Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Wydarzenia z Seleny. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=94254)

Lyssera 13-05-2007 22:17

AKCJA PKOWANIE Z LYSSERA!!!! Wszystkich chętnych na pkowanie z noob charów (i nie tylko :P)zapraszam do pisania w tym temacie, ustalimy godzinę i datę!! :)

Wolan 13-05-2007 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lyssera (Post 1429511)
AKCJA PKOWANIE Z LYSSERA!!!! Wszystkich chętnych na pkowanie z noob charów (i nie tylko :P)zapraszam do pisania w tym temacie, ustalimy godzinę i datę!! :)

Po jaką cholerę piszesz to zarówno w tym temacie jak i "Only Selena" i za każdym razem piszesz żeby odpisywać w "tym temacie"?? zdecyduj sie gdzie chcesz otrzymywać odpowiedzi a po za tym to najlepiej na priva bo sie zamieszanie i zbędne posty zrobią :P

Komin 13-05-2007 22:44

@Xyriela

Sciagalem dzisiaj kilka filmikow z tibicam i o to, co zobaczylem

http://foteka.pl/full/9a75d5726a19f4...0784a7cad8.jpg

Na szczescie nie padłaś, ale pikawa pewnie była, co? :s Ile wtedy mialas hp? 30?

Pafel 13-05-2007 23:03

Najnowsze nowosci z seleny iomer to ****
a frat~jak zwykle walczy dla lepszej seleny... ciekawe tylko lepszej dla kogo bo chyba tylko dla nich. Nawet jak nie moga wyjsc z dp swoimi mainami to pkuja noob charami. Mam nadzieje ze wojna szybko sie zkonczy i wyjebia ich z serva.

Pozdro Pafel~

Lyssera 13-05-2007 23:11

Ja moge oglądać filmików bo mi debug wyskakuje :/

sellemon 13-05-2007 23:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pafel (Post 1429728)
Najnowsze nowosci z seleny iomer to ****
a frat~jak zwykle walczy dla lepszej seleny... ciekawe tylko lepszej dla kogo bo chyba tylko dla nich. Nawet jak nie moga wyjsc z dp swoimi mainami to pkuja noob charami. Mam nadzieje ze wojna szybko sie zkonczy i wyjebia ich z serva.

Pozdro Pafel~

szybko to dostrzegacie ..zwrodzcie uwage kiedy ja to napisalem...wtedy nikt mi nie wierzyl zostalem zbluzgany ze sie boje i wyplacilem z wojny ...Niestety ja wiedzialem to juz dawno...moze mnie teraz zrozumia co niektorzy bo napewno nie wszyscy...inni nigdy tego nie dostrzega...

Pafel 13-05-2007 23:29

@ selle~
Kiedys az tyle nie pkowali albo ja nic o tym niewiem ale tera to juz ciezko jest niezauwazyc ;p

Btw. Cetas to macavelli??

KubaGuzikkk 13-05-2007 23:34

@Pafel, sellemon;
Lol, jak zwykle każdy pisze dla swojej korzyści. Jak jemu lepiej. A Cruo~ może swoimi noobami nie pkuje/pkowalo :|? Na dodatek podawali się za członków Fraternity omg. Nikt nie walczy dla CZYJEŚ lepszej Seleny, tylko dla własnego dobra -.- Nie rozumiecie tego omg ?

EDIT;
Btw. Pafel: 'Najnowsze nowości' A jakie to stare nowości ? To chyba już nie są NOWOŚCI no nie ? Czy tylko mi się tak zdaje o.o?

sellemon 13-05-2007 23:41

to co robilo cru~ a to co robi frat...to wydaje mi sie jednak roznica...FRAT robi to na taka skale ze szok

May 13 2007, 21:18:45 CEST Killed at Level 117 by Pikal'Nah Tal and by Hyli Kuryn

prosze bardzo swiezy frag ...Fereron trap venore....powiedzcie ja za czasow cru nie spotkalem sie z takim czyms ...jeszcze jak gralem tu piko'shadarem ...pay boh bylo lepsze bo zawsze spierdoliles...a teraz wpada Ci w 10 i c*** lecisz...co najlepsze nikt nie kiwnie palcem...wtedy oni mieli wladze i poza 10 osobami moze nikt nie robil PA a teraz wolna amerykanka 12210212 ludzi leci leje nie wazne kogo ...ten swiat umiera :D ..i nie maron nie masz racji...nie liczy sie tylko moje dobro ..ale dobro rowniez moich przyjaciol ...dziekuje

Pafel 13-05-2007 23:44

@KubaGuzikkk
nie wiem o co mi chodzi :|

@iomer i reszta fra~
wiecie ze juz przegraliscie wojne i temu pkujecie, czy temu ze nie macie juz hajsu na blessy i aole?? w sumie po tylu dedach to ciezko miec hajs :<

behi 13-05-2007 23:56

A niech se pekują, kto im broni!

