Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ema_Popek
(Post 2804615)
serio?XD
najpierw ogol wasa i urosnij troche bo 40 kilo to waga piorkowa :wasabi:
a po drugie nie musisz bronic tak swojego brata czy kurwa swojego partnera denima XD
Co do denima to idk na chuj ten down wrzuca te ssy ale tak to jest z porazeniem mozgowym jedynie kto podbija te jego ssy to on,jego stara i stara fatala ktora teraz dymam razem z gonerem
01:01 Denim Druid [161]: sztynx niedorozwiniete dziecko ktore zawsze ma problemy z ch.. wie czym kazdy jego post to pojazd takji cwany ejst a botuje non stop na yala
01:02 Denim Druid [161]: jakis ruces co wogole nie gra
XDXDXD
http://img641.imageshack.us/img641/2360/2000d.jpg
Uploaded with ImageShack.us
|
A na chuj ty tutaj w ogóle jesteś? S*******aj do lodówki w*******ać boczek o ile stara pensji nie przepiła. Lepiej waga piórkowa niż zmutowany świniak na którego każdy leje jebaną uryną (mocz - wole wyjaśnić, gdyż nie jestem pewien czy w podstawówce poznałeś takie pojęcia).
A nie sory zapomniałem że rozmawiam z MISZSZCZSTRZEMM MMA UFC ! Jedyne co ty masz wspólnego z UFC to KFC gdzie codziennie idziesz za rączke z mamusia lub z twoimi pseudo koleżkami (kolejni z cyklu "jebana ofiara życiowa") i w*******asz 18 kubełków żeby mieć siły na troche
NOŁ LAJFU W TIBJIII XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
Smutne to wiesz ? :( Na serio, żal mi Cię chłopaczku, ale cóż, twoje życie i twoje sadło :wasabi::wasabi::wasabi::wasabi::wasabi::wasabi::w asabi::wasabi::wasabi::wasabi::wasabi::wasabi::was abi::wasabi::wasabi::wasabi::wasabi::wasabi::wasab i::wasabi::wasabi:
|