Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Wapivos 15-10-2006 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ceapoznan (Post 1033094)

BTW. Styp sprzedaje chara na allegro. Może kogoś to zainteresuje

Daj linka bo po wyplacie jestem xD
A tak na prawde to szkoda... Podobno calkiem fajny gosciu z niego byl.

Azenus 15-10-2006 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wapivos (Post 1033083)

Deviladon hacked... Tylko czy na pewno:P

niestety tak

Lord Hybrid 15-10-2006 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1032992)
dobra to podsumujmy zeby nie bylo watpliwosci:
-napadl cie noob char z soulfire
-stwierdziles ze ma "super power" i pobiegles sie zabic :)
-zadnego z nas nawet na ekranie nie zobaczyles

PS:
gubisz sie w swojej wersji, w grze zaraz po zgonie pisales mi ze cie demony trapnely w rogu, a teraz ze padles 3 sqm od schodow? to jakim cudem biegles od wejscia do wyjscia majac "rog" po drodze? chyba ze zes kazda sciane zwiedzal biegnac :)

panowie agusie to trzeba ignorowac, ona i tak "wie" swoje ;) ja tak robie :)

Jakoś nie chce mi sie wierzyć że to było zaplanowane. i nawet gdyby przeszedł to by nie zwiał... na jego miejscu lepiej było prObować iść przez parch~~ room niż stać jak ciota i dać sie zabić przez 15 ludu ;) przynajmniej nikt nie ma przyjemności ze zdobycia fraga

Bartol1 15-10-2006 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid (Post 1033244)
Jakoś nie chce mi sie wierzyć że to było zaplanowane. i nawet gdyby przeszedł to by nie zwiał... na jego miejscu lepiej było prObować iść przez parch~~ room niż stać jak ciota i dać sie zabić przez 15 ludu ;) przynajmniej nikt nie ma przyjemności ze zdobycia fraga

hmm, Nie bylo wtedy Ciebie online wiec nie wiesz... ;) A tak pozatym mam filmik ze smiercia Skopo wiec nie wpierajcie ze nic nie bylo zaplanowane.

Ceapoznan 15-10-2006 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wapivos (Post 1033116)
Daj linka bo po wyplacie jestem xD
A tak na prawde to szkoda... Podobno calkiem fajny gosciu z niego byl.

Teraz tylko budzi sie wątpliwość czy mówisz o byłym ownerze czy aktualnym a raczej aktualnych dwóch ownerach, którzy pozbywaja się Stypa http://www.allegro.pl/show_item.php?item=134597304

Co jak co ale jak dla mnie ważne, że Skopo padł bo zasłużył za swoja argancje i wyniosłość.

Lord Hybrid 15-10-2006 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartol1 (Post 1033394)
hmm, Nie bylo wtedy Ciebie online wiec nie wiesz... ;) A tak pozatym mam filmik ze smiercia Skopo wiec nie wpierajcie ze nic nie bylo zaplanowane.

Sry ;) Nie moja wina że biblioteka otwarta tylko od poniedziałku do piątku i to do 19:00. W weekendy moge was wspierać tylko duchowo a tak jestem bez użyteczny. Thx :***** ,że jeszcze mnie nie wywaliliście no ale kto wie co sie może stać jak Tharrin dojdzie do władzy w gildii ;) Co do skopa, to też musiecie rozrózniać o którym mówicie :p Ten z Lublina jest całkiem cool :p

sliver 15-10-2006 22:06

ja sie nawet nie wyzywalem ze swoimi osiedlowymi wrogami w piaskownicy gdy mialem 8+ lat, tak jak wy przez gre internetowa miedzyinnymi tutaj na forum.. :D

Azenus 15-10-2006 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid (Post 1033244)

Zgadzam się.

Lord Hybrid 15-10-2006 22:13

Pozdrawiam Qreewa, który nie może nic powiedzieć a chyba bardzo chce :**

Wyloguj sie i zaloguj jeżeli sie cieszysz ;)

Doggie 15-10-2006 22:16

Niepełnosprawni umysłowo? Pełnosprawni w pracy!

Doggie jest chory (co widać na zdjęciu), ma dwie lewe ręce, ale wie, że jego miejsce jest pod stołem : <

http://goshnar.googlepages.com/Resizeof002.jpg

P.S. To Skopo ma paru ownerów? : o

Lord Hybrid 15-10-2006 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doggie (Post 1033573)
[i]Niepełnosprawni umysłowo? Pełnosprawni w pracy!

P.S. To Skopo ma paru ownerów? : o

ups..........

