![]() |
Wszystki Expowiska Dragonuw I GuardOw
Witam Tu w tym linku http://www.sendspace.pl/file/XhTPOUwf/ moge sie z wami podzielic wszystkimi expowiskami dragonuw i Guarduw powodzenia w expieniu !
|
Cytuj:
|
pytanie
na jakiem eq lvl skil knightem pokonam guarda albo cyca
narazie mam 14 lvl 48/45 skil |
UP> Z guardem to poczekasz jeszcze parę ładnych leveli...
|
Cytuj:
|
takie inne pytanie :P
dałbym rade expic big barb campie?^^ bez waste :P lvl 60 skille 75/72 EQ Royal helmet Dsm Blue Legi Mistic Blade/Giant sword Medusa shield Bohy ( nie mam softow;/) a jeśli bym nie dał to czy doskillowac troche czy wiekszy lvl?:) |
Cytuj:
|
Proszę o usunięcie, pomyliłem tematy
|
1. Jaki level Royal Paladinem żeby zsolować wrl; gdzie to zrobić i jak ^^
2. Ja 55 rp, kolega 50+ ek, damy rade na hydrach? 3. A co jeżeli dojdzie do nas jeszcze 36 siocher? 4. Patrz punkt 3., tylko że z DLami (już ubiliśmy kilka, nie wiem tylko czy jest sens bić większe ilości, tzn. czy to się zwróci). 5. Kiedy jestem z blokerem na Hydrach/DLach, to bloker powinien użyć broni dwuręcznej i f-atak czy jednoręcznej i f-atak lub f-def? |
Cytuj:
Ad.1 Mój kumpel zsolował coś na 60lv RP. Ad.2 Marnie to widzę. Ad.3 Wtedy raczej tak. Ad.4 To jest bardziej sensowne rozwiązanie. Ad.5 Wydaje mi się, że na hydrach dwuręczna i full attack, a na DL'ach Jednoręczna i tarcza ;-) |
czy na 9lvl z skillami axe 34 shielding 33 pokonam orka shamana??? (takie pytanie bo kolega mówi że wali shaman czasem po 70 dlatego się pytam)
|
Wez kilka potow i powinienes dac rade.
Sharker |
Photo: dasz rade, weź z 2-3 poty, a to co kolega ci wmówił to brednie, on wali max po 50, a koledze chyba chodziło o to że potrafi strzelić combo pociskiem od energi po 50 i pociskiem od ognia za 20-30 bo potrafi strzelić 2 pociski różne pod rząd, jak go przygwoździsz do ściany to może sie okazać że nawet ciebie nie zaatakuje bo atakuje masowo jak jest oddalony od ciebie
|
Nigdy nie expiłem żadnym charem na elf fortress, więc chciałbym prosić o pomoc: Mam 19 kina, skille 51\46 (wiem, wiem ;d), eq: Dark helmet, noble armor, dwarfen shield, plate legs i buciki. Czy dam radę? Jeśli tak, to ile mniej więcej expa i kasy, co zbierać (nie mam pacca - lootbag odpada) i gdzie chodzić po tym fortress. Jeśli nie dam rady, to co dokupić (ponad 8k w depo), do ilu doskilować lub który lvl dobić?
|
yOYo!
Czy dam radę huncic bk na 60 lvl ek z mystic blade? Skille 75/75 Eq : crown legs dsm boh royal helmet demon shield oraz mystic blade Pacc ofc :P YoYoB) |
@up. z shooterem tak, solo jest trudno na bk chociaż możesz spróbować (może być waste bo on rzadko daje dobre itemki)
|
Nikt mi nie pomoże? Ja pomagałem już wielu osobom ...
|
moze i bys pokonal sorkiem draga ale musisz byc odpowiednio przygotowany czyli: manasy, cos na zycie, runki jakies moze :p
|
??? Jaki sorc i jaki drag? Przejrzałem i nikt się o nic takiego nie pytał ... a ja nadal powtarzam pytanie odnośnie mojego kina i elf fortress.
|
Cytuj:
Na paccu 25 chyba da radę Bez pacca z 2 ds'ami 30-35 ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:00. |