Pafel 13-05-2007 23:57

@behi
nikt i w tym problem :|

Edit
swiezy frag
Alphor
May 13 2007, 21:59:22 CEST Killed at Level 105 by a fire elemental of Pirreus

KubaGuzikkk 14-05-2007 00:00

@Sellemon;
No więc jestem Twoim przyjacielem czy nie ? o.o Bo z tego co wiem to raczej bede miec przypal od Cruo~ jak wygrają ale sram na to bo i tak nie gram ^^
A co do dobra innych lubie Fererona i duzo innych ofiar Frat~. Tu mnie Jomer kinda w*****l, ale jak juz ktoś inny napisal JAK NIE CHCECIE ŻEBY WAS ZABIJALI TO IDŹCIE NA NON-PVP. Pk to część tej gry chyba no nie :|?
Tyle mam do powiedzenia na ten temat.
@Pafel
HAH PSIE JUŻ WIEM KTO TY XD!

sellemon 14-05-2007 00:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KubaGuzikkk (Post 1429905)
@Sellemon;
No więc jestem Twoim przyjacielem czy nie ? o.o Bo z tego co wiem to raczej bede miec przypal od Cruo~ jak wygrają ale sram na to bo i tak nie gram ^^
A co do dobra innych lubie Fererona i duzo innych ofiar Frat~. Tu mnie Jomer kinda w*****l, ale jak juz ktoś inny napisal JAK NIE CHCECIE ŻEBY WAS ZABIJALI TO IDŹCIE NA NON-PVP. Pk to część tej gry chyba no nie :|?
Tyle mam do powiedzenia na ten temat.
@Pafel
HAH PSIE JUŻ WIEM KTO TY XD!

Dobrze maron...pk ok spoko ;) ...ale nie w takich ilosciach wiadomo ze komus sie zachce kogos ujebac...ale bez przesady ...:P

Ps ..doszly mnie sluchy ze bronie xyrieli i djinn de'moon na forum ...nie nie robie tego jestem poprostu obiektywny ^^

4drian 14-05-2007 00:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ezh (Post 1429021)
OMFG...
Djin porozmawiajmy tak szczeze bo chce zaczac cie lubic ;) mam takie 3 pytania:

1.Dlaczego wogole zrobiles koncowke "De'moon" wiesz bo to jest 1 oznaka noobstwa ;)
2.Ile ty masz wogole lat 13?
3.Czemu probojesz sie tak bardzo podlizac Naszej nie ukochanej Xyrieli myslisz ze to poprawi twoje znajomosci na selenie?

Pozdrawiam Prawie Wszystkich Oprocz xyrieli :)

To tak ....

1. Koncowka de'Moon od mojej strony niepochodzila od Alucarda, ja zaczynajac gre wogule niewiedzialem o co kaman. 1 Chara zrobil mi kolega, ktory znal Alucarda i niewiem dlaczego dal mi rtaka koncowke jak mnie sie pytal jak chce miec to moja propozycja byla samo Djinn:p Oto cala historia. Niemoja wina a chara niezmienie przywiazalem sie xd (aha a pozatym to Alucard za to dal mi hunta ale chyba sie wyjasnilo)
2.Co do wieku to mam 17 lat rocznik 90 ;)
3. Co do tego to juz wczesniej pisalem, ze niechce ani sie niepodlizuje poprostu polubiala mnie i po co mialbym to robic :)

I widzisz sama jestes przykladem wyrazania uczuc na tym forum tylko ze ja bylem ZA a Ty jestes PRZECIW :)

Ja juz wyluzowalem
Pozdro, Djinn de'Moon

Iomer Thunderblade 14-05-2007 01:29

Ow, i'r bed dong terrorist pekey :| ?

Lenrock 14-05-2007 11:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iomer Thunderblade (Post 1430108)
Ow, i'r bed dong terrorist pekey :| ?

podsumował.

Jockepockelolol 14-05-2007 14:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1430388)
podsumował.

Aye! <10 znakow>

Pafel 14-05-2007 18:10

@ Iomer frajer jestes i tyle :<

krwawycomeback 14-05-2007 18:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pafel (Post 1430899)
@ Iomer frajer jestes i tyle :<

Zablysnal....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:05.