![]() |
Cytuj:
|
ZBANUJA MI TIBIE W DOMU RATUNKU !!!
Hehe Maurhex a ty jak zwykkle niemiły :< czemu niemoge zwami pogadac pożalic sie ja to lubie :< Jak niechcesz nieczytaj i sie niewypowiadaj :D jakos inni potrafia normalnie na to odpowiedziec >.< |
Cytuj:
a Ty mój kochany bolterku popracuj nad ortografią, bo nie da się tego czytać ;) |
Cytuj:
A ja mogę skasować ci ryj na tibii za lewackie poglądy, bo uważam takie za niepoprawne politycznie. I co mi zrobisz? |
Cytuj:
|
16:53 Dano Rivi [136]: you are first down in this problem :)
16:53 Dano Rivi [136]: dont leave to pz baby a to mnie rozjebalo xD 16:53 Mustak [48]: 16:53 Dano Rivi [136]: your lider first down ;) nie ma to jak takie male PA :) a no i jeszcze taki tekst xD 16:53 Dano Rivi [136]: i kill all guild ;) |
16:33 Dano Rivi [136]: you pay or i no?
16:33 Dano Rivi [136]: you will die 1 time for pay me? 16:33 Dano Rivi [136]: give me eqs np :) nie ma to jak spotkać PA popołudniu xD Ogólnie rzecz biorąc cały czas byłem po stronie AoW & Unit & Kazadum i dziwi mnie to że otrzymuje sie hunta za free od Członka AoW który walczy ponoć o lepszą titanię :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ Martinesz nice joke |
Cytuj:
2. To jest grzech. 3. Bóg jest sędzią. |
Cytuj:
niestety kiedy sie zorientowałem było już za późno :( sory chlopaki moj blad przepraszam i wychodze |
Cytuj:
|
lol ! nie byłem tu z dwa dni a już 3 strony piepszenia głupot lol dopiero teraz sie kolos przekonujesz, że to jest jak rewolucja? Czytałeś "Nie boską komedie" Krasińskiego? Jedni wybijają drugich tylko w swojej opinii by poprawić rzeczywistość. Tak naprawdę sami chcą tylko rządzić i dalej robić to samo co poprzednicy. Tak samo jest z AoW i Kazadumem. Od dłuższego czasu tylko na tym im zależy :D Unit się wkurzył, że coś im się zaczęło nie układać dlatego im pomaga :D A Dano? Dano szuka kasy na uhy na opena :D Zgadzam się co do tego jedynie, że forum tibii jest do pisania o tibii, ale jak już ktoś napisze jakieś swoje przeżycia z rl to chyba można mu okazać wyrozumiałość i zrozumienie Panie Fraten, Maurhex czy jak cię tam zwą :D?
Pozdro all przy okazji a ja tymczasem idę dalej się uczyć na jutrzejszy egzamin =) |
Uff polak, angol i gegra za mna:P Teraz tylko matma w poniedzialek i bedzie tzreba sobie kupic pacc i zaczac pgowac na jakims serwie:)
|
@Yapan
Jakbyś kasował za lewackie poglądy każdego kto je ma/głosi - to podejrzewam, że do końca życia byś się nie wyrobił z tyloma osobami >=] Co więcej, nacjonalny socjalizm to również jest lewica.. tylko odrobinę bardziej "prawdziwa", jak historia pokazała. @Dano on jak sam powiedział, jest retired. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:39. |