Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

HardClan 25-02-2008 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madzinia (Post 1922172)
Banda kretynow polskich??

ty kurwa pierdolony emigrancie , jebana zydowska lampucero , JA JESTEM DUMNY Z TEGO ZE JESTEM POLAKIEM ,JA SIE NIE SPRZEDAJE ZA JEBANĄ GRE , i takie scierwo jak ty nie bedzie mnie tu wyzywać , ty nie jesteś polakiem bo ciebie stworzył wielki , czarny kutas mahometa
, za tą gre byś kurwa dawał dupy na afrykańskich stepach s*****ały gumofilcu , jesteś pierdolonym napinaczem kurwa , koksem internetowym , taki kurwa odważny jesteś siedząc w domu , , jesteś taki kurwa cwaniak bo nikt nie wie kto ty , HUJ CI W PYSK KOMUNISTYCZNY LACHOCIĄGU.

"Bez ambicji ,bez sumienia , bez honoru , bez imienia , bez emocji , bez miłosci , bez rozumu , bez przyszłosci" TO JESTES TY !!!!!

Eh... i kto tu za poważnie podchodzi do tej gry...

@war
Opena nie było... no i co z tego?
Jeszcze będzie okazja powalczyć. Te noob chary nie były wszystkie nasze.
To, że Rise nie wyszło... lepiej dla nas, morale rosne :P

A słyszalem, że macie problem z ventem, jeśli używacie hurricanehost to on ma ostanio jakaś awarię... ;)

Madzinia 25-02-2008 15:46

Tu nie chodzi o te pierdolona gre czaisz?

koleś ubliżył mi jako polakowi czaisz?

@komisarzyk takiś kurwa mądry , pierw kurwa przytaj post kolegi zanim coś napiszesz bo jak widzisz on także ciebie obraził jako polaka.

@miss to noname napisał post
@hardclan mi tu nie chodzi o te gre ja se tu moge padać do 20 lvla koło huja mi to lata

@ata Co tu kurwa ma do rzeczy że jesteśmy w uni? myślałeś że będziesz zajebisty że odpiszesz na te post ? do ciebie go napisałem ? po huj sie w*******asz?

HardClan 25-02-2008 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madzinia (Post 1922200)

koleś ubliżył mi jako polakowi czaisz?

@komisarzyk takiś kurwa mądry , pierw kurwa przytaj post kolegi zanim coś napiszesz bo jak widzisz on także ciebie obraził jako polaka..

W ostatnim poście zrównałeś się z osobą, o której w nim pisałeś.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madzinia (Post 1922200)

To czemu się tak napinasz? Zbyt poważnie podchodzich do tej gry...

Lavore 25-02-2008 16:36

Cytuj:

ty kurwa pierdolony emigrancie , jebana zydowska lampucero , JA JESTEM DUMNY Z TEGO ZE JESTEM POLAKIEM ,JA SIE NIE SPRZEDAJE ZA JEBANĄ GRE , i takie scierwo jak ty nie bedzie mnie tu wyzywać , ty nie jesteś polakiem bo ciebie stworzył wielki , czarny kutas mahometa
, za tą gre byś kurwa dawał dupy na afrykańskich stepach s*****ały gumofilcu , jesteś pierdolonym napinaczem kurwa , koksem internetowym , taki kurwa odważny jesteś siedząc w domu , , jesteś taki kurwa cwaniak bo nikt nie wie kto ty , HUJ CI W PYSK KOMUNISTYCZNY LACHOCIĄGU.

"Bez ambicji ,bez sumienia , bez honoru , bez imienia , bez emocji , bez miłosci , bez rozumu , bez przyszłosci" TO JESTES TY !!!!!

Rozjebałeś mnie kolego :)

MatiStw 25-02-2008 17:16

Kiedy WOR? :cup:

Morale wam rosną hahahahahahhahahahahah

Lavi0 25-02-2008 17:24

@Up

Jak byś nie wiedział bystrzaku to war jest już od dawna.. :D

Kudini 25-02-2008 17:37

Najwyższa ocena za forumowy kabaret :cup:

Benito 25-02-2008 18:02

Pisze do Mority ponieważ znam go dobrze.. ciecia jednego... wielki cwaniak z Titani a walczyl tam moze ze 2-3 razy.. wielki cwaniaczek..

ehm.. oni beda walczyc jak beda chcieli. nie grasz wiec wy*******aj.. :D:D:D:D

Pzdro dla Rise i powodzenia we wojnie :)
Rozjebcie Szwedów!! Zydow jednych :)

Noname18 25-02-2008 18:40

Przestancie gadac glupoty, i nie wymyslajcie czegos czego nie ma ani nie bylo, a ludzie sie nie beda denerwowac :)

Kafffffar 25-02-2008 19:03

Nie wiem jaki sens jest w pisaniu "jestem dumny Polakiem ! I walcze za Polske ! " . To tylko smieszna gra i tak naprawde mowiac takie rzeczy osmieszacie sie i przy okazji obrazacie Polske i jej Historie...
Gdybym ja trzymal od poczatku ze Swe,Br etc. i wybuchla by wojna w ktorej Polacy walczyli by przeciwko im.Nawet bym sie nie zastanowil tylko walczyl z tymi ktorzy zawsze mi pomagali i ktorych szanuje.Narodowosc nie ma zadnego znaczenia bo to TYLKO gra.

Ludzie ogarnijcie sie i wyluzujcie.Niech to bedzie wojna w ktorej przeciwncy sie szanuja i walcza dla zabawy. A jesli ktos z nich Cie wyzwie olej to i nie daj sie wyprowadzic z rownowagi bo szkoda na to nerwow.
I nie zapominajcie "Dzwon głośny bo pusty w środku" B)

Xd

MatiStw 25-02-2008 19:38

"Jak nie będą się bali, to się będą z ciebie śmiali"

;(

Aata 25-02-2008 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafffffar (Post 1922770)
Nie wiem jaki sens jest w pisaniu "jestem dumny Polakiem ! I walcze za Polske ! " . To tylko smieszna gra i tak naprawde mowiac takie rzeczy osmieszacie sie i przy okazji obrazacie Polske i jej Historie...
Gdybym ja trzymal od poczatku ze Swe,Br etc. i wybuchla by wojna w ktorej Polacy walczyli by przeciwko im.Nawet bym sie nie zastanowil tylko walczyl z tymi ktorzy zawsze mi pomagali i ktorych szanuje.Narodowosc nie ma zadnego znaczenia bo to TYLKO gra.

Ludzie ogarnijcie sie i wyluzujcie.Niech to bedzie wojna w ktorej przeciwncy sie szanuja i walcza dla zabawy. A jesli ktos z nich Cie wyzwie olej to i nie daj sie wyprowadzic z rownowagi bo szkoda na to nerwow.

Xd

swiete slowa

to jest gra
gra sie dla zabawy a walczysz za kolegow ktorzy ci pomagali ( i dla wladzy taka wisienka na gorze xd ) to ze trzymam z spe i swe bo pomagali mi zawsze to moja sprawa
jak by inaczej sie historia toczla to bym tez byl prawdopodobnie w rise

/roni

Lavi0 25-02-2008 20:20

@Rise

To kiedy walczymy, ale tym razem podajcie dobry termin... ;c

Madzinia 25-02-2008 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafffffar (Post 1922770)

Xd

Jeśli to było do mnie to uświadamiam ŻE W MOIM POŚCIE NIE NAPISAŁEM NIC O TYM ZE WALCZE ZA POLSKE ALBO COS , poprostu koleś mnie uraził jako polaka to mu dyskretnie wytlumaczyłem kim dla mnie jest ? tak trudno to zrozumieć ?

Amaris' Shadow 25-02-2008 20:53

Cytuj:

Matkooo, co za tępy pomiot.

Madzinia 25-02-2008 20:57

pomiot masz ma majtach i mama ci tu nie pomoże

Victorin111 25-02-2008 21:06

Lol... Jeden gorszy od drugiego. Ale ludzie, to naprawde jest tylko gra xd?
I wlaśnie dobrze Kafar powiedział, przestańcie mówić ze walczycie za Polske bo żal mi sie was robi.. zobaczcie tylko w co gracie to rozgryziecie o co mi chodzi :) Bez napinki, Proszę Was...

Madzinia i ty też sie tam nie spinaj o takie dogryzanie.. Wiem mnie też to denerwuje.. ale co zrobić. Widzisz napisałes post, wyraziłes to co myslisz i widzisz skrytykowali Cie.. Oni tylko na to czekają. I nie warto odpowiadać na takie głupie docinki. Cya

Kevon 25-02-2008 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Victorin111 (Post 1923104)
I wlaśnie dobrze Kafar powiedział, przestańcie mówić ze walczycie za Polske bo żal mi sie was robi.. zobaczcie tylko w co gracie to rozgryziecie o co mi chodzi :) Bez napinki, Proszę Was...

Madzinia i ty też sie tam nie spinaj o takie dogryzanie.. Wiem mnie też to denerwuje.. ale co zrobić. Widzisz napisałes post, wyraziłes to co myslisz i widzisz skrytykowali Cie.. Oni tylko na to czekają. I nie warto odpowiadać na takie głupie docinki. Cya

Amen.

Moze dzis jakies ob plx :evul:
Btw. Avatar Rise rox XDDD

SirAravras 25-02-2008 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Victorin111 (Post 1923104)

Prawde mówi !!! :cup:
@ Rise Avatar
Kim jest ten pan >??

@HardClan
dzieki ( ale to nie jest murzyn tylko jakis mieszaniec chyba nie? Albo latynos :P )

HardClan 25-02-2008 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SirAravras (Post 1923176)
Prawde mówi !!! :cup:
@ Rise Avatar
Kim jest ten pan >??

Russel?

@huh
20:36 Dance Van'Thorn [112]: shejq,zmien outfit
20:36 Cinek Niszczyciel [159]: nah
20:36 Dance Van'Thorn [112]: no zmien kurwa
20:36 Cinek Niszczyciel [159]: Shejq jest tylko jeden
20:36 Dance Van'Thorn [112]: xd
20:36 Fire Knight of Morgana [108]: OZZIE PEDALE
20:36 Cinek Niszczyciel [159]: hahaha
20:36 Dance Van'Thorn [112]: ja jebie
20:36 Dance Van'Thorn [112]: xd
20:36 Cinek Niszczyciel [159]: BADZ SPOKOJY SHEJQ NIE WYCHODZI Z FORMY!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40.