![]() |
Cytuj:
|
Mam takie pytanie nie zwiazane z tematem ; D
Zrobilem quest na Isle of the King, chyba tam bylem ale nie pamietam dokladnie, bo nie wiem czy dalem temu NPC ten brooch co sie dostaje na quescie. Teraz chce sie tam dostac, pisze ' Hi, Passage ' a typ do mnie tak : 22:30 Dalbrect: I have only sailed to the isle of the kings once or twice. I dare not anger the monks by bringing travellers there withouttheir permission. Co mam zrobic ?:baby::baby: |
Cytuj:
|
Ta..
Chyba Lvl 1-30 = 1k a Lvl 30+ = 10k |
znowu servery padły czyżby kolejny problem z hakerami czy co.....?
|
CipaSoft mnie zrookował :(
|
Juz 3h naprawiaja albo dluzej...
ps. niestety sie mna NS zainteresowalo =D ale bywa ... Isaris dzis mi napisal: "Welcome in War" i cos tam ze mnie zabije :] Flimon to ile hp masz na 0 lvlu? Czy tez nie mozesz sie zalogowac? |
Cytuj:
Sex: female Profession: None Level: 0 World: Aurea Residence: Rookgaard Guild membership: Recruit of the Inmates Last login: Oct 26 2007, 11:36:52 CEST Owned! :D:D To jest jakiś błąd, czy kara za to że walczysz z NS? :D Już widze: Good morning, as you may have already noticed, it is currently almost impossible to login on Antica. Moreover, it seems that some characters have been reseted to level 0 which is obviously an error. We are currently looking into this. It is possible that the server will not reboot right after server save but rather will stay offline so we can investigate these problems. |
Cytuj:
|
No nie gadajcie ze mi sie taki loot pojdzie jebac.
AAAAAAAAAAAAA |
Ok juz wszystko wpożadku , cofneli stan gry do dzisiejszego Save .
Jak lognełem sie na rooku na 0 lvlu , miałem 65.000hp tyle samo many skille 0 xD no i ogółem było śmiesznie :D Ale teraz już wszystko paca elegancko :eek: -Flimon |
No to good :)
btw. [CHAR]Justys Druidka[/CHAR] Tak sie dzieje jak dzieci za pieniadze z komuni kupuja postacie :| |
Cytuj:
No okey, o tym wiem. Tylko czy mogę się tam jakoś dostać bo z tego co mi wiadomo to tylko drogą na Benshee Quest ? :confused: |
Cytuj:
|
taki maly offtop
moze on nie jest w wojnie ale moze komus zaszedl za skore wiec chcialby ktos kupic listy na walecznego ksiedza? |
wstydz sie..
|
Dzis kolejne zaskoczenie w sprawach cennowych.
Dsm jedyne 25 k brawo dla sprzedajacego :| |
Jak zejdzie do 10k each to kupie kilka par z nadzieja ze bedzie mozna to sprzedac u djina :P
|
Cytuj:
|
Jak w tym update nie dodadza nowych itemow do djina czy cos w tym stylu to cenowa lipa bedzie i to juz powazna.
|
nic wiecej jak pogratulowac dla Justys setki ;D
|
Te listy na WK sobie odpusc, szkoda brudzic rece.
|
Cytuj:
|
Chlopaki jutro zmienia sie wiek w moim profilu to wiecie oczekuje jakis goracych zyczen :PP
Nie zawiedziecie mnie prawda ??:D |
Cytuj:
|
Jutro wielkie derby Rzeszowa, wybiera się ktoś :]??
|
Cytuj:
Ta :). Dzis kolezanki jutro moja :PP @Hajdas Nom smutna prawda xD. |
@Up
DUPA CI SPUCHNIE!!!! Na Na Naa! xD Time to party... ;) |
Cytuj:
Ja raczej nie;P Moze Galdi [Indooorrrr na forum] |
Ta wybieram się.
BTW. [CHAR]Zevs Mighty Thunder[/CHAR] |
:o czyżby pierwszy Polak w NS?;p
|
Biedne dziecko.
|
fri frag? <znaki><znaki>
|
Czyzby kto odzyskal Zevsa ?:> Czy moze ten maly chlopczyk doszedl do NS :D?
|
I tak Zevsa na opence jescze nie widziałem ;pp
@Hanys: Najlepszego w dniu 18 urodzin xD |
[CHAR]Xuzoun[/CHAR]
[CHAR]Beru Senwin[/CHAR] [CHAR]Tamapu[/CHAR] Zevs sie zaczyna rozkrecac ;> |
no to chyba dzieciak nie wie co zrobil przeciez aliance ma listy na zevsa....
henkie~ juz dostal bana za sharing acc |
Cytuj:
Dziekuje;*;*;* Dupa juz sina i rowno puchnie :PP. Btw. A wojowniq to nie polak?? |
@up
Naj, a co do Wojownika to sprzedal go chyba bo pytal mnie na gg ile moze dostac za niego xP Nikt nie zauwazyl chyba ze Zevsio przy okazji doszmacil kolege z guildi xD ~Tyrael Razerius~ |
11:42 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Folari. He was killed by Kajzezoze. 11:42 You see a dead human (Vol:10). You recognize Beru Senwin. He was killed by Zevs Mighty Thunder. 11:42 You see a dead human (Vol:10). You recognize Tamapu. He was killed by Tyrael Razerius. 11:42 You see a dead human (Vol:10). You recognize Cromak. He was killed by Wayon Gotin. 11:42 You see a dead human (Vol:10). You recognize Herr Krigare. He was killed by Zevs Mighty Thunder. 11:42 You see a dead human (Vol:10). You recognize Arieswar sumo. He was killed by Xuzav. 11:42 You see a dead human (Vol:10). You recognize Zekiv. He was killed by Aabla. 11:42 Aabla [98]: utamo vita 11:42 You see a dead human (Vol:10). You recognize Belart. He was killed by Zevs Mighty Thunder. 11:42 You see a dead human (Vol:10). You recognize Marcin-Bartas. He was killed by Rikser. 11:42 You see a dead human (Vol:10). You recognize Iron Nostradamus. He was killed by Xuzav. 11:42 You see a dead human (Vol:10). You recognize Alrig. He was killed by Rikser. 11:42 You see a dead human (Vol:10). You recognize Oli'oi. He was killed by Rikser. 11:42 You see a dead human (Vol:10). You recognize Xuzoun. He was killed by Ziruks. LOL ?... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02. |