![]() |
Cytuj:
|
@up
poczekaj z tydzień to zobaczysz, ach ta niecierpliwość nie od razu odkryto Amerykę |
2 pytania:
1. Kiedy dokładnie rusza nowy sezon? 2. Czy w czasie przerwy można co środę grać sparingi? |
@up 1. Nie wiem.
2. Tak. |
Boty są tylko w X lidze czy w innych też?
|
@up Ja jestem w 8 lidze i zemną 3 boty grają.
|
w XIV też są... trzy mam.
|
U mnie w końcu jakiś poważny skok. Mecze dopiero w następną niedziele...
|
a ja zaliczam kolejne sparingi :).
2 dni temu 6-0 |
Kiedyś widziałem na jakiejś stronce kalkulator co obliczał trening (ilość tygodni do skoku). Ktoś wie gdzie mogę to znaleźć?
|
Pidrzama Rangers - FC Huragan Zielona 6-1
Ładne rozpoczęcie sezonu :D dużo żółtych kartek :P a przeciwnik zszedł z 2 kontuzjami =) W środę 2 runda PP z 6 ligowcem myślę, że ogarne go :P |
Ja w nowym sezonie u siebie w lidze mam same cioty. Dzisiaj mecz oczywiście wygrany, tylko trochę mało kibiców przyszło, prawie 8k (nieraz 13k przyszło). W piątek jeden z pomocników miał skok, dzisiaj ma już Hattricka.
Chce ktoś kupić młodego, solidnego pomocnika blisko skoku? |
2-6 na rozpoczęcie.
...z botem. Także bez euforii. Hattrick napastnika, mam nadzieje na króla strzelców :]. No i jedna kontuzja się trafiłą, czołowy gracz, ale długo nie będzie zdrowiał. |
2:2, jedna czerwona i jedna kontuzja ;/
|
Ja wygrałem swój pierwszy mecz w VI i chyba się utrzymam bez wzmocnień. ; )
|
Drużyna jest niepokonana w 6 ostatnich meczach i zwycięska w 6 spotkaniach z rzędu.
:D |
Hmm.
Po 2 kolejkach 6 pkt, lider, król strzelców, ale właśnie dostaje baty 0-2... |
Po 3 kolejkach 7 punktów i 2 miejsce..Wkurza mnie to ze druzyna z ktora grałem pierwszy mecz, remis 2:2 a teraz koles nie wystawia składu i wszyscy łapia walkowera z nim ;/
|
Wygrana 0-6 na wyjeździe
(Oni są faworytami). Radość. 4 zółcie, 2 bramki młodego rezerwowego, co bardzo cieