![]() |
Nie sądze aby byl film z tego failu ;d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ UP Ale fakt faktem, to nie wy przyszliście do nas, tylko my do was, a co za tym idzie akcja odbywała się niejako na waszych warunkach. :) Anyway, szkoda gadać, było - minęło. B) |
Cytuj:
2. Akkumaa 49 ms 3. Astarox 61 ms 4. Davok 57 ms 5. Hancy 45 druid 6. Jamon Dulce 50 sorc 7. Saler 45 ms 8. Sylzz 57 ed 9. Xael Eoth 49 ed 10. Xakru 46 druid więc na pewno mówimy o tej samej akcji? bo jak na moje to z tego teamu każdy może uzywać sd, ale sorki, przecież to my jesteśmy noobami i padamy 150 ek od 5 noob charów <3 btw, bota? padłem na expie na bocie czy po tym jak się wpierdoliłem w pkerów? ogarnij osła matole chyba, że nie ogarnąłeś kiedy padłem, co za tym idzie jesteś marnym wannabe, którego nawet nie było na żadnych z tych dwóch 'akcji' Cytuj:
|
macie taka zrytą psyche jak ch uj.. podsumowanie 90% ab miało wiekszego skila pvp niz 90% flow.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zanim nazwiesz kogoś matołem, czy powiesz mu, żeby się ogarnął... ogarnij czytanie ze zrozumieniem, to taki skill co wyrabiasz w trakcie edukacji (sprawdź też http://pl.wikipedia.org/wiki/Edukacja, bo zapewne nie wiesz "z czym to się je"). Cytuj:
Cytuj:
Trudno mi ocenić jakie pvp ma AB, ale... myślę, że jakby mieli tyle osób na tych samych poziomach co Flow, to mielibyście się czego bać, i wtedy byłaby to wyrównana walka. Tak to wiadomo - w ciągu miesiąca ubijemy max. kilkudziesięciu z was spadając przy tym poniżej 45 poziomu. Też nie uważaj, że wszyscy z Flow mają nieziemskie PvP. Tak nie jest... To samo się tyczy AB. |
Cytuj:
Btw. Nie spodziewałem się dyskusji na poziomie tutaj xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Grebol sie wstawil ze kims ?
|
Oct 25 2009, 21:19:23 CET Slain at Level 134 by Caria Tiky, Delicato, Gothic Murda, Khus Dielyne, Lerdth Vulaton, Natrosh, Ruzam, Satomi Wizard and Yugado.
Antrevis ;) |
Cath Ironbeard
Oct 25 2009, 21:23:42 CET Killed at Level 69 by Kenami, Nashgan, Spide Inferno and Yanosik. Delicato Oct 25 2009, 21:23:22 CET Killed at Level 45 by Spartianka Jami and Xaaro. Lerdth Vulaton Oct 25 2009, 21:26:25 CET Killed at Level 63 by Kenami. FAIL XD? |
Cytuj:
ale ladne bydlo bylo ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pokaż post Cath Ironbeard Oct 25 2009, 21:23:42 CET Killed at Level 69 by Kenami, Nashgan, Spide Inferno and Yanosik. HAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAH na miejscu catha bym sie pocial i nie wychodzil z domu ani nie logowal sie przez tydzien xd |
W sumie spodziewałem się po was większego ogarnięcia oraz tego, że szybciej po mnie przyjdziecie. Fakt faktem padłem, ale było blisko bym wam uciekł z tego trapa. Nie wiem czy to Wy ogarniacie mniej, niż się cenicie czy to może ja jestem taki dobry? hahaha :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie trafiles z tym alorem... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A jednak ;)
|
Cytuj:
Btw. Ja też nie xD Co do AB - panowie nie ogarniam, które vento poszło w ruch? ;o |
Antku Ab teamu juz nie ma. wszystko to co jest teraz ta są ludzie których nicki pierwszy raz na oczy widze. Ale tez usiłuja robic akcje w AB i usiłują nas nasladowac. Tyle w temacie i nie szczyc się ze "prawie" uciekłes abcoką xD Bo "prawie" uciekłes tylko przed pkerami :P
|
Cytuj:
|
Raczej przez to, ze nie rzucali mwalli na poczatku ;o
|
Moze nie mieli magic levela, wess pomysl ;;p
|
Cytuj:
Moje m walle są szybsze niz Jacek Krzynówek widzący piłke godna wypierdolenia w trybuny więc i tak huja bys pouciekał. @Tjockinho Ty żałosny lamusie napoczątku pierdolisz, że macie w huj lepszego skila wygraliśmy bo mamy większe lvle a potem ze od tibi 7.8 skill sie nie liczy, no kurwa masz schizofremie to sie leczy ziom BTW PIERDOLICIE ŻE MAMY WIECEJ KASY WIEKSZE LVLE WIECEJ LUDZI BO WY NAM KURWA POZWOLILISCIE TAKOWE ZROBIC SWOIM LENISTWEM JEBAKI LEŚNE MOGLISCIE TEZ SOBIE TAKIE LVLE WBIĆ/WYBOTOWAC A, ŻE NIE UMIECIE TO WASZA SPRAWA |
Cytuj:
|
przypomnij sobie czasy, kiedy jeszcze coś znaczyliście na morganie, o której was na vt widziałem, o której robiliście akcje. tyle na temat
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie chwaliłem sie tylko probowałem mu uświadomić, że jakby tylko mial takowe warunki na pewno więcej czasu spędzał by przed tibią i obaj wiemy, że mam racje smutnym faktem jest tylko to, że on nadal nie może sie pogodzic z tym, że został wyjebany jak śmieć i ucieka w tematy typu "A TY W HÓJ CZASU GRASZ W TIBIE I NIE MASZ RL LAJFA" przecież to jest tak żałosne, że huj. Przeczytaj mój poprzedni post jeszcze raz, a może dostrzerzesz jego główny sens. Co do to tego czy wydawałem sie normalny średnio mnie obchodzi opinia innych no ale akurat ciebie lubie więc także powinieneś zauważyc, że w taki a nie inny sposób odnosze sie tylko do tych ludzi którzy myślą, że są zajebiści i przegrali wojne tylko dlatego, że Flow nie ma RL life. |
waw a ja jestem we flow i mam troche erela fajnie co? wow wow wow
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:52. |