![]() |
|
Mógłby ktoś podać tytuły piosenek użytych w tym filmie?
|
Pirates~ soundtrack
what have you done - within temptation Sailwork - stabbing the drama sabaton - ghost division skillet - whisper in the dark, rebirthing, falling in the black. znam ten ból xD |
Czemu ludzie wyszli z Flow?:D
|
deklaracja etuna na t.com....powstaje jakies earthquake~.Moze ktos podac powod?
|
Ze polak jest taki.. jak ma dobrze chce wiecej :P
|
Zaczęli się zabijać, kombinować coś przeciwko nam. Dowiedzieliśmy się o tym chcieliśmy dać im szansę i jednocześnie zabezpieczyć się biorąc od nich listy, które byłyby użyte tylko w przypadku zerwania przez nich umowy. Nie zgodzili się, przeszli na czarną stronę mocy oraz planują zejść do kanałów w ab. To tylko gra więc z niecierpliwością oczekuje pierwszej walki na pustynii :P tylko panowie, nie zapominajcie o mnie, mam tylko kilka dni pacca.B)
|
Grebol dochodza do Was ?
|
Taa, ta wojna bedzie chujowa :|
|
Ale bd sie cos dzialo a nie tylko cisniecie monsterow...
|
Ja nawet nie dochodze szkoda mi na blafynie lvlów. Flow jest zbyt zakorzenione na servie a spainy,swe all kase straciły na ostatniej wojnie. 2 sprawa to róznica lvli. Etun jest zbyt narwany i te "powstanie" bo wojną to nazwać nie mozna nic nie zmieni na Morganie wiec .. Ja mam tez swoje prywatne powody, nie bede walczył z typem który po mnie jezdził i wogole a teraz oczekuje pomocy? Z tego co wiem od AB kilka osob moze podejmie się walki ale to jakies 60 lvl? Osobiscie gram na Kyrze i to mnie zadowala ;)
|
podaj na kyrze nick ;]
|
Cytuj:
|
Sorry że nie w temacie ale jak czytam te niusy to nie moge się powstrzymać:
"... lub dowiedzieć się, jak to jest na przykład podróżować statkiem lub latającym dywanem. " :D:D:D |
Najs loot z ahmeda ;xd;
|
Cytuj:
Character Information Name: Blafyn Sex: male Profession: Elder Druid Level: 101 World: Morgana Residence: Ab'Dendriel Guild membership: Diglett of the Earthquake BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA sorry xD |
659730920.html
troche lame, ale co tam zawsze coś, zastanawia mnie tylko jedno, jak elinta padał mówił coś w stylu "jest ich dwudziestu" (-.^)? widziałem może z 4 ;s |
Cytuj:
|
Cytuj:
http://www.xxxxxxxxxx.com/271928776.html a najlepsze było to ze spam potka za kazdy sd za 120 ;d |
Cytuj:
|
Noo Etun nie popisałeś się trochę ;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:22. |
|