Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

DarkKZ 21-04-2008 21:27

@ALL
Ja tez pisze jutro ten jebany egzamin i chuj wam w dupe:evul:
Nie ma co sie podniecac i stresowac, bo to nic nie da:p
btw. Ja na probnym z polaka mialem 33 a z matmy 20:D:D
ofc. zycze wszystkim good luck i jeszcze raz chuj wam w dupe:cup:

Michael Rzotkiewka 21-04-2008 21:33

Uwaga! Przeciek!

Tu macie oba egzaminy, na 99% takie beda!
http://bartaz666.republika.pl/test_ok.html

NP ;)

holuu 21-04-2008 21:40

@Rzotek

ja rok temu pisalem i wcale taka latwa ta rozprawka nie byla, mialem max pkt z niej ale i tak sprawila mi trudnosc bo chujnia temat byl :P

Michael Rzotkiewka 21-04-2008 21:42

A o czym mieliscie? :P

edit: aha
swiat pozbawiony ogrodow bylby ubozszy - jakos tak
no troche dziwny temat ;o ale ja na probnym mialem dlaczego mitologia jest obecnie inspiracja dla tworcow, podaj przyklady, wiec mi juz nic nie jest straszne :D

Taxo 21-04-2008 21:49

21:43 Bako [100]: diziesz uejabc pk?
21:43 Bako [100]: tak all moja nagle algi ja ksie pytam
Oo xD
@Pan Zjeb
Po 1 ja nie nabijam 2 postow pod rzad tak jak ty wiec nie gadaj ze spamuje ;d Po 2 jak ktos juz napisal w sprawach pvp masz chuja do gadania wiec morda Btw. czekalem az mnie pojedziesz miszczu ;(

holuu 21-04-2008 21:49

cos tam bylo ze na podstawie malarstwa literatury itd wyjasnic znaczenie pieknych ogrodów na swiecie. cos w tym stylu

doskonaly11 21-04-2008 22:02

taxo skoncz spamowac, kopiujac cos bo smieszny jestes pajacu, co ty chcesz kurwa pokazac?> jaki zajebisty jestes, daj kurwo ss zobaczymy jaki zajebisty jestes
taxo, poreda, antica best pvp xd najwiecej sie chwala, kogo nie ubili jakie pvp maja, poreda pokaz mi posta w ktorym pisalem ze mam dobre pvp albo cos w tym stylu, gdzie sie chwale na ten temat, masz chlopczee za wysokie mniemanie o sobie,jaki to ty fajny jestes;) xd

Shinhoshu 21-04-2008 22:09

"poreda pokaz mi posta w ktorym pisalem ze mam dobre pvp albo cos w tym stylu, gdzie sie chwale na ten temat, masz chlopczee za wysokie mniemanie o sobie,jaki to ty fajny jestes xd"

To jest ironia debilu, że poreda mówi o tobie jako o Pro Pvp'erze itd... xD

@down
A co inaczej jest? Mnie przynajmniej koledzy nie blokuja hahaha xD

doskonaly11 21-04-2008 22:31

mialem pisac antical , zle nick napisalem a mialo sie to odnosic do tego zdania

''W sprzeciwieństwie do ciebie to ja mam best pvp ;],''

debil to twoja stara ze cie zrobila. znaczy wysrala:)

Kacperka 21-04-2008 23:00

@test
haha a ja mialem farta bo akurat w tym roku co mialbym miec w polsce test to byl moj 1 rok w norwegii i uczylem sie jezyka, a teraz bez straty roku jestem w 1 technikum bez pisania testu :D Dali mi z nim spokoj :cup:
Ale raczej z tego co widze to wy kurwa tu geniusze jestescie jak tyle punktow z testu mieliscie:P ja z probnego w 2 klasie mialem 60 i i tak bylem z siebie dumny xD

@Gorti
hahah pwned.. Zawsze mi mowiles ze jestes w moim wieku xD I naprawde slyszalem wersje ze masz 18 lat, w tym roku 19 xDD Dobra juz i tak chuj klade na klotnie z toba wiec mnie to jebie xD przyjmij to bez zlych intencji xD

Michael Rzotkiewka 22-04-2008 11:26

Gowno i tyle, co za charakterystyke dali -.- jak mam opisac kogos z lektury jak ja lektur nie czytam no qwa ... albo ten obraz i trzeba go opisac poslugujac sie terminami ze sztuki, co ja qrwa na akademie sztuk pieknych ide czy co? tez jeszcze jakies interpreatacje wiersza albo z jakiej dynastii byl krzywousty -.-

*Blitzmare* 22-04-2008 11:34

Ogólnie praca na teście taka zje.bana, że szok...
A jeszcze ten obraz -.- (posłuż się choć jednym terminem z dziedziny sztuki)... Chyba ich coś tam pokur.wiło...

oVvN3eR 22-04-2008 11:45

Yyy..
Akurat ten obraz nie był taki trudny :P
Chodziło w nim o tym że starzec (żołnierz) pokazywał dziecku jak się kiedyś pasowało giermków na rycerza :P

Ogólnie wszystkie 31 zadania mi dobrze poszły ale te 32 ( charakterystyka ) to ...
0/16 ptk :((

Więc lipa , tera trzeba oczekiwać że matma będzie łatwa , będe musiał z 35 z matmy dostać , choć to mało prawdopodobne...

Anyway , powodzenia z jutrzejszym ;)

lol! xD
http://pl.youtube.com/watch?v=PHGE7bO6Mg8

Luki_Asen 22-04-2008 12:03

No test super hiper trudny nie byl ale latwy tez nie xD
mi tam 30 styka :D moze matma bedzie latwiejsza:p

Kost123 22-04-2008 12:22

Powiem wam krotko i zwiezle bulka z maslem ;d Gl na jutro chlopaki =D ide pic ; DDD

Pater151 22-04-2008 12:44

U.u
Jak poszła charakterystyka? Ja napisałem charakterystykę Alka z kamieni na szaniec. Może będzie z parę pkt z niej ;p
30 + z polaka mam z matmy jak dostane 20 pkt to bedę sie cieszył

DarkKZ 22-04-2008 12:45

@Up
Ja tak samo, opisalem Alka i tez bede sie cieszyl jak z matmy 20 dostane XD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michael Rzotkiewka (Post 2015152)
Gowno i tyle, co za charakterystyke dali -.- jak mam opisac kogos z lektury jak ja lektur nie czytam no qwa ... albo ten obraz i trzeba go opisac poslugujac sie terminami ze sztuki, co ja qrwa na akademie sztuk pieknych ide czy co? tez jeszcze jakies interpreatacje wiersza albo z jakiej dynastii byl krzywousty -.-

RACJA!
CHUJOWY BYLX(

Luki_Asen 22-04-2008 13:30

18/20 z zamknietych nie tak zle :p

Kalorek 22-04-2008 13:41

ja 19/20 z zamknietych

bo zapomnialem ze ten Krzywopizdy byl Piastem >.<

otwarte 90% dobrze :D

wiec 45 punktow bedzie :P

Luki_Asen 22-04-2008 13:53

Character Information
Name: Pustynny Asasyn
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 67
Comment: Orlowo Wingers Team <3

Playing for fun only :)

"Group of sheeps commanded by lion is better than group of lions commanded by sheep"

PLaying in memory of Qel.
own3d:D to noob typu baka8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:10.