![]() |
|
Cytuj:
@war Opena nie było... no i co z tego? Jeszcze będzie okazja powalczyć. Te noob chary nie były wszystkie nasze. To, że Rise nie wyszło... lepiej dla nas, morale rosne :P A słyszalem, że macie problem z ventem, jeśli używacie hurricanehost to on ma ostanio jakaś awarię... ;) |
Tu nie chodzi o te pierdolona gre czaisz?
koleś ubliżył mi jako polakowi czaisz? @komisarzyk takiś kurwa mądry , pierw kurwa przytaj post kolegi zanim coś napiszesz bo jak widzisz on także ciebie obraził jako polaka. @miss to noname napisał post @hardclan mi tu nie chodzi o te gre ja se tu moge padać do 20 lvla koło huja mi to lata @ata Co tu kurwa ma do rzeczy że jesteśmy w uni? myślałeś że będziesz zajebisty że odpiszesz na te post ? do ciebie go napisałem ? po huj sie w*******asz? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kiedy WOR? :cup:
Morale wam rosną hahahahahahhahahahahah |
@Up
Jak byś nie wiedział bystrzaku to war jest już od dawna.. :D |
Najwyższa ocena za forumowy kabaret :cup:
|
Pisze do Mority ponieważ znam go dobrze.. ciecia jednego... wielki cwaniak z Titani a walczyl tam moze ze 2-3 razy.. wielki cwaniaczek..
ehm.. oni beda walczyc jak beda chcieli. nie grasz wiec wy*******aj.. :D:D:D:D Pzdro dla Rise i powodzenia we wojnie :) Rozjebcie Szwedów!! Zydow jednych :) |
Przestancie gadac glupoty, i nie wymyslajcie czegos czego nie ma ani nie bylo, a ludzie sie nie beda denerwowac :)
|
Nie wiem jaki sens jest w pisaniu "jestem dumny Polakiem ! I walcze za Polske ! " . To tylko smieszna gra i tak naprawde mowiac takie rzeczy osmieszacie sie i przy okazji obrazacie Polske i jej Historie...
Gdybym ja trzymal od poczatku ze Swe,Br etc. i wybuchla by wojna w ktorej Polacy walczyli by przeciwko im.Nawet bym sie nie zastanowil tylko walczyl z tymi ktorzy zawsze mi pomagali i ktorych szanuje.Narodowosc nie ma zadnego znaczenia bo to TYLKO gra. Ludzie ogarnijcie sie i wyluzujcie.Niech to bedzie wojna w ktorej przeciwncy sie szanuja i walcza dla zabawy. A jesli ktos z nich Cie wyzwie olej to i nie daj sie wyprowadzic z rownowagi bo szkoda na to nerwow. I nie zapominajcie "Dzwon głośny bo pusty w środku" B) Xd |
"Jak nie będą się bali, to się będą z ciebie śmiali"
;( |
Cytuj:
to jest gra gra sie dla zabawy a walczysz za kolegow ktorzy ci pomagali ( i dla wladzy taka wisienka na gorze xd ) to ze trzymam z spe i swe bo pomagali mi zawsze to moja sprawa jak by inaczej sie historia toczla to bym tez byl prawdopodobnie w rise /roni |
@Rise
To kiedy walczymy, ale tym razem podajcie dobry termin... ;c |
Cytuj:
Jeśli to było do mnie to uświadamiam ŻE W MOIM POŚCIE NIE NAPISAŁEM NIC O TYM ZE WALCZE ZA POLSKE ALBO COS , poprostu koleś mnie uraził jako polaka to mu dyskretnie wytlumaczyłem kim dla mnie jest ? tak trudno to zrozumieć ? |
Cytuj:
|
pomiot masz ma majtach i mama ci tu nie pomoże
|
Lol... Jeden gorszy od drugiego. Ale ludzie, to naprawde jest tylko gra xd?
I wlaśnie dobrze Kafar powiedział, przestańcie mówić ze walczycie za Polske bo żal mi sie was robi.. zobaczcie tylko w co gracie to rozgryziecie o co mi chodzi :) Bez napinki, Proszę Was... Madzinia i ty też sie tam nie spinaj o takie dogryzanie.. Wiem mnie też to denerwuje.. ale co zrobić. Widzisz napisałes post, wyraziłes to co myslisz i widzisz skrytykowali Cie.. Oni tylko na to czekają. I nie warto odpowiadać na takie głupie docinki. Cya |
Cytuj:
Moze dzis jakies ob plx :evul: Btw. Avatar Rise rox XDDD |
Cytuj:
Prawde mówi !!! :cup: @ Rise Avatar Kim jest ten pan >?? @HardClan dzieki ( ale to nie jest murzyn tylko jakis mieszaniec chyba nie? Albo latynos :P ) |
Cytuj:
@huh 20:36 Dance Van'Thorn [112]: shejq,zmien outfit 20:36 Cinek Niszczyciel [159]: nah 20:36 Dance Van'Thorn [112]: no zmien kurwa 20:36 Cinek Niszczyciel [159]: Shejq jest tylko jeden 20:36 Dance Van'Thorn [112]: xd 20:36 Fire Knight of Morgana [108]: OZZIE PEDALE 20:36 Cinek Niszczyciel [159]: hahaha 20:36 Dance Van'Thorn [112]: ja jebie 20:36 Dance Van'Thorn [112]: xd 20:36 Cinek Niszczyciel [159]: BADZ SPOKOJY SHEJQ NIE WYCHODZI Z FORMY! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40. |
|