![]() |
|
twoja sygnatura swiadczy tylko o tym jakim jestes jeszcze dzieckiem
|
Kod:
Channel Arioc Scalp saved at Sun Oct 26 13:48:31 2008 Kafes jesteś kozak to powiedź czemu Hicham nie ma zamiaru iść do Elitism ?? Grybego nie pytam bo będzie że się czepiam jego zdolności humanistycznych. |
HAHAHAHAHAH co za retardo z nim gadal
hicham _/ btw. 13:41 XXX [29]: Lako always insulted all polacks 13:41 XXX [29]: now he's insult U and ur friends 13:41 XXX [29]: against war 13:41 XXX [29]: ;< jeszcze wieksze HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH |
^up Taki pewny ziomal którego char jest na allegro, widać Cię Lako nie lubi :D
W każdym razie coś tu jest nie tak skoro Hicham jest obrażony na tamtych złamasów :D Dlatego wrzuciłem ten shit żebyście sobie tu podebatowali bo przecież jak to nasz turystyczny student powiedział moje zdanie się nie liczy więc sobie o tym podyskutujcie :D 13:40 Arioc Scalp [265]: hes the best thing u ppl got so u should reconsider liking him Co ty chłopie mu naopowiadałeś że nawet o tobie pamięta :D |
zrób nam tą przyjemność i skończ sie kompromitować
|
Cytuj:
Nie skomentujesz wypowiedzi twojego niedawnego Guru ?? Czyżbyś się zaczynał przeistaczać w lamusa aka baxa który sypie zagadkami i niedokończonymi zdaniami ?? odpowiedź plix no kill i pay :baby::baby: |
ahahahaha, love pa jaki retard.
nic nie wiesz o tym servie i dalej probujesz sie tutaj wcisnac, spieprzaj na furore, chociaz watpie zeby cie tam chcieli, pewnie jestes takim pomiotem jak tutaj, hle? kafes <3 edit literowka |
lovepa
nie wydaje mi sie zebym musial komentować jego zdanie ;] a co do pytania, odpowiedź jest oczywista, byc moze nie dla ciebie więc odysłam do posta powyzej :} |
Cytuj:
gadaj sobie gadaj :D Co do wciskania to ja chciałbym się już z tej Elysi wyrwać i z tego forum też bo udawanie głupka już mnie zaczyna męczyć, kto tu jest retard to nie będę wskazywał, czuj się mądry może to cię uchroni przed samobójstwem :D |
nie udajesz, ty nim jestes
|
Cytuj:
Odwołuję się do twoich kumpli... (zaszaleję jak Bax i pobawię się w dedektywa) |
to dobrze,
probuje stanac na twoim poziomie, ale chyba mi sie nigdy nie uda spasc tak nisko. kilka postow up pisalem o twojej sygnaturze, doczytaj uwaznie okok, koniec tego monologu |
Cytuj:
|
Do Hichama w sumie raczej nigdy nic nie będe miał takiego na "serio" bo on był jedynym który chciał żeby valenties grało na tym servie po każdej wojnie.
|
Eneris jestem pełen podziwu że chociaż ty skomentowałeś zamieszczony przeze mnie fragment rozmowy. Dziękuję i zapraszam do obrażania mnie wraz z Kafeskiem i tym drugim kolegom :D Wygońcie mnie stąd proszę :)
|
*kolegą
chyba sie jednak nie ma, przeczytaj po 10 x wszystkie swoje posty, zobacz ile uzyles bluznierstw, i wtedy dopiero zapraszaj do wyzywania ciebie. zapytales dlaczego arioc nie ma zamiaru isc do elitism, a nie czy ktos cos do niego ma, gubisz sie synku |
To forum to jeden wielki burdel.
|
@Wątek Arioca~
Z tego co mi sie wydaję podkreślam WYDAJE nie wszyscy w Wri są za massrecrutingiem Polaków i "noobów" z Lunary. Jak dla mnie Wri było kiedyś jak 100 lvl dla człowieka który gra w Tibie 15 minut, a teraz jest jak wyście z rooka w miesąc, może też chodzi o Darklightów?? może pospekulujemy dalej? @LovePA Nie zamierzam cię obrażać bo: 1. Nie czytam postów ludzi których nie znam name z elysii. 2. Wypowiadasz się też zbyt ofensywnym językiem którego po prostu nie rozumie. |
Cytuj:
Jeżeli wam tak bardzo to przeszkadza to mogę być ciut grzeczniejszy itd. a teraz flaaaame meee boys and girls B) |
wy ale jebnieci jestescie a ten co gadal z hichamem to tym bardziej. Nie zdziwie sie jak to jest yogus. owned
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:19. |
|