![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
dziekuje Youen, zaczynało sie tu nudno robic bez Twoich postów.
P.S. Masz na cokolwiek nie wyjebane? @edit "...to znajac te kurwy jak tylko bedzie warmode bedzie ich full team" A Ty nie byłeś przypadkiem z tymi kurwami w jednej guild wcześniej? |
Cytuj:
|
mowilem ci przenies belopica i ich rozpierdol to ty se go wziales na botting ;/
|
trudno sie mowi, zawsze 1 najt wiecej
|
no to po galaniane :)
a belopic.. |
a belopic pewnie niedlugo wroci na obsidie z reszta pedalstwa od nemtora (jak np vuke)
|
wojtek bocil vuke i bocic nim bedzie! hail zaciq! nie bedzie belopic plul nam w twarz! B)
|
do pieca z eternal march i cachero i jego pedalska dziewczyna z chile !
|
petro wroc :(
|
Wczoraj w rozmowie z Furor Seba, Furor Seba powiedzial mi ze nie jest wlascicielem a jedynie dostal passy od Furora na czas akcji, pochodzi ten ziomek z galany a tam Furora Sebe maja za Boga, doskonaly BC, ogar ogarynka, i full bita smietanka...
Furor niby zaczoles fragowac, ale czy to napewno twoje rece naciskaly hotkeye ?? 8o8o8o |
Karol jest jak firma -ma wyjebane.
Btw @Karolu i cała reszto Pisałeś ,że war mode 50 vs 200 to coś idiotycznego ,to wiesz dlaczego walczymy tylko w Thais ,skoro nas jest po 10 na vt ,jeśli dobrze pójdzie. Nie ma to sensu ,żeby walczyc na otwartych przestrzeniach itp. @Ima~ Mistah Lovah Lovah <33 ładny skrin z mojom postaciom o/ Hail level 100=] |
Ja zawsze jestem na akcji, moze na poczatku tak bylo z 1-2 razy;)
|
Cytuj:
|
Tibia mnie juz nie interesuje, ale lubie powalczyc od czasu do czasu, kiedys sie oralo na Berylii i to byly wspaniale czasy...
Aradna the best pvp'er! Ostatnio dla zabawy prowadzilismy wary na otsach, tu mozecie jeden z nich stestowac : http://www.youtube.com/watch?v=QUj0JC19jWs Ja na Michau, Betii Spagetti, Furor seba. |
23:01 Nekiv [47]: furor kurwa
23:01 Nekiv [47]: masz odpalic pz 23:01 Nekiv [47]: kumasz 23:01 Nekiv [47]: bo sam cie kurwa zajebie 23:01 Nekiv [47]: nie moge juz 23:01 Nekiv [47]: z toba 23:01 Xarmkios [26]: nieboj o lvl stary 23:01 Xarmkios [26]: to walka 14:36 Nathan Nabu [106]: jak opisywal; wszystkie looty co polecialy z ludzi ,potem jakie on ma pvp 14:36 Nathan Nabu [106]: bo nie pada 14:36 Nathan Nabu [106]: a tu chuj zacznijmy od tego ,ze nie pada ,bo sie z depo nie rusza 14:36 Nathan Nabu [106]: ;d Nie zebym ci nie wierzyl ale skoro macie 200 fragow , a ty tylko na 2 nie byles to o co tu chodzi seba ??? Ludzie z twojego teamu klamia a moze jednak... masz kluseczki w majteczkach ?? Tylko prosze bez hiphopowych kawalkow :/! |
Co do nathana to sprawa zamknieta.
Nigdy nie mialem kluseczek w majteczkach, nie walczylbym wogole na servach, a jakbym mial te "kluseczki" to bym wogole sie nie sprzeciwial temu ze dostalem hunta na jakims 60 drucie. Wiec w czym problem Ima? Kluseczki to co najwyzej ma Karol na Galanie, wiec do niego takie teksty kieruj next time;) |
dokladnie, takie kluski ze nikt nie rozumie co mowie (KMWTW)
|
Cytuj:
|
jest ktos tu z zielonej gory? bo zaraz tam na basen uderzam;)
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:04. |
|