![]() |
Cytuj:
i co niby 279 sorc pokazał ze zabijac 80 i 100 ek to moga robic co chca chyba ze was to podnieca wow ale pro gz dla was normalnie wyczyn |
To nie o to chodzi nawet kto padl tylko ze mozna w srodku dnia zrobic pzta i nie chowac sie po jakis miejscowkach na dworcach/ghostlandzie/mols.
Vision nigdy sobie na cos takiego nie pozwolilo. |
@up
Jak sie Vision nie logowal to przed kim mieli spi er da lac ? |
Cytuj:
A co do tej rozmowy to niewiem czy to jest fake czy nie ale myśle że ty też tego nie wiesz ale jako główny napinacz tego forum (po odejściu Przema) nie możesz sobie przecież pozwolić na to żeby ktos Ci zarzucił że czegokolwiek nie wiesz.... |
+ 15:31 Warning! The murder of Lady Healin was not justified.
60 rp :) Xander Jelenia 0wn3d :) solo ubity pallek ;d |
Cytuj:
A dlaczego sie nie logneli? Pozatym Dusk~ nie chcialo uciekac tylko wyszli na otwarta przestrzen. @UP Ludzie moga mi zarzucac ze czegos nie wiem ale osoby ktore sa obiektywne i wiedza o czym mowie (nie jak wiekszosc 60lvl gdzie ktos cos uslyszal i komentuja) Nie uwazaja tego za napinki. Ty uwazasz ze jestem napinaczem wiec Twoje zdanie mnie nie interesuje gdyz nic nie wiesz. Wole rozmawiac z Imargamem ktory ma pojecie o co chodzi mimo jego nieustajacych propagandowych postów. |
Comandor odmaszerowal z NW... poddal sie? nie dziwota stracil 4lvle w ciagu 22h i zrezygnowal z walki... NW bylo takie mocne i co jakos traca sily... Szybko :)
|
Cytuj:
yithalla ez chce placic ;p ale dla niego payment bedzie o wieeeeele wiekszy, w koncu zdradzil ds i dolaczyl do nw :< gdzie gratz for me ? xd joke ;p |
Cytuj:
|
@Wampir...
Comandor sie poddal i wydaje mi sie ze predzej czy pozniej z reszta tez tak bedzie bo nie wytrwaja dlugo a w Necron jest coraz wiecej osob.. a NW sie gubi.. zycze powodzenia ;]
|
Cytuj:
Milosc wisi w powietrzu >:) Co do comandera to szczerze nie wiedzialem nawet ze byl w ns ;P |
Ahhh ta spostrzegawczosc Imargam ;] chlopak zdarzyl 2 razy pasc a Ty nie zauwazyles ze on byl w NW. Mysle ze z Mag Olimpem bedzie to samo.. lecz ten jest ciepriliwy i chce walczyc dalej ;> ale czy warto ? :)
Tak miało być..! |
Cytuj:
|
@up
Spacerowal po Venore i spotkal pędzące stadO(Dusk~) |
jaaaaaaaaaaakies filmiki? :(:(
|
Poszedl chlopak na spacerek i tu nagle psikus ;P
Peszek... bywa i tak :) Tak miało być.. ! |
...jak sie chodzi to trzeba patrzec pod nogi bo mozna sie latwo wywrucic na prostej drodze ;P
|
no wiec commandor bloker wyszedl z gildii i tym samym myslal ze jest free ,dlateo tez wozil sie po venore , dusk akurat wrocilo z zolwi ggdzie ujebali salvatora , widzac commandora ujebali go poprostu poczym wybiegli z miasta czekajac na mass loga ze strony vision , takowego sie nie doczekali wiec sie rozbiegli.
co do haska jest to fake :) Vision nie ma juz szpiega wiec nic nie robia proste , :) pozdrawiam. |
Duski chca sie dowartosciowac i zabijaja osoby z NW lub innych w kazdym razie o wiele slabszych od nich. Widac kontroluja sytuacje -_-
|
Cytuj:
|
up
no a co maja cos lepszego do roboty.. ? moze chcieli sprowokowac Vision do ataku a Ci z tego nie skorzystali... no ale to juz ich wybór.
Tak miało być.. ! |
Cytuj:
@vision nie maja pomyslow i boja sie wyjsc na open z dusk , uwazam ze zaczynaja tracic kontrole :) nawet juz nie expia po nocach , why ? heh |
Ciekawe czy ty bys wyszedl na open z 279 msem. On ma polowe vision na sd.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zal Idz lepiej dziecko na roty |
imargam
czemu nie wyjdziecie z dusk na open skoro sadzicie iz jestescie wystarczajaco silni aby wyjebac ich z serwa , samymi snake ich nie wyjebiecie , moze ggdybyscie wygrali open , zaczelibyscie se expic.? Hm czekam na odp.
