![]() |
Cytuj:
Flamini ? Nie zdziwię się jak w Milanie będzie rezerwowym. You're just a fuckin' reserve ! No, a my mamy Diaby'ego, który jest drugim Vierią. You've got Flamini, we've got Abou Diaby. |
A Bolton ma Rasiaka!
|
Wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że od nowego sezonu trenerem Barcy zostanie Josep Guardiola. Nie wiem czy to dobra decyzja puszczać go od razu na głęboką wodę po jednym udanym sezonie w Barcelonie B. No ale cóż, zobaczymy jak Pepe sobie poradzi i oby jedna z ikon klubu była tak dobrym trenerem jak piłkarzem;)
http://pl.youtube.com/watch?v=RETDP1ZPqaM Oczywiście oficjalna informacja pojawi się dopiero po zakończeniu sezonu. |
Cytuj:
"AC Milan nie musiał nic płacić Arsenalowi Londyn, którego umowa z Flaminim właśnie dobiega końca. Francuz przyleciał do Mediolanu w niedzielę i przeszedł pomyślnie testy medyczne." 2x UP "W Arsenalu Flamini był nazywany... "Gattuso", z racji podobnego stylu gry co zawodnik Milanu. Wszystko wskazuje na to, że dla obu znajdzie się miejsce w składzie ekipy mediolańskiej. - Flamini nie jest tu po to, by zastępować Gennaro Gattuso. Może grać na każdej pozycji w środku pola - zapewnił wiceprezes klubu Adriano Galliani." |
Jestem za granica, dlatego teraz rzadko pisze. Cieszy mnie forma MU no i zwyciestwa Ronniego w MS :D Wierze w United do ostatniej kolejki i co do tych sezonowcow ja juz w lipcu spieralem sie z Yohem, kto zgarnie trofeum .P
|
Hleb po sezonie trafi do Interu.
btw. kto jeszcze odejdzie z Arsenalu? |
Cytuj:
|
Też tak sądze. Dla mnie transfer Hleba do Interu to 95% prawdy. Ciągle się to słyszy. Oczywiście wiem,że słyszy się wiele.., ale wątpie ,żeby to były plotki... Tak samo jak Ronaldinho trafi do Milanu/Interu... więcej mówi się o Milanie, ale myśle ,że będzie to Inter...
|
Cytuj:
|
Barcelona wedlug wp chce Arsenalowi podpierzyc Adebayora. Najpierw Henry, teraz Adebayor? O nie!
(ale to tylko jedna z mozliwosci) http://sport.wp.pl/wid,9929951,kat,1...wiadomosc.html |
Oglądam Barce i tak mnie sędzia wkur-wia, że żalllllll :( Fakt, że Barca nie jest w formie, ale przy 1szej bramce był ewidentny faul na Marquezie a przy 2giej Ramos nie był faulowany tylko nurkował... żal..
Edit. 4:0.. Barca na dnie... może to i dobrze bo trzeba się od czegoś odbić. Z bólem na sercu stwierdzam, że real zasłużył na tytuł... w ciągu sezonu real nie był mocny, ale i tak nikt nie był w stanie mu dorównać. |
|
Grająca wspaniały futbol Barcelona, przegrała z cienkim i nieregularnym Realem Madryt (4:1). :(
Strzały na bramkę: 12 - 5 dla Realu. Ach, ta piękna gra Barcy. |
Niestety, a może na szczęście nie mogłem oglądać tego spotkania, ale po relacjach wnioskuję że Real wygrał zasłużenie i udowodnił, że w tym sezonie jest najlepszą drużyną w Hiszpanii. Brałem pod uwagę porażkę, ale po meczu z Valencią myślałem, że jeśli Barca przegra to minimalnie, ale cóż trudno 3 miejsce w La Liga i gra w eliminacjach LM czekają Barcelonę.
PS. Nie jestem pewien, ale chyba Real dokonał historycznej rzeczy. Pierwszy raz zdarzyło się, że jedna z drużyn wygrała oba spotkania w jednym sezonie. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czytałem gdzieś o tym, że jak Cesc odchodził do Arsenalu to była klauzula że Barca ma prawo do pierwokupu, ale czy tak jest naprawdę tego nie wiem.
A to artykuł o zainteresowaniu Realu Fabregasem http://www.sport.pl/pilka/1,65080,5187429.html w sumie nie dziwię się Wengerowi że się wkurzył. Ja i tak myślę, że Cesc zostanie w Arsenalu, mają tam młodą, fajną drużynę. Przechodząc do Realu udowodni tylko, że najważniejsza jest dla niego kasa. Cytuj:
@down http://www.arsenal.net.pl/index2.php...lietony/ofiara pod koniec jest napisanie o prawie pierwokupu ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Po wpisaniu w google wszedłem na pierwszą lepszą stronę na ten temat. Jak chcesz to poszukaj sobie informacji z bardziej wiarygodnych źródeł;)
Francois Sterchele[*] |
Też wpisałem. Sport.wp.pl, Barcaserwis, Realmadryt.pl, Pilkanozna.pl Nie uznałbym tego za jakieś wiarygodne źródła.
|
Na krajowym podwórku pozamiatane, Legia i Groclin(Śląsk Wrocław) w pucharze UEFA. Jagiellonia w barażach.
Brożek znowu dwie bramki. Jak myślicie Leo dobrze zrobił nie powołując go? |
Cytuj:
|
Dobrze, że nie jedzie. Gdyby grał w słabszej kadrowo drużynie nie miałby więcej niż 10 bramek w sezonie. To już wolę Sikorę i powołanego Zahorskiego niż Brozihno.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ad2 Ponieważ tak jak teraz Groclin połączy się ze Śląskiem tak Amica połączyła się z Lechem |
Brawo ŁKS. :)
|
Szkoda,że już koniec sezonu jednak teraz czas będzie na analizę i transfery-czyli to co najbardziej lubimy:P Uważam,że to nie fair że Roger znalazł się w kadrze,Brakuje mi Golińskiego w kadrze i właśnie Sikory.. nasi napastnicy to dno i nie wiem czy nasza przygoda na Euro 2008 skończy się dobrze.A jak myślicie gdzie trafi Crouch? Liverpool wycenił go na 15 mln.. mam nadzieję że wyląduje w Newcastle i z Owenem i Martinsem stworzą zgrany zespół.. nadal nie mogę przeboleć 1 mln tak mało brakowało żeby Modric był Newcastle widocznie tak miało być:P Ciekawa kolejka Górnik przegrał Lech Przegrał Groclin ledwo wygrał.Jak widać w naszej lidze każdy mecz ma swoją wagę i tak powinno być zawsze.
|
Iron, a propos Martinsa - podobno ma odejść. Słyszałeś o tym ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No racja, Groclin w pucharach, mój błąd. Jak to dobrze, że we Wrocku są wierniejsi kibice od tych pyr.
Ciekawe, kto będzie chodził na te mecze Groclinu... Nie jakimś wielkim fanem Śląska piłkarskiego, ale strasznie to przykre. |
Wierzycie w Awans do LM Wisełki? ;>
Brożek, dobrze ze nie jedzie na Euro, moje zdanie jest takie że w Polskiej lidze strzelać może, ale 100% gdyby pojechał do innej ligi to by nie było juz tak kolorowo tutaj, wole sprawdzonych zawodników którzy ruszają sie, a nie Brożek który ma jechać za "dokładanie nogi" a nie za styl gry i waleczność |
Dużo się mówi o rozsypce Arsenalu i Barcelony. Pewnie większość to spekulacje, ale mają odejść lub odeszli już:
Arsenal: Flamini (Milan) Hleb (Inter) Adebayor (Barca?) Cesc (Real?Barca?) Lehmann (Stuttgart?) Barcelona: Valdes (kazał się wystawić na listę transferową) Abidal (Liverpool za 15 mln euro?) Marquez (Atletico? Juve?) Zambrotta (Milan) Eto'o (Tottenham?) Ronaldinho (Milan?) dos Santos (Chelsea? Manchester City?) Yoh, a Ben Arfa już jest w Arsenalu, czy jeszcze nie? |
Wreszcie. Powrót po miesięcznym banie. W sam raz w najważniejszy dzień dla losów ligi angielskiej w tym sezonie :)
|
Cytuj:
|
Ben Arfa jeszcze w Arsenalu nie jest ale jesli Hleb podpisze kontrakt z Interem to bedzie
Flamini juz w milanie na 100% Hleb na 90% juz w interze Lehmann odchodzi ale to zadna wielka strata Cesc zostaje |
A Chelsea w końcu sprawiła sobie świetnego prawego obrońce, bo trzeba sobie powiedzieć że ferreira/beletti to nie jest para dwóch genialnych defensorów.
Ciekawi mnie też sprawa utalentowanego Veloso, mógł by zastąpić Make który ma już swoje lata. |
Cytuj:
Cytuj:
Hleb - nic nie gada, ale jego agent (podobno) zakomunikował, że Alex już jest jedną nogą w Interze. Cesc - zadeklarował, że nie ma zamiaru odejść. Mam nadzieję, że nie kłamie. Adebayor - a ten to wierny murzyn, w ogóle nie chce odejść i co chwila dementuje plotki w prasie. Lehmann - na pewno odejdzie, bo mu się kontrakt w czerwcu kończy. Cytuj:
Cytuj:
|
Wy to panowie o transferach a przecież jeszcze mistrza Angli nie ma ! To jest teraz ważne :-)
Ostatnia kolejka ligi Angielskiej. Birmingham C. ? - ? Blackburn R. Chelsea ? - ? Bolton W. Derby County ? - ? Reading Everton ? - ? Newcastle U. Middlesbrough ? - ? Manchester C. Portsmouth ? - ? Fulham Sunderland ? - ? Arsenal Tottenham H. ? - ? Liverpool West Ham U. ? - ? Aston Villa Wigan Athletic ? - ? Manchester U. Najważniejsze- CFC-bolton i Wigan-ManU I inne ciekawe(według mnie- verton-N'Castle, Derby-Reading,Portsmouth-Fulham, L'pool z Tottenhamem i West ham z Aston villa) GOGO CHELSEA |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:58. |