Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

kostooch 01-01-2007 21:10

Po 4 - dowod na to, ze Kostooch to moje prawdziwe konto znajdziecie tutaj:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1502101

Bert 01-01-2007 21:17

ano to teraz gitara :]

Hellsir 02-01-2007 09:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpAyKeR (Post 1168652)
Informacje: (nie wiem czy prawdziwe)
Mi sie zdaje czy Imargam (Veltaxio) jego IP (jak ktoś chce):P : 217.96.105.2 i jego brat Zwidek (podobno bracia) mieszkają w Rudniku nad Sanem ? W woj. Podkarpackim .wystarczy odpowiednio poszukać i można się dużo informacji doszukać :P
Ładnie, ładnie, może szybki nie jestem, ale Zwierz hacka załapał :P
Heh forum magrami'ego magrami.fora.pl nick administratora "Virus" to chyba jego forum, można też tam znaleźć jego gg ^^.
O ile sie nie myle Katrila ma 15 lat i urodzony 17 października :P a jego gg chyba to:1882308

Nie prawdziwe.
A co do Zwierza to grał nim nowy owner i pewnie staremu sie coś nie spodobało to go shakował.

@~
I chciałem coś wnieść do tego wywalania i huncenia ludzi na poczatku serva jak Mestor czy Draverik. Nie wiem czy wiecie, ale w Tibii chodzi bardziej o "przetrwanie". I mało kogo obchodzi czy jedna osoba dostaje słusznie hunta, czy nie. Taifun poprostu chciał osiągnąć swój cel władania tym serverem i go zdobył. Pozatym Tibia to nie jest prawdziwe życie, żeby każdy musiał sie tłumaczyc, czemu zabiłeś tego, czemu wywaliłeś owego... . Każdy wtedy był zajęty osiąganiem celu i moge sie założyć, ze Mestor jak by tylko miał ludzi i możliwość to by pierwszy chciał wyrzucić Taifuna z servera. To była tylko kwestia czasu.

Pozdro.

Masywny_Titania 02-01-2007 10:25

Na poczatku jak mestor jeszcze byl 1 w expie, wojna toczyla sie praktycznie non stop... O ile dobrze pamietam to Duss sie pralo a taif expil na maxa... Draverika wyjebali pod pretekstem ktory byl nieprawda (oskarzyli go o ojebanie kogos chyba)...
Mestor padl kilka razy, taifun go zaladowal w chu*a, mowiac niby o zgodzie, ale w koncu i tak padal-zdarzalo sie to kilka razy; co do PA mestora to nie wiem wiec sie nie bede wypowiadal... Glownie osoby byly wyjebane z furory gdy taifun znalazl jakikolwiek pretekst.

Jinikao 02-01-2007 10:30

Draverika zabili i wyrzucili z serwa pod pretekstem nie pokazania loota z behe

Veltaxio 02-01-2007 11:09

=p

Sadze ze osoby z tego forum nie maja pojecia o wydarzeniach na furorze , a co do wywalania Mestora , draverika etc. sadze ze o powodach tych huntow wie tylko waskie grono ludzi (w tym ja) . xd

Reason hunta Draverika :
-Oficjalny : Wal na behe , tak mi sie zdaje ze o tym pisal taif na com
-Nieoficjalny (wlasciwy) : Expo , wlasne zdanie xd

Reason hunta Mestor Rhu:
-Oficjalny : Wisial pieniadze komus tam ~
-Nieoficjalny (wlasciwy) : Expo , szansa na kolejne powstanie na furorze , ownerzy mestora w*****ali petra (BARDZO) XD

Reason hunta Spoxstera:
-Oficjalny: Zabicie Czipsa ktory byl na D landzie
-Nieoficjalny (wlasciwy) : Expo , 0 szans na ogarniecie rafala (wlasne zdanie)

Reason hunta Mnie xD:
-Oficjalny: Likwidacja Caponeq , rozpoczecie massowego peczenia + ostra wymiana zdan z petrem
-Nieoficjalny (wlasciwy) : Wlasne zdanie w przypadkach nagminnego power abusowania ze strony ludzi z otoczenia petra (van liden , sanyol , bb team),
lamanie ogolnego porzadku w gildi (Petro: ty mi nie bedziesz buntowal ludzi)

Nie wierzycie , nie musicie tylko pamietajcie ze odemnie info to raczej jedno z prawdziwszych i pewniejszych niz te od Ymy , Fallathana ktorzy o srvie wiedza tyle co furora wiedziala o wyjezdzie petra (Wyjechal do angli)

Pozdro dla kumatych i sry za bledy xd

alahakbar 02-01-2007 11:25

A Ty wiesz Imargamku ze wywalenie Ciebie I katrili z serwera bylo planowane od wakacji?

