![]() |
AKCJA PKOWANIE Z LYSSERA!!!! Wszystkich chętnych na pkowanie z noob charów (i nie tylko :P)zapraszam do pisania w tym temacie, ustalimy godzinę i datę!! :)
|
Cytuj:
|
@Xyriela
Sciagalem dzisiaj kilka filmikow z tibicam i o to, co zobaczylem http://foteka.pl/full/9a75d5726a19f4...0784a7cad8.jpg Na szczescie nie padłaś, ale pikawa pewnie była, co? :s Ile wtedy mialas hp? 30? |
Najnowsze nowosci z seleny iomer to ****
a frat~jak zwykle walczy dla lepszej seleny... ciekawe tylko lepszej dla kogo bo chyba tylko dla nich. Nawet jak nie moga wyjsc z dp swoimi mainami to pkuja noob charami. Mam nadzieje ze wojna szybko sie zkonczy i wyjebia ich z serva. Pozdro Pafel~ |
Ja moge oglądać filmików bo mi debug wyskakuje :/
|
Cytuj:
szybko to dostrzegacie ..zwrodzcie uwage kiedy ja to napisalem...wtedy nikt mi nie wierzyl zostalem zbluzgany ze sie boje i wyplacilem z wojny ...Niestety ja wiedzialem to juz dawno...moze mnie teraz zrozumia co niektorzy bo napewno nie wszyscy...inni nigdy tego nie dostrzega... |
@ selle~
Kiedys az tyle nie pkowali albo ja nic o tym niewiem ale tera to juz ciezko jest niezauwazyc ;p Btw. Cetas to macavelli?? |
@Pafel, sellemon;
Lol, jak zwykle każdy pisze dla swojej korzyści. Jak jemu lepiej. A Cruo~ może swoimi noobami nie pkuje/pkowalo :|? Na dodatek podawali się za członków Fraternity omg. Nikt nie walczy dla CZYJEŚ lepszej Seleny, tylko dla własnego dobra -.- Nie rozumiecie tego omg ? EDIT; Btw. Pafel: 'Najnowsze nowości' A jakie to stare nowości ? To chyba już nie są NOWOŚCI no nie ? Czy tylko mi się tak zdaje o.o? |
to co robilo cru~ a to co robi frat...to wydaje mi sie jednak roznica...FRAT robi to na taka skale ze szok
May 13 2007, 21:18:45 CEST Killed at Level 117 by Pikal'Nah Tal and by Hyli Kuryn prosze bardzo swiezy frag ...Fereron trap venore....powiedzcie ja za czasow cru nie spotkalem sie z takim czyms ...jeszcze jak gralem tu piko'shadarem ...pay boh bylo lepsze bo zawsze spierdoliles...a teraz wpada Ci w 10 i c*** lecisz...co najlepsze nikt nie kiwnie palcem...wtedy oni mieli wladze i poza 10 osobami moze nikt nie robil PA a teraz wolna amerykanka 12210212 ludzi leci leje nie wazne kogo ...ten swiat umiera :D ..i nie maron nie masz racji...nie liczy sie tylko moje dobro ..ale dobro rowniez moich przyjaciol ...dziekuje |
@KubaGuzikkk
nie wiem o co mi chodzi :| @iomer i reszta fra~ wiecie ze juz przegraliscie wojne i temu pkujecie, czy temu ze nie macie juz hajsu na blessy i aole?? w sumie po tylu dedach to ciezko miec hajs :< |
A niech se pekują, kto im broni!
|
@behi
nikt i w tym problem :| Edit swiezy frag Alphor May 13 2007, 21:59:22 CEST Killed at Level 105 by a fire elemental of Pirreus |
@Sellemon;
No więc jestem Twoim przyjacielem czy nie ? o.o Bo z tego co wiem to raczej bede miec przypal od Cruo~ jak wygrają ale sram na to bo i tak nie gram ^^ A co do dobra innych lubie Fererona i duzo innych ofiar Frat~. Tu mnie Jomer kinda w*****l, ale jak juz ktoś inny napisal JAK NIE CHCECIE ŻEBY WAS ZABIJALI TO IDŹCIE NA NON-PVP. Pk to część tej gry chyba no nie :|? Tyle mam do powiedzenia na ten temat. @Pafel HAH PSIE JUŻ WIEM KTO TY XD! |
Cytuj:
Ps ..doszly mnie sluchy ze bronie xyrieli i djinn de'moon na forum ...nie nie robie tego jestem poprostu obiektywny ^^ |
Cytuj:
1. Koncowka de'Moon od mojej strony niepochodzila od Alucarda, ja zaczynajac gre wogule niewiedzialem o co kaman. 1 Chara zrobil mi kolega, ktory znal Alucarda i niewiem dlaczego dal mi rtaka koncowke jak mnie sie pytal jak chce miec to moja propozycja byla samo Djinn:p Oto cala historia. Niemoja wina a chara niezmienie przywiazalem sie xd (aha a pozatym to Alucard za to dal mi hunta ale chyba sie wyjasnilo) 2.Co do wieku to mam 17 lat rocznik 90 ;) 3. Co do tego to juz wczesniej pisalem, ze niechce ani sie niepodlizuje poprostu polubiala mnie i po co mialbym to robic :) I widzisz sama jestes przykladem wyrazania uczuc na tym forum tylko ze ja bylem ZA a Ty jestes PRZECIW :) Ja juz wyluzowalem Pozdro, Djinn de'Moon |
Ow, i'r bed dong terrorist pekey :| ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ Iomer frajer jestes i tyle :<
|
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:05. |