Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Zwidek 01-01-2007 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ymy (Post 1167794)
JAK SAMI WIDZICIE VISION TO MALE GNOJE POKROJU TAKICH NORDMARKOW

Teraz Ty i brat dostanie Cie Wpierdol w Rl ;)

Mr0wa 01-01-2007 18:12

--_--

@2 up
Szok ... Nodmark zachował sie nie fair w stosunku do Ciebie Ymy. Moim zdaniem nie powinienes w walczyc w wojnie a jesli juz to po stronie Vision bo moim zdaniem kumple z rl są ważniejsi niż wirtualni ale co prawda mogles z nimi sie porozumiec ze nei bedziesz sie z nimi klepał ale to już Twoj wybor POzdro 3m sie Ymy ; )

Hail Vision

~Baku~ 01-01-2007 18:13

HAHAHAH Owned
Predzej czy pozniej i tak zostaniesz wyj**** z Furory =)

Mr0wa 01-01-2007 18:30

@up
Swiete slowa ; )

Grimp 01-01-2007 18:40

A mi wczoraj Patriarh'Gru powiedział że dostane w ####### na real i że Barlesa też dorwie za tego deda. I co? Nie przeprosił mnie.. Nie powiedział, że się pomylił, a ja go nie zdradziłem (sry Ymy, ale tak odbieram ten tekst), nie miał powodów tak pisać. Czyż nie?

17:27 Nordmark Oblivion [117]: chcialem ci powiedziec ze sie zawiodlem i to strasznie ale to twoja sprawa

Jak dla mnie jest to cała prawda o Duskiness i o Tobie Ymy, kolesiu, który zdradził kumpla, zawiódł go i okłamał... Wiesz teraz jak to przeczytałem żałuje że kiedy uważałem Cię za kumpla, na serio...

Kumulus 01-01-2007 19:00

@Ymy

Trzeba było pomóc kumplom z rl, a nie jakimś wieśniakom z Duskiness.
Powinieneś walczyć u boku kumpli a potem odejść z honorem z tego zjebanego serwera, który nie ma żadnej przyszłości

Mroczno 01-01-2007 19:18

Falla~ te powody co Ty podajesz to jest smiechu warte hehe ja tez takie podawalem ludzia ktorzy nie byli z Dusk ale ta sa tylko preteksty wiec nie wmawiaj tego ludzia tutaj wszyscy co padali od Taifuna to on zawsze mial jakies preteksty do wszystkiego zeby nic nie bylo na niego a brudna robote robili za niego jego pieski wtedy : Imargam, Spoxster, i reszta a jestem pewny ze teraz tego zaluja ... nawet pamietam jak Petro chcial pierwsze wziac od Draverika SCA hehe no ale Draverik nie dal to go wywalil pod GH i wtedy go zabili psy taifuna pzdr.

Kapucha 01-01-2007 19:23

Cytuj:

Channel saved at Mon Dec 04 17:30:41 2006
17:12 Ymy [146]: to ty myslisz
17:12 Ymy [146]: ze teraz kurwa
17:12 Ymy [146]: cie bede bluzgal
17:12 Ymy [146]: jebal
17:12 Ymy [146]: i kurwa wyzywal przy kazdej okazji
17:12 Ymy [146]: jak to wampir robi
17:12 Ymy [146]: sorry, ale mam szacunek do ziomow

chyba nic wiecej nie musze dodawac...

Izull 01-01-2007 19:31

@Up

Idealnie to wychwyciłeś.

Juziu II 01-01-2007 19:43

czytajac te txty, normalnie przypomina mi sie smiech mandraka z kreskowki Dexter's Laboratory
haaHaa HahaaaHaaaHaa xD

Wigget 01-01-2007 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha (Post 1168042)
chyba nic wiecej nie musze dodawac...

to jest prawdopodobnie 2 owner ... albo faktycznie kolo jest takim judaszkiem

Diablord 01-01-2007 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grimp (Post 1167447)
@Fallathanu

Tak swoją drogą nie pamiętam, abyś był od początku serwera, hmm chyba doszedłeś później? Nie byłeś w Insomii, Nemesis SE, Inschonie, Sunblade(chyba..), bo jakoś Ciebie nie kojarze. Nie pamiętam abyś walczył w wojnach, łapał hunty, siedziałeś cicho i naprawdę długo się nie wybijałeś, więc naprawde chyba nie znasz prawdziwego oblicza ludzi z dusk, byłem z dużą ich częścią troche czasu w gildiach, na huntach, prywatne rozmowy i wiem co nieco o nich.

Był ze mną w super gildi Glorious Warriors (ekipa z Aureii), może nie walczyliśmy o server ale też było zajebiście.

Zwidek 01-01-2007 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 1168159)
Był ze mną w super gildi Glorious Warriors (ekipa z Aureii), może nie walczyliśmy o server ale też było zajebiście.

Diablord - Twój tekst kojarzy mi się z tekstem " Bunkrów nie ma, ale też jest zajebiście" .

Diablord 01-01-2007 20:12

O to chodziło:] "Chłopaki nie płaczą" to jest film.:D

Masywny_Titania 01-01-2007 20:14

Wezcie ludzie sobie dajcie spokoj juz z ta gra bo w niektorych przypadkach moze chociaz czesc mozgu da sie uratowac...

Bert 01-01-2007 20:27

może od razu niech na jakas ustawke sie zjada... bo widze wojna z gry przenosi sie na rl... w sumie w przypadku Ymyego i Nordmarka ze w gre wchodzi blizsza znajomosc w rl to to rozumiem... nie wiem jak w sytuacji Patriarha itd...

kostooch 01-01-2007 20:33

Chcialem wszystkim wszem i wobec zakomunikowac, ze user YMY to nie jest prawdziwy Ymy. Ktos probuje mi zrobic kolo dupy w rl, bo tak naprawde Ymy to ja - kostooch. Wiem, ze takie gadanie nikogo nie przekona, ale to juz nie moja wina. Jesli chcecie jakichkolwiek dowodow i macie sposob na udowodnienie tego, czekam na sugestie.

edit:
"Ymy
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 01 2007
Lokacja: Bielsko Biala
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ymy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Duskiness
Świat: Furora
Poziom: 150
Skille: 100.100
Poziom mag.: 75"

Po pierwsze to ci co maja wiedziec, w tym i sam Nordmark wie, ze jestem z Wroclawia, a nie z BB. Po drugie mam 73 mlvl, a nie 75.

Bert 01-01-2007 20:42

w sumie jakby sie dokladnie przyjrzec to masz troche racji...do tego ta rozmowa z 4 grudnia... ale i tak nie wiem co mam o tym myslec Xd

Hellraiser 01-01-2007 20:43

Cytuj:

@Ymy

Sam gram na Furorce, więc wiem że lepiej być u tych "lepszych" względem lvl, ale z mojego podwóra nikt tam już nie gra, więc ja bym nie miał nic do wyboru, ale jak to jest twój ziomek z klasy, ze szkoly co sie z nim znasz, to ja bym tam doszedl, gdzie są kumple,.. chyba że są jacys tępi, albo coś, ale to nie tyczy się Ciebie, A ni mnie,...

A jak masz porozrzucanych kumpli z rl po Gildiach, to bym wziął all, zrobił gildie z ziomkami z rl, i razem postanowił komu "Supportujemy", jeśli oczywiscie byłaby taka możliwosc,..

Aha, no i nie pisz, jak ziom jest jeszcze z rl, ze jest "mały gnój",..
Nie byłoby Ci przykro.? Jak jakis kumpel z rl napisalby tak o Tobie.?

A jeśli, już jesteście na dwóch fronatch, to zawrzyjcie, pakt ze siebie nie bedziecie naparzać, Jak kiedys była wojna na Elysi, jak grałem miałem tak z paroma osobami, ale oni nie byli nawet z rl, i nie walili we Mnie.

~ Wiem że łatwo, to pisać, a gorzej wykonać, ale też Nordmark, widze jest jakiś nerwowy że chciał odrazu kogoś naparzać. Ale ja tez bym nie wiedzial co zrobic gdy z nienacka kumpel, by walczyl przeciwko Mnie. ~

Ymy 01-01-2007 20:45

:))))

Sluchaj Stefan jesli mnie przeprosisz na rl za te oszczerstwa ze nie expie dobrze Ymy to usune ten tekst i pocisniemy do 200.

Naszym wspolnym wrogiem jest Vision wiec Szymon , ja wyciagam reke na zgode :*******

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:33.