![]() |
Nie sniffujcie amfy bo nie będziecie mogli spać, ot co!
A za crack to się w ogóle nie zabierajcie. :) Pozdrawiam Massiorka, Woykka, Pimola, Daksa, Wikinga, Zlew Porcelanir, Xela itd oGoLnIe FayYnYcHh LuDzIkÓoW z FoRuM;*;*;* |
Olorion ty masz chyba jednak coś nie tak pod tą kopułką złap przenośnie a potem pierdol ok?Wyjebane mam na tą grę pomagam przyjaciołą i naprawde nie spuszczam się na ściany jak Ty że battle wygrałem.Chodze do szkoły choćby sie jebało i srało w tej grze a nie jak wy że teraz połowa nie będzie chodzić;].I niemam zamiaru dłużej tutaj o tym pierdolić bo niebęde sie zniżał do twojego poziomu chociaż często korci nie tylko mnie jednego żeby powiedzieć Ci jakim jestes imbecylem ale myśle że nietrzeba Ci tego powtarzać bo dobrze o tym wiesz:) cya<3
|
Cytuj:
Twoją wypowiedź mogę podsumować krótko i zwięźle: Ale się naćpałem o ja jebie;) Co tam kumplu? Edit; włącz gg jako i ja włączyłem |
ja mam pomysl olejcie szkole zostancie PRO tak jak moj kolega ktorego nawet z miesnego w biedronce zwolnili xD ale wy zostaniecie lepsi bedziecie w wieku 35lat trzepac kasiore z Tibii pomyslcie jeden udany hunt na Demonach i juz obiad na 2 dni zapewniony dla 4 osob czyz nie ale trzeba sie poswiecic olac te gimnazja i wbijac wysokie levele tylko pamietajcie nie mozecie isc spac w nocy bo w tedy wiekoszosc expowisk jest wolnych lol
co do OB jakiejs specjalnej przewagi DD to ja nie widzialem poprostu przypadek i nie ma co ;) |
Cytuj:
nie ma to jak utożsamiać sie z jakimś ludkiem z gry.... ale cóż tak to jest jak się jest nikim - wtedy nawet pokemon z anglii jest dla ciebie bohaterem |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pzdr. wzajemnie. signed: Usar |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
I tak ja jestem najlepszy...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co ma piernik do wiatraka kto jaki jest w rl, jaki ma lv, jak sie uczy, czy jest z patologicznej rodziny, to jest forum o grze i tylko to powinno was interesowac
|
Cytuj:
Hmm...z wiatraka jest mąka, z mąki jest piernik. |
wiedzialem, ze ktos to tak skomentuje i nie chcialem pisac, ale olac juz :DD
|
17:32 You advanced from Level 49 to Level 50. :cup:
|
hah xD gratz pawelq
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ pare razy up
Sa kretynami ~~:baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
chcesz sie dowiedziec czegos o sobie? masz tu link: http://pl.wikipedia.org/wiki/Trolling @olorion hah to moze lepiej nie wiedziec mamo xDDD |
Cytuj:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Lamer PS. Dedasz za nick. |
Cytuj:
|
Ja na RL jestem za@#$%bisty i niepokonany we wszytskim xD
Po prostu... brger :cup: Juz nie dlugo "Berger : The Movie" bedzie do uploadniecia:) |
Cytuj:
A no i Ty to ofc (kazdy se wybierze poprawna odp) Określenie idiota może dotyczyć: * Osoby chorej na którąś z odmian idiotyzmu * Powieści "Idiota" rosyjskiego pisarza Fiodora Dostojewskiego * Filmu Larsa von Triera p.t.: "Idioci" * Człowieka głupiego pimolhuj i wogule |
lol
niech arcanium lepiej kase na allegro kupuje ktos sie pytal na kim fraga? Akurat ostatniego sd mu nie wkreciłem ale jesli chodzi kogobilem to Sparcco razem z sosna i dwoma kumplami bo mu obieclem ze wpisze mu sie do pamietnika na tibia.com :) powiem tak jak DD wygra to namieszam wszystkim ktorym to obiecalem jak wygra Arc to odchodze logiczna sprawa... Dobrze wiecie ze gdy wygra DD to postawie na swoim...
Xandar ja nie wychodze z pz? http://one.xthost.info/kamika/kamikadza.rec http://one.xthost.info/kamika/cestren.rec http://one.xthost.info/openka/jejku_open.rec jeszcze dwa gdzies mam znalesc nie moglem... |
@adnincv
Nie będę kontynuował dalszej dyskusji z tobą poniewaz robiac to znize sie do towojego stanu umysłowego... nie rozumiem czemu w zakładzie dla debili w ktorym napewno siedzisz daja ci dostep do internetu(?) Jak zapewne wyczytałeś na wiki troll wysyła wrogie, obraźliwe lub kontrowersyjne wiadomości na forum lub w innych tego typu miejsc w ktorych mozna sie na dany temat wypowiedzec... czy definicja trolla nie kojarzy Ci sie z toba?:baby: To ze pogratulowalem zdobycia poziomu Pawlowi az tak cie zaintrygowało?:| U mnie jestes na 2 miejscu trolli forum.tibia.pl Bo oczywiscie VV nikt nie przbije |
Brawa dla Saimona!!!
Wychodzi z PZ |
O Borze co on robi ...
Cytuj:
|
Cytuj:
A przy okazji, jakbys byl w polowie taki madry, za jakiego sie uwazasz, to twoj post mialby sens, aczkolwiek pi pierwiastkow z trzech to dwa i pol :cup: |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
@up nawet nie jesteś orginalny
juz mnie to shane zaczyna w*****ać jak to widze to mnie krew zalewa i nawet jak jesteś prawdziwym vv to uznaje cie za najwiekszą ciotę z całej iridiowej areny. |
Cytuj:
signed: Usar |
Cytuj:
Skoro sie cieszysz z tego, to tak musi być. |
Cytuj:
i z tym jak po nim pojechales w temacie "pytanie" bodajze. |
Saimon ty tylko duzo chrzanisz na poprzedniej wojnie tez tak gadales a po wojnie poszedlem zajebalem Cie na pohu i nic twoi koledzy nie zrobili ;]
|
Cisza przed burza.. Take Care..
... a jak juz sie rozpeta ta burza < piaskowa,sniezna,deszczowa lub grad > to bedzie normalnie pieklo.. ..swiat stanie w plomieniach i duzo ludzi zdedaczy niestety ;/;/ .. na nastepnym Ob tajfun przejdzie przez pustynie,bedzie taka rozruba taka zadyma taka rospusta ze szok .. !! !! Go Go Blue Power !!! :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul::evul::evul::evul:: |
wypierniczaj saimon z tego forum w podskokach gnoju.
|
Arc i tak wygra jestem tego pewien :cup: a te zaganiary i psy z DD juz mają pograne !! Chcialbym ich spotkac na RL ciekawe czy sa tak samo cfani X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:51. |