![]() |
Cytuj:
_./ |
wreszcie się to forum ożywiło!
|
@kidlex fajnie powspominac czasy jak sie z pzta moglo wyjsc, no nie?
|
@up
No, fajnie, fajnie. Dobrze, że niedługo wrócą te dobre dla mnie czasy. Więc niedługo większość Polaków robi wypad z Aurea. @down Jeszcze w to wierzysz? Tylko wy potraficie rozjebać coś w kilka miesięcy o co walczyliście dwa lata. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Chyba chodzi o stare czasy, a nie ostatnie walki. Jezu... może pora nauczyć się czytać ze zrozumieniem?
@down Forever and ever. ;) |
...
@kidler
Dobremu klubowi kibicujesz!! ^^ po filmie ci sie wkrecilo czy od zawsze? ...I forever blow the bubbles pretty bubbles in the air ^^... |
Tu chodzoi o respekt !
btw 00:19 You advanced from Level 71 to Level 72. na lagach : ] |
Co do wojny:
03:02 You see a dead human (Vol:10). You recognize [CHAR]Nena Toots[/CHAR]. She was killed by [CHAR]Vladislavus Dragulia[/CHAR]. 03:02 You see a dead human (Vol:10). You recognize [CHAR]Speed'Mono Sucio[/CHAR]. He was killed by [CHAR]Eldero Tashfael[/CHAR]. 03:02 You see a dead human (Vol:10). You recognize [CHAR]Deltarius[/CHAR]. He was killed by [CHAR]Mastro Scue[/CHAR]. 03:02 You see a dead human (Vol:10). You recognize [CHAR]Xarcus[/CHAR]. He was killed by [CHAR]Mastro Scue[/CHAR]. 03:02 You see a dead human (Vol:10). You recognize [CHAR]Dolkie[/CHAR]. He was killed by [CHAR]Lesik[/CHAR]. |
raz na wozie raz pod wozem...
|
Cytuj:
|
caly czas macie tego buga, ze zamiast characters page wchodzi wam w fansite's?
|
Mojej neutralnosci nikt nie szanowal!:/ To czemu ja powinienem szanowac neutralnosc innych tych co nie szanowali mojej?
|
Cytuj:
Ch*jnia do kawdratu... |
Cytuj:
Edit You have offered your resignation. Gamroth the Behemoth has to accept the leadership. If you own or bid for a guildhall, it will be transferred to the new leader, too. You have left the guild. Niech chociaż vest ma spokój |
Joker Poker sie poskładał na Molcie i Hellah
btw. Żal dupe ściska kiedy patrze na nowa strone tibia.com , teraz wygląda ona jak strona jakiegos ruskiego cyrku a pozatym caly czas cos jest zjeban* zamiast characters page wchodzi fansite's >.< |
13:18 You advanced from Level 35 to Level 36.
|
Welcome to the Legionarios!
You have joined to guild. GL & HF |
Hail Aurea war's ! :>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:52. |