Doggie przez Twoją fote strona 188 forum ładuje mi sie 12 minut dłużej. thx :(

Colorion 16-10-2006 07:39

Słyszałem na teamspeaku czy vent (thx zimp za kanal) jak mowia o skopo
To bylo jeszcze przed wojna, koles mowil ze ten a ten zalogowal sie na skopo, a drugi mu odpowiedzial (chyab zimp) ze Colorion ejst tutorem :p

Rumcio 16-10-2006 09:20

Sir Zemus
Oct 15 2006, 03:07:45 CEST Killed at Level 99 by Keekz'Lorenzo and by Favete.

lalalala

Pozdro

Isildur's Earl 16-10-2006 09:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rumcio (Post 1033825)
Sir Zemus

lalalala

Pozdro

"RÓmcio" gruszyłeś się jak się dowiedziałeś o tym? Lame -.-'

Ajron 88 16-10-2006 10:04

z mojej strony tylko tyle ze Zemus'a nigdy nie lubialem , ale po tym jak pokazal ze ma jaja wyjsc na pewna smierc zeby kogos uratowac... szacunek i nic wiecej.

Celmir 16-10-2006 10:36

Zdaniem paru osób zachowałem się jak c**ta próbując przelecieć przez parch~ room, a pare osób stwierdza, że to nie był wcale taki głupi pomysł.
Moim zdaniem było to najlepsze wyjście, ponieważ gdybym uciekał na edron to daje sobie głowe uciąć, że most byłby strapowany. Gdybym uciekał na anni to i tak Lovize, Navoxiv i jeszcze paru ludzi by tam wpadło i bym sie poskładał.
To że się poskładałem na demonach przyczyną jest mojego świetnego internetu (128kb/s).
Pozdro.:)

pawlon 16-10-2006 12:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1033860)
Zdaniem paru osób zachowałem się jak c**ta próbując przelecieć przez parch~ room, a pare osób stwierdza, że to nie był wcale taki głupi pomysł.
Moim zdaniem było to najlepsze wyjście, ponieważ gdybym uciekał na edron to daje sobie głowe uciąć, że most byłby strapowany. Gdybym uciekał na anni to i tak Lovize, Navoxiv i jeszcze paru ludzi by tam wpadło i bym sie poskładał.
To że się poskładałem na demonach przyczyną jest mojego świetnego internetu (128kb/s).
Pozdro.:)

omg przestan juz, nie masz wiedzy technicznej zeby mowic takie bzdury, w tibie mozna grac na necie 32 kb, wiem bo sam gralem, i to bez lagow - wystarczy przekroczyc limit neo ;D

co do anni room, nie miales pz locka, wiec skad wiesz ze by wpadli zanim bys dal loga?

a co do zemusa tez mnie tym zaskoczyl, punkt dla niego.

Krod 16-10-2006 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rumcio (Post 1033825)
Sir Zemus

lalalala

Pozdro

I z czego się tak cieszysz gamoniu? On przynajmniej poszedł pomóc koledze.A tobie by pewnie się nie chciało dupy ruszyć!!

Celmir 16-10-2006 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1033899)
omg przestan juz, nie masz wiedzy technicznej zeby mowic takie bzdury, w tibie mozna grac na necie 32 kb, wiem bo sam gralem, i to bez lagow - wystarczy przekroczyc limit neo ;D

co do anni room, nie miales pz locka, wiec skad wiesz ze by wpadli zanim bys dal loga?

a co do zemusa tez mnie tym zaskoczyl, punkt dla niego.

QRWA MAĆ!!!!! MAM CHUJO***O NETA I MAM LAGI I KICKI CZĘSTO.PADAŁEM SPORO RAZY PRZEZ NETA.CO DO PZ'TA TO JAK MIAŁEM DAĆ LOGA JAK MIALEM SF.JESTEŚ ALBO GŁUPI ALBO JEST TO WYPOWIEDŹ 2 OWNER'A KTÓRY NIE WIE ŻE DOSTAŁEM SF W MORDE.:baby:

Colorion 16-10-2006 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1034208)
QRWA MAĆ!!!!! MAM CHUJO***O NETA I MAM LAGI I KICKI CZĘSTO.PADAŁEM SPORO RAZY PRZEZ NETA.CO DO PZ'TA TO JAK MIAŁEM DAĆ LOGA JAK MIALEM SF.JESTEŚ ALBO GŁUPI ALBO JEST TO WYPOWIEDŹ 2 OWNER'A KTÓRY NIE WIE ŻE DOSTAŁEM SF W MORDE.:baby:

Ehh teraz to nawet nie probujesz udawac madrzejszego niz jestes.
Prosze sie skopo, probuj i nie poddawaj sie bo ciezko jest czytac jak wszystko duzymi literami. No dobra juz masz kicki, nie wymysliles ich sobie, uwierze juz we wszystko jesli tylko przestaniesz krzyczec:(
Tym bardziej ci wierze jesli masz neostrade bo z tibia chodzi 0 lag

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:55.