![]() |
Cytuj:
|
Laptop grafika ;<
Witam,
kupiłem sobie laptopa (Win 7 64 bit)... gram w Tibie na grafice OpenGL, gra świetnie działa, bardzo płynnie, lecz gdy zminimalizuje albo wejde na chwilke do internetu i ponownie wchodze w grę mam czarny ekran i często ( prawie zawsze) pojawia się 'brak odpowiedzi' aplikacji. Na opcjach grafiki DirctX5 i DirectX9 gra niestety lekko się zacina(nie działa płynnie)... próbowałem odpalać Tibie jako administrator itp, lecz nic to nie daje. Proszę o pomoc! |
Cytuj:
|
A mnie się komputer popsuł, korzystam teraz z pożyczonego i nawet pograć nie mogę:(
|
pierwszy raz na forum nie krzyczec xd
mam taki problem a otoz nie moge zainstalowac tibi na kompie poniewaz nie mam uprawnien admina i jego hasla a jego zdobycie jest aktualnie niemozliwe. czy macie jakies pomysly zabym mial tibie na kompie np. jakby ktos mi wyslal juz zainstalowana w folderze albo cos takiego czekam na odp z gory thx |
Cytuj:
|
Cytuj:
pisac na gg gdy dostepny 33955911 |
wpadlem na pewien pomysl odnosnie tego ze nie moge zainstalowac tibi na swoim kompie, a wiec tak czy ktos z was by mogl wrzucic tibie na jakis serwer zebym mogl to pobrac albo cos takiego ale tibia ktora mi wejdzie musi byc taka "musi byc w formacie RAR i musi byc tak ze jak rozpakuje to moge grac bez zadnych instalacji" z gory dziex panowie pomozcie :D bo juz tydzien szukam rozwiazania i nie moge znalezc.. pisac tu lub gg 33955911:(
|
Cytuj:
Jedyne rozwiazanie w twoim przypadku to zlamac haslo do administratora i z jego poziomu zainstalowac sobie tibie. Albo grac we flashu (ale czy to dziala na koncie z ograniczonymi mozliwosciami to nie wiem). A jak zlamac haslo to zalezy od systemu i odpowiedzi poszukaj sobie na google. |
Będzie działać bez problemów, nie jest pierwszym, który chce wypróbować ten sposób :). Niestety, nie mam jak obecnie pomóc, nie posiadam żadnej zainstalowanej tibii. Jak dostanę*się do jakiegoś windowsa to ci wyślę.
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
|
Cytuj:
|
Przeskanuj sobie: http://virusscan.jotti.org/pl
Lecz skoro wrzucił go moderator to powinien być czysty :). |
Cytuj:
|
i znowu mam problem poniewaz jak wyzej pisalem to musze miec tibie w formacie zip i problem w tym ze po zimowy update musze znow szukac najnowszej wersji i moja prosba jest taka czy moglby ktos wrzucic na jakis serwer tibie w formacie ZIP po najnowyszm zimowym update? z gory dzieki.
|
mój komp nie ogarnia tibi zawiesza się ciagle przez co mam kicka :(
|
mam ten sam problem co ww
|
ile zasysa ramu google chrome ?
|
Cytuj:
natomiast przy otwartych 10 kartach, owa przeglądarka potrzebuje ok 154 mb wolnej pamięci ram. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:34. |