![]() |
@UP i UP 2 . Jak Po 5x 0.7l + 3x 0.5l + 15 Piwach na 5 kolesi Będziesz pisał tak jak ja to pójdę do szkoły ok ??:p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Powinienes zostac poeta z tak wybujala wyobraznia... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Kevon
To że wy siedzicie całymi dniami na Vencie nie znaczy ze inni nie imprezują ;P A po drugie nie musicie mi wiezyc ,Ja nie siedzę całymi dnami Przed Monitorem i nie patrze sie na 4 piksele :p . Po trzecie wcale sie nie dziwie ze wy pic nie umiecie :D 1 piwko leka kapa 2 piwko kapa na maxa 3 piwko to już waz na łopatki kładzie (Nie mówię O all ):) |
|
Cytuj:
Co za bzdura. Byc moze to by sie sprawdzilo gdyby doszli do nas ale nie dlatego ,ze tak bardzo by nam pomogli ( z calym szacunkiem dla Sibuny , nie kwestionuje waszego pvp) tylko dlatego ,ze RC moglo by sie przez to troche rozpasc. A gdyby doszli do RC poprostu bysmy mieli wiecej osob do zabijania bo i tak juz walczymy przeciwko 2 x silneijszej gildi gdzie jest 2 x wiecej ludzi wiec te 10-15 jednostek nie zrobilo by duzej roznicy. Czyli nawet jak przyjdzie walczyc nam przeciwko calemu serverowi to sie nie poddamy ;) Ale mysle ,ze nie ma sensu gdybac bo Sibuna jest neutralna i watpie zeby to sie zmienilo wiec skonczmy ten temat juz bo robi sie nudny B) |
@ UP
No dokladnie, skończcie juz pierdolic, bo zal to czytac jakieś bzdury |
xMaGiCx
5x 0.7l + 3x 0.5l = 5l na 5 kolesi = po litrze na glowe + 3 piwa gdybys kolego litr wodki i 3 piwa wypil nie siedzial bys rano przed komputerem tylko raczej jeszcze spal najeb... o ile bys w klinice nie wyladowal |
@UP
SHHH zepsułeś jego 5 minut :( |
Zal Wstyd I Rozpacz Xdd
|
Cytuj:
Nastepnym razem jak bedziesz chcial dobrze wypasc, uzyj rozumu. Edit: Nikt oficjalnie nie napisal: [char] Nash Darkeyes [/char] Apr 27 2008, 07:47:42 CEST Killed at Level 113 by Nobi Chra @down LOL :D:D:D |
|
Bot is Hot
|
Cytuj:
Ho ho, ponad litr na głowę i żyjesz? Nie chce być niemiły czy coś, poprostu jestem ciekaw :) |
@ ALL
Ludzie gdzie wy żyjecie co to jest 1L na głowę. To nie jest dawka śmiertelna. Nie powiem dziś jest KAC ale jakoś żyje nie chcecie to nie wierzcie. Sylwester to podstawa 1L na Łeb:)ohh.. ludzie gdzie wy żyjecie Koniec tematu to nie jest temat o piciu.... :p @Down A myślałem ze jesteś spoko xD nie no to wy sie ośmieszacie 90% ludzi na tym forum ;P |
Cytuj:
|
Ty no Eter daj mu pofantazjowac xD
|
@ up + 2up
Nawet w niektórych sprawach jesteście zgodni. :P Jak sie chce to się potrafi. :D |
Cytuj:
|
@UP
Nie miałem sylwka tylko taką większą Imprezke :P A dziś odpoczywam przy THC :P :) |
cool wannabe :)
|
Cytuj:
KCESH BYC MOJIM KOLEGOU? |
@up
Nie ja nie niemam takich kolegów jak ty i nie poszukuje mi starczy to co mam xD Ty tez jesteś super :cup: hahaha |
Cytuj:
@Błąd w pisowni zamierzony. Wyjdź, nie trzaskaj drzwiami oraz nie zrób przeciągu. |
Cytuj:
10 znakow |
Cytuj:
HAHAHAHAHAHAHAHHA LEJE. Człowieku co ty gadasz? 1L na łeb hhahaha chyba szampana pikolo ja po 0,7 na dwóch juz grubo mam i juz cięzko z mysleniem racjonalnym.... :P shejq wie o czym mówie :D:D troszke po samochodach mi sie pobiegało . |
Cytuj:
widzę ze sobie cenisz odpocząć xMaGiCx fajny jesteś podpiszesz mi się na klacie ???????:> |
Jestem sklonny uwierzyc ,ze ktos wypil 1 l wodki ale tylko jesli bylo to w przeciagu jakiejs dlugiej imprezy. Ja np. wypilem cos kolo 0.7 w ciagu jakis 10 h (na sylwka) przy czym duzo jadlem i tanczylem ,a nie mam ani super mocnej glowy ani nic takiego. Dlatego 1 L wodki to nie jest cos niemozliwego ;p Aczkolwiek oczywiste jest ,ze ten typ jest idiota i pewnie ma 16 lat i spi po 2 karpackich i poprostu was prowkuje ;) To tyle na temat % wracamy do spraw wojny ;p
|
@Kafar
Lubie Cie :) Nie mam 16 lat tak grubo 16+ :) Nie padam po 2 xD Ja jestem za zostawieniem tego tematu już. Impreza trwała od 15 do ok 24-1 ;P |
Dalej robisz z siebie debila, ok.
Wracając do wojny... Czego nie wyszliście jak Beny padł :( |
a kto to beny ? ktos od nas wogule ?
|
Wasz kolega z ab pk teamu :<
|
Wielka strata ; F Wam mainy zabijali i gó*no robiliście..
|
Cytuj:
kogo obchodzi zdanie kupionego noob charka :P Wielki zabijaka |
[CHAR]Don Qu[/CHAR]
Apr 28 2008, 16:08:52 CEST Killed at Level 123 by [CHAR]Ekox Serilvary[/CHAR] and by [CHAR]Master of Lightnings[/CHAR] Sad :( |
1) Czy ekipa AB'D jest powiązana z NPNP? (to pytanie do NPNP)
2) Jaka jest ich taktyka? Czemu im tak latwo idzie? Widzialem ich tylko raz sciagneli mnie do pomocy jak zamkneli sie na hellgate. |
Cytuj:
|
Bobinaitor hacked czy co? xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:07. |