![]() |
|
Cytuj:
<Dies in a fit of joy> ... http://i305.photobucket.com/albums/n...8747862868.jpg |
Czy to Revy? ;)
|
uff...już po obejrzeniu 11 odc. CG [dziś obejrzałem 6 odc] najwidoczniej przedtem zrezygnowałem w momencie gdzie Jeszce głw. akcja sie nie zaczęła bo po 5-6 epie się rozkręca...I jest extra jak na razie ;D
kolejne anime typu dobry vs dobry [zależy dla kogo która str. jest dobra] ehh... jak tak dalej pójdzie w niedziele skończę 1 serie :D |
Dzieki za odpowiedz moi 2waj mili panowie lecz jak juz pisalem interesuje mnie tylko download bez rzadnej zabawy z kodekami ;p
(Prubowalem nawet guide booka czytalem lecz nic nie dalo ofcoz na kompie ziomka bo u mnie chodzi fine ;p) Wiec ponawiam zapytanie z kad wziazc higurashi no naku koro ni kai (2seria) z polskimi napisami txt poniewaz mejne dude nie znac angielska) pozdro z gory thx za pomoc hyh ;P |
@Hazu
No to moze byc trudno :/ Swoja droga, kiedy wyjezdzasz?^^ |
Ehhh... a ja dalej polecam www.animesub.info. Chcesz napisy txt to sciągnij napisy od Naraku_no_Hana. Pisze że napisy są w ass, ale po jakimś czasie Naraku dodał także w txt.
BTW. Myśleliście kiedyś że na tibia.pl jest syf? To patrzcie jakie tematy mają na torgu ;p : Chusteczki higieniczne- rozmowy ogólne Płyn do mycia naczyń - rozmowa ogólna. Dr Oetker - Rozmowy Ogólnę Ofc. Jakich prezerpatyw uzywaja wasze chomiki? Udziec z kórczaka - przygotowanie. Śmietana - rozmowa ogólna. papier toaletowy-codzienny przyjaciel Corgar Frizz |
Po okresie prubnym czyt. 3 miechy czyli cos kolo grudnia ;p
(Kierasy mnie chwala wiec narazie wszystko idzie po dobrej drodze ;D) Corg Thx za info o naraku ;p przydalo sie strasznie ;*********** |
Ty mnie nie całuj bo to troszkę kontrowersyjne jest ;p
Brał ktoś udział w programie "wysyłkowego anime" na animesub.info? Bo w paczce anime jest całkiem sporo, a jedyny koszt jaki się ponosi to wysyłka do osoby kolejnej na liście. A sporo ciekawych pozycji można tam dorwać. I pytam jeszcze raz, bo już kiedyś zadałem to pytanie. Kto jedzie na B.A.K.A?? Bo fajnie byłoby spotkać kilka osób z którymi już ponad rok się pisze o anime. Ostatnio zaczęłem oglądać "Seto no Hanayome".... pierwsze wrażenie- zawiodłem się bardzo... ktoś mi powiedział że to lifeslice w stylu Lucky Star.. ja się nakręciłem, a okazuje się że to troszkę inny rodzaj anime. Parodii różnych gatunków anime tu jest sporo, ale w przeciwieństwie do LS'a parodie odnoszą się poszczególnych rodzajów anime, a nie konkretnych pozycji. Narazie widziałem 5 epów i jestem bardzo pozytywnie nastawiony do tego anime... Fabuła może trochę oklepana, gagi też, ale wykonanie jest super... Zwłaszcza jak San zacznie opowiadać o dumie syren... ten motyw jest niesamowity. Corgar Frizz |
Calowac bede dalej ;p nie mam sie czego wstydzic ;p gejem nie jestem hhih
Co do wys~ animca jutro sprubuje doczytac OCB A na B.a.k.a nie ma szans bo w tym czasie bede uczestniczyl zapewne w jakims japonskim Cosplay party ;p hihihih |
To moze pojde o krok dalej...
Kto za rok lub dwa chce poleciec do Japonii na 2 tygodnie? :> Cena = 3,5 tys. za przelot + minimum 7 tys. za pobyt :) Narazie sa 2 chetne osoby :P |
Z Toba wszedzie Tompiorku :*
|
Cytuj:
Te dwa tygodnie to w ramach zwiedzania, jakiejs pracy, poleżakowania w gorących źródłach? Jak dobrze pójdzie i bogowie pozwolą (czyt. sesja pójdzie szybko i gładko), to może wybiorę się tam przed wami i narobię wam smaku jak wrócę. Harajuku bridge, here I come! http://img292.imageshack.us/img292/8...dfake10ws6.gif |
Uwielbiam Elfen lied <3 Nyuu <3 Lucy <3 LD
|
Ostatnio obejrzalem Ergo proxy , fajna seria lecz jak dla mnie akcja dzieje sie dopiero od polowy przed tym jest bardzo nudno i nurzaco ...
A obecnie ogladam Eureka 7 33 odcinek i powiem ze milo sie oglada a glowny bohater to czasem ma glos oraz zachowanie jak naruto xD~! |
Cytuj:
Cytuj:
Przeurocza, przesłodka i przefajna animka. Najbardziej podobała mi sie w niej niewinność i stopniowe rozwijanie fabuły. Nic nie jest oczywiste do samego końca :3 I pytanie ode mnie. Czy ktoś czytał jakiekolwiek one-shoty lub tankōbony Akiry Toriyamy? Ostatnio dorwałam sie do 'Kajika' i muszę stwierdzić, ze Akira nie może chyba wyleźć z tego, co przez tyle lat robił w Dragon Ballu, mimo że 'Kajika' powstał stosunkowo niedawno, bo w 1998. Jest jakiś tytuł szczególnie warty polecenia? |
Tana a wiesz ze bede tam przed toba ;p ??
Zeby offtopka nie robic Ikkitousen great guardians dalej ma ten klimacik co dragon destiny czy dali priorytet na fan serwis ?? ;] |
W Great Guardians sie jeszcze dobrze akcja nie rozwinela, Ryofu stracila pamiec i takie tam :P
@Edit Skonczylem Lovely Complex i prawde mowiac, polowa serii (poczatek i koniec) sa naprawde dobre. Srodek - mnie juz irytowal, czemu w wiekszosci tego typu historii glowny bohater musi byc tak ograniczony? |
@Tompior
Tompiorku,i po co sie pytasz? ; > powinieneś' od razu kupić bilety 10 dla 'na najwięcej piszących' userów :D , albo choćby 3 xD ja jestem gotów x3 @pyt pamięta ktoś anime z Hypera bodajże z 2004r. gdzie ludzie walczyli Mechami w kosmosie,a asystentka głw. boh. miała kocie uszy?,a asystentka kapitana była podobna do niebieskowłosej z E.7?? |
Cytuj:
A dlaczego za rok lub dwa? :) Nie wszyscy (ja niestety tez nie) zarabiaja 5k/miesiac , zeby mogli pojechac np. w przyszlym miesiacu :P No jedz przed nami i opowiadaj ;) |
Cytuj:
Candidate for goddess (pro piosenka w openingu btw hehe XD) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:05. |
|