![]() |
@UPUP
wiesz.. pasują ci takie skille jakie masz to OK. Jednakże optymalnie jest zrobić 70/70 do 20lv a potem expic, expic ... |
Zgadzam sie, że każdy powinien mieć takie skile jakie chce.
Ja mam 15 lvl i skile 43/34 i mi to wystarcza. |
Cytuj:
|
Dajcie spokój z tymi skilami... bo ile można o tym pisać. Zasada jest prosta: masz ochote- skilujesz, nie chce ci sie- nie skilujesz. Zrozumcie, że sprawa skili jest waszą prywatna sprawą, nikt nie może was zmusić do skilowania. Skile są najważniejsze to fakt- każdy knight, który chce być silny "musi" skilować. Zresztą wszytsko już napisaliście na ten temat więc zamknijcie go plz
|
e tam...
jak rok temu zrobilem knighta z nudow na wakacjach to na 11lvlu miałem 61/60... na 50lvlu miałem 81/79:)
|
Ja na 8 lvl teraz gram i skille mam 47/46 i jestem z nich dumny i poprostu zostawiam se na skilowanie i siedze tak z 5 h i skille ladnie leca bo skilluje z kogela ktory mnie wali a ja jego i jeszcze mnie 3 snaki leja a niedlugo bedzimey skillowac tak ze ja go leje snaki mnie leja i on summonuje jakiegos potwora:p
|
Cytuj:
|
Gdy mialem ja mojego pierwszego knighta mialem skile na 8 lvl 41/17 wiem ze to lol ale to prawda,bo moj kolega druid stawial mi potworki np. Monk i Ghul.Monka walilem z warr hammera a ghula z battle... i dalej nie pamietam nazwy. :(
P.S Czy to dobre skille?? |
Widze ze sie wszyscy chwala skillami... ja sie nie mam czym pochwalic bo wole z tej gry czerpac przyjemnosc a nie pol dnia spedzac na skillowaniu. no wiec mam skille 45/43 na 13 lvl
|
Mam knighta na 15 lvl i moje skile to 46\42.Planuje je wbic do 50/50i exp:] do 20 lvl a póżniej skilowac,skilować i exp
|
kl;k
Ja na 16 lvl mam skille 61/61 wiec na 20 nalezalo by miec 70/70 ;)
|
moj knajt 10 lev
skille :46/45 ml :2 atuografy potem |
Cytuj:
|
Heh no właśnie skillowanie... Żmudne, długie, marnujące cenny czas skillowanie... wczoraj jednego skilla wbijalem od 11.27 [dobrze pamiętam] do 15.00 :| Lekka przesada ale wiem że bez skilli daleko nie pójde... a powie mi ktoś czy mam dobre skille jak na ten lvl ... ?
24 Knight --> Skills: 56/52 [dziś jeszcze 57/53] :) prosze o odpowiedź. Pozdro :] |
15 lvl 67\67
|
ja mam 9lvl i skille 17/18 ale dopiero co weszłem na maina moj kolega ma 10 lvl i skille 24/24 podejrzewam ze na 10 lvl bede mial okolo 30/30
|
Re:
Ty druidem bijesz skille, i myślisz że na 10 lvlu będziesz mieć 30/30 druidem? Grubo się mylisz
|
Ja mam Knighta na 8 lvl i mam skile 24 / 24 powiecie:] czy dobra :)
|
Cytuj:
|
knight
level 20 skille 45/41 ani jednej sekundy na trening nie przeznaczylem i narazie nie mam zamiaru... fajnie mi sie expi jak bede mial lagi albo bedzie mi sie nudzic to potrenie |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:55. |