![]() |
|
@ALL
Ja tez pisze jutro ten jebany egzamin i chuj wam w dupe:evul: Nie ma co sie podniecac i stresowac, bo to nic nie da:p btw. Ja na probnym z polaka mialem 33 a z matmy 20:D:D ofc. zycze wszystkim good luck i jeszcze raz chuj wam w dupe:cup: |
Uwaga! Przeciek!
|
@Rzotek
ja rok temu pisalem i wcale taka latwa ta rozprawka nie byla, mialem max pkt z niej ale i tak sprawila mi trudnosc bo chujnia temat byl :P |
A o czym mieliscie? :P
edit: aha swiat pozbawiony ogrodow bylby ubozszy - jakos tak no troche dziwny temat ;o ale ja na probnym mialem dlaczego mitologia jest obecnie inspiracja dla tworcow, podaj przyklady, wiec mi juz nic nie jest straszne :D |
21:43 Bako [100]: diziesz uejabc pk?
21:43 Bako [100]: tak all moja nagle algi ja ksie pytam Oo xD @Pan Zjeb Po 1 ja nie nabijam 2 postow pod rzad tak jak ty wiec nie gadaj ze spamuje ;d Po 2 jak ktos juz napisal w sprawach pvp masz chuja do gadania wiec morda Btw. czekalem az mnie pojedziesz miszczu ;( |
cos tam bylo ze na podstawie malarstwa literatury itd wyjasnic znaczenie pieknych ogrodów na swiecie. cos w tym stylu
|
taxo skoncz spamowac, kopiujac cos bo smieszny jestes pajacu, co ty chcesz kurwa pokazac?> jaki zajebisty jestes, daj kurwo ss zobaczymy jaki zajebisty jestes
taxo, poreda, antica best pvp xd najwiecej sie chwala, kogo nie ubili jakie pvp maja, poreda pokaz mi posta w ktorym pisalem ze mam dobre pvp albo cos w tym stylu, gdzie sie chwale na ten temat, masz chlopczee za wysokie mniemanie o sobie,jaki to ty fajny jestes;) xd |
"poreda pokaz mi posta w ktorym pisalem ze mam dobre pvp albo cos w tym stylu, gdzie sie chwale na ten temat, masz chlopczee za wysokie mniemanie o sobie,jaki to ty fajny jestes xd"
To jest ironia debilu, że poreda mówi o tobie jako o Pro Pvp'erze itd... xD @down A co inaczej jest? Mnie przynajmniej koledzy nie blokuja hahaha xD |
mialem pisac antical , zle nick napisalem a mialo sie to odnosic do tego zdania
''W sprzeciwieństwie do ciebie to ja mam best pvp ;],'' debil to twoja stara ze cie zrobila. znaczy wysrala:) |
@test
haha a ja mialem farta bo akurat w tym roku co mialbym miec w polsce test to byl moj 1 rok w norwegii i uczylem sie jezyka, a teraz bez straty roku jestem w 1 technikum bez pisania testu :D Dali mi z nim spokoj :cup: Ale raczej z tego co widze to wy kurwa tu geniusze jestescie jak tyle punktow z testu mieliscie:P ja z probnego w 2 klasie mialem 60 i i tak bylem z siebie dumny xD @Gorti hahah pwned.. Zawsze mi mowiles ze jestes w moim wieku xD I naprawde slyszalem wersje ze masz 18 lat, w tym roku 19 xDD Dobra juz i tak chuj klade na klotnie z toba wiec mnie to jebie xD przyjmij to bez zlych intencji xD |
Gowno i tyle, co za charakterystyke dali -.- jak mam opisac kogos z lektury jak ja lektur nie czytam no qwa ... albo ten obraz i trzeba go opisac poslugujac sie terminami ze sztuki, co ja qrwa na akademie sztuk pieknych ide czy co? tez jeszcze jakies interpreatacje wiersza albo z jakiej dynastii byl krzywousty -.-
|
Ogólnie praca na teście taka zje.bana, że szok...
A jeszcze ten obraz -.- (posłuż się choć jednym terminem z dziedziny sztuki)... Chyba ich coś tam pokur.wiło... |
Yyy..
Akurat ten obraz nie był taki trudny :P Chodziło w nim o tym że starzec (żołnierz) pokazywał dziecku jak się kiedyś pasowało giermków na rycerza :P Ogólnie wszystkie 31 zadania mi dobrze poszły ale te 32 ( charakterystyka ) to ... 0/16 ptk :(( Więc lipa , tera trzeba oczekiwać że matma będzie łatwa , będe musiał z 35 z matmy dostać , choć to mało prawdopodobne... Anyway , powodzenia z jutrzejszym ;) lol! xD http://pl.youtube.com/watch?v=PHGE7bO6Mg8 |
No test super hiper trudny nie byl ale latwy tez nie xD
mi tam 30 styka :D moze matma bedzie latwiejsza:p |
Powiem wam krotko i zwiezle bulka z maslem ;d Gl na jutro chlopaki =D ide pic ; DDD
|
U.u
Jak poszła charakterystyka? Ja napisałem charakterystykę Alka z kamieni na szaniec. Może będzie z parę pkt z niej ;p 30 + z polaka mam z matmy jak dostane 20 pkt to bedę sie cieszył |
@Up
Ja tak samo, opisalem Alka i tez bede sie cieszyl jak z matmy 20 dostane XD Cytuj:
RACJA! CHUJOWY BYLX( |
18/20 z zamknietych nie tak zle :p
|
ja 19/20 z zamknietych
bo zapomnialem ze ten Krzywopizdy byl Piastem >.< otwarte 90% dobrze :D wiec 45 punktow bedzie :P |
Character Information
Name: Pustynny Asasyn Sex: male Profession: Elite Knight Level: 67 Comment: Orlowo Wingers Team <3 Playing for fun only :) "Group of sheeps commanded by lion is better than group of lions commanded by sheep" PLaying in memory of Qel. own3d:D to noob typu baka8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:10. |
|