![]() |
Ja kiedyś jak szedłem na Gobliny skillować to znalazłem Dwarvenkę ;) A i kiedyś w depo w Carlin jakiś 35lvl drut kończył z Tibią i wyrzucał itemy, ja dorwałem Wand of Dragonbreath B)
|
Hmmmm
Na rooku chyba katane a na mainie bp uhuw :) i double axe aaaa jeszcze z deda crown helmet i brass armora |
- G arm -Knight 56
- Bohy 45 pall chciał 1 solo gs.. :( |
Ja zabralem golden armor bo gosc dwal drugiemu i go przesunolem
A tak gosc wyrzucal jakies rzeczy i bp, zebralem z 20 bp z roznymi rzeczami w jednym byl caly plecak plate legow, a w jednej skrzynic bylo 10 blue tapestry8o |
Na Liberz było UE od depo :) Na szczęscie byłem w depo :) Udało mi sie z kolesia wylotować vampire shield, i 2 vampire dusty... :)
|
niedawno p legsy, ktos wyrzucal itemy w ab, a jeszcze wczesniej crusader helmet - jakiś typ przerzucał se przed dp i se wziełam. a i pamiętam jak ktoś wyrzucił na depo crown armor, mój brat zaczął rzucać śmieci na to i w końcu armor trafił do rąk mego brata
|
Ja na meinie najcenniejsze co znalazlem to Dwarfen Shield
|
ja golden legi xD haker hakna 103 elite knighta i zucal free item bylo jeszcze dsm mms ale tylko legi zlapalem ale i tak jak na 17 knighta styka (na 17 lvl chodzilem p armor dark helmet leather boots drwarven shield i golden legi) ;p
|
Ja znalazłam 5 run IMM ;D
|
Co to jest IMM?
|
ja gdy moim wspanialym knajtem expilem se na gl ghoulach wylecial mi z zasciany ds roplem go na gore bo bym go nie zabil :D po chwili koncze hunt bo fooda nie mialem wracam a tam na -1 dead v rod, 2x bp uh niecaly bp hmm... ehh tak to jest uh lepiej ustawic na bocie :D:D:D: :evul:
|
ja znalazlem na rooku niedawno studded legs na ziemi 8o8o8o
|
Na Rooku i Mainie
Na roku znalazlem chain armor,leather legs, legion helmet,mace i brass shield
Na mainie to Crown Shield w bagu pod drzewem |
ja znalazlew w depo w venore pod bankiem 3 p legs , nowy balpack, noble armor,d-shield,devil helmet,ale sie ucieszylem bo mialem dopiero 8 lvl po hacku;););););)
|
Cytuj:
ja znalazlem dsm w dedzie.. |
A ja biedny najwiencej tylko 1 plate legi xD
|
Moją najcenniejszą znalezioną rzeczą były Plate Legsy ;] miałem wtedy mały level i zaczynałem przygodę z Tibią, więc byłem strasznie podjarany ;p
|
Ha :P A ja się popiszę! Miesiąc temu, nudziłem się, więc poszedłem na spacer po tibii i przyokazji wciskałem "Look" pod drzewkami i obok Thais znalazłem... Noble Armor B) Odrazu go sprzedałem i kupiłem sobie bp hmmów na Dragi ;p
|
Ja stojąc w AB przed dp z nudów otworzyłem sobie parcel leżący przedemną a tam Knight Armor i Knight Axe :p
|
na znalazlem wand of plugue ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:14. |