![]() |
Dobry noob nie jest zly ;-]
|
Poparawka: Dobry n00b, to martwy n00b.
|
Cytuj:
Sugerujesz, że to zmyśliłem? |
kiedys szłyszałem :
"Kupie bp haemem" albo: "buy plate boots" 8o ciekawe czy ktos mu sprzeda ;) |
18:07 Qeeylo [3]: leave noob:D
na rooku \_ |
Niektórzy sa naprawde lewi;] fajnie jest sie nieraz posmiac z noobkó ;]
|
Lowie sobie raz rybki w carlin a tu przychodzi jakis noob i mi mowi zebym niewyrzucal przedmiotów do wody tylko jemu dal 8o
brechtalem sie z tego dobre 10 min |
Cytuj:
|
Wiem że to co pisze nie powinno znaleśc się w tym temacie...ale nie wiem gdzie się z tym zwrócić...więc u mnie nie pokazuje się za ile uderzyły mnie potwory czy ludzie...i nie widać nazw rzeczy które klikam (to wszytko nie pokazuje się na pasku ,,DEFAULT" , to jest obok TRADE) coś naklikałem i nie wiem jak to rozwiązać...Będe bardzo wdzięczny jeśli zechcecie mi pomóc ;)
|
Omg kto tu jest noobem... ok ja juz nic "nie muwie"
|
Cytuj:
|
...wczoraj totalnie rozwalil mnie tekst...
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down ... widze ze u ciebie też ciężko z myśleniem ;] przeczytaj z 15 razy jego post, potem 30 razy mój post to może zrozumiesz. Kan sie myli, ponieważ wyśmiewa się z tekstu który został poprawnie, bez błędu rzeczowego napisany. Dlatego nie ma racji. |
@up
Knight ma miec sworda a nie short sworda wiec Kan_gemin ma racje:cup: |
Spectro, mógłbyś wytłumaczyć o co ci chodzi? Kina potrzebuje na Desert Quest'a sworda (zwykłego, zwykły miecz wypadający m.in. z rotka), a nie short sworda (wypadającego m.in. z goblina).
|
N/C
Kod HTML:
21:27 Tosteq of shadow [23]: siemaderos |
Cytuj:
Zapisz się na korepetycje z polaka... |
Omg
OMG to temat nie do kłócenia się ale zamieszczania spotkań z noobami. Teraz to bedziecie pisać kto, co jak napisał? Zachowujecie się jak dzieci.:baby: :topic:
|
Cytuj:
Co do twojego wcześniejszego pytania. Options --> Console i zaznaczasz pozycje, które cię interesują. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:53. |