|
Mysle ze gdyby wchodzilo w gre open battle w ktorym biora udzial tylko obie gildie to Vision by to wygralo i by sie wachalo stanac do walki... A tak ze niestety oprocz dusk~ jest od groma ich przydupasow to niestety jest jak jest :/ Takie jest moje zdanie
|
@UP
To sie mylisz. Widziales kto chcial ob? Nie bylo nikogo wiecej spoza DUsk~ Nawet nie wszyscy byli. PRawda jest taka ze na poczatku gdy Vision mialo Spy w Dusk~ to robili co chcieli i wtedy zyskali opinie "niezniszczalnych" a w momencie gdy z gildi polecial spy nie sa wstanie zagrozic Dusk~. Taka prawda i kazdy kto cos wie na ten temat wojny to wie. |
Cytuj:
no wiec wlasnie dlatego zadalem swoje pytanie w kierunku imargama , czemu nie wyjda teraz na opena , gildia na gildie , vision - duskiness , skoro sa tacy pewni i skoro to oni tu dominuja , snake attack nic nie swiadczy chociazby dlatego ze dusk musialoby siedziec po 24 h on line zeby byc w kazdej chwili gotowym na takiego snake a vision wybiera se dzien ,godzine i proste , tymbardziej ze dusk mialo spy wiec tymbardziej wygrana byla nie realna , przewidziane byly ich wszystkie ruchy wiec, proponuje zorganizowac open miedzy dwoma gildiami i wszystko bedzie jasne , uwazam ze na openie vision nie ma szans. |
hahah za*****ta ta ""moja"" rozmowa z Has'ek
no ale nic, smiech to zdrowie ;) |
Cytuj:
|
@aphydion
wiesz katrila jakos sie nie udziela na forum wiec ciezko byloby go o cos pytac :) a ze imargam jest raczej aktywny na tym forum to pytania zwiazane z vision sa kierowane do niego, to chyba logiczne :) ewentualnie do barlesa :) btw Na wspolnej maja duzy problem. :) Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
masz na mysli mass loga w nocy ? nazywasz to openem ? to widze mr wannabie jakie masz pojecie o wojnie,zreszta czego ja wymagam od zerowca z 11 lvlem , a tak pozatym mialem na mysli aby jedna ze stron zaproponowala drugiej opena gdzie beda obie gildie w pelnych skladach , na neutralnym terenie nie na edronie bo tam zazwyczaj vision chce i nie na ank gdzie chce tego dusk,udowodnijcie wkoncu kto jest lepszy bo poki co to przypomina zabawe w kota i mysz. Pozdrawiam. P.s nie chcialem Cie urazic ale w*****asz ucho. :) i nie mysl sobie ze jestem assliker bo jestem neutralny i moja ocena jest neutralna , wyrazam tylko swoje zdanie. PA @viex co do twojego postu , vision walcza o grac lub nie grac wiec co maja do stracenia ? niech wyjda na openika to daje im szanse expa i dominacji na serwerze bo jak widzisz to ze zrobia snake , duskiness odrabia lvl a niektorzy maja wyzszy niz prze dedem co oczywiscie prowadzi do tego ze dusk sa coraz silniejsi , pozdrawiam. |
Cytuj:
A Nirt to kolejny przydupas dusków -.- |
Cytuj:
powiedz mi czy jak duski cos chca to tak musi byc?? NIE? (potem sa texty vision sie "boi") vision ma taktyke "partyzantcka" i ty jej nie zmienisz.. a ze duski sie nie pilnuja to chyba nie vision wina? a co do open po co vision ma wychodzic jak jest ich mniej z znacznie mniejszymi lvlami ? i nie mow ze nikogo z dusk na battleku nie ma ^.- btw ja nie wiem kto uciekal do dp na tym wedlug Ciebie NIE open battlu... |
Cytuj:
no tylko to vision chce przejac kontrole nad tym serwem a snake atackami tego nie zrobia zreszta co widac juz teraz , odkad w dusk nie ma spy vision nic nie zrobilo :). teraz sa wyrownane szanse i uwazam ze moze byc ciekawie :) pozdro. |
Cytuj:
@down przepraszam mistrzu sprobuje dostosowac sie do twojego poziomu i bede pisal tak jak ty ;< @Anti~ co do tych spy sie przyczepiles? |
@up
a ja nie ... jak chcesz ze mna pogadac to pisz to na moim poziomie a nie ograniczaj sie do 3 slowek tyle z mojej strony |
vision ma szanse na open batle... nie chce nic mowic ale taifun nie apdl na sneaku tylko walsnie na openie... wystarczy ze beda sie trzymac razem w kupie i pokoleji ownowac duskow, albo podzielic sie na 2 grupy - wybierac cel na tsie - i sdkowac jedna osobe naraz, nikt nie przezyje 10sdkow co 3 sec a po 5 fragach w ten sposob zrobionych watpie zeby petro dalej walczyl wiec polegalo by tylko na "catch them and kill them" ;d ale do tego trzeba gilidi zlozonej z ludzi z bdb pvp
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33. |