Masywny_Titania 02-01-2007 11:26

No co do info to ok, ale pls skonczcie juz z tym pozdro dla kumatych bo to sie troche przejadlo :baby:

Veltaxio 02-01-2007 12:22

:(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez alahakbar (Post 1168741)
A Ty wiesz Imargamku ze wywalenie Ciebie I katrili z serwera bylo planowane od wakacji?

Nie wiedzialem , ale skad ty masz takie info ;o ?

Zwidek 02-01-2007 14:27

Pozdr0 Dla Imargama.

Masywny_Titania 02-01-2007 14:35

Wezcie sobie wszyscy co w kulki sobie graja i udaja osoby ktorymi nie sa dajcie siana-.-
@ Zwidek: kto normalny wstawilby swoja rl fote w avatarze....? to juz po prostu nie jest smieszne=.=

Ahcum lewap 02-01-2007 14:36

Niebylo planowane bo Taifun chcial wbic 300 lev. Ale historia zatoczyla kolo i Katrila i Imargam znow za burta... A mogles sie niepanoszyc i niewychodzic z Sunblade do duskiness i siedziec z Katrila w Sunblade. Wtedy Sunbladowcy wykrecali najlepszy exp a Duski prawie nic nieexpili...
Teraz Sunbladowcy walcza po przeciwnych stronach i odgrywaja znaczace role..

ahh kieys to byly piekne czasy na Furorce :)

Zwidek 02-01-2007 14:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masywny_Titania (Post 1168887)
Wezcie sobie wszyscy co w kulki sobie graja i udaja osoby ktorymi nie sa dajcie siana-.-
@ Zwidek: kto normalny wstawilby swoja rl fote w avatarze....? to juz po prostu nie jest smieszne=.=

Z Kim Rozmawiasz?

Masywny_Titania 02-01-2007 15:01

Moze na ulicy dostaniesz szacunek za takie teksty, ale tutaj nie osiagniesz nic poza ignoranctwem... nie jestes tak madry jak bys chcial byc LUDZIU ULICY

Osobiscie jestem w wojnie za vision wiec jesli ktos mysli ze forumowy wyjadacz zwidek to rl zwidek, to przepraszam... drazni mnie tylko jak ktos podaje sie za kogos kim nie jest...

Kolos from rodos 02-01-2007 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwidek (Post 1169063)
Jeśli nie znasz tekstu całej piosenki to sie kurwa nie wychylaj lolku ;)
I Tak w ogóle na chuj komentujesz mój podpis?
Podpis to jest osobista sprawa każdego forumowicza.

Pozdr0 Ima~.

ee? Nie żebym sie czepiał i nie wiem czy twój podpis to ironia ale co tam...wiesz jak dla mnie to nie wyglądasz jak dziecko ulicy (czytaj : dres / "hiphopowiec") ..raczej wyglądasz na takiego co zazwyczaj pada ofiarą takich.. więc nie lecz kompleksów "dresie".

No chyba że jest to ironia w stronę taifuna, konkretnie filmiku...

Bert 02-01-2007 16:24

niezła mam beke z niektorych tekstow (czyt. prawie wszystkie nie moje :D)

Masywny_Titania 02-01-2007 17:06

Zwidek nie wysilaj sie bo o ile sobie przypominam to twoje poprzednie konto na tym forum to Aphy~~.... bluzgi na nikogo nie dzialaja, tylko pokazuja jak niski jest twoj poziom kultury.

Zwidek 02-01-2007 17:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masywny_Titania (Post 1169269)
Zwidek nie wysilaj sie bo o ile sobie przypominam to twoje poprzednie konto na tym forum to Aphy~~.... bluzgi na nikogo nie dzialaja, tylko pokazuja jak niski jest twoj poziom kultury.

Niech będzie i tak.

Kumulus 02-01-2007 17:32

Taifun i Yubov to tutorzy. Czemu nie zgłoszą do GM, że ludzie tacy jak Van liden, Imargam czy inne brudasy sharują konta? -.-

Kasior 02-01-2007 17:42

A ja na nowy rok życzę Vision więcej fragów.:cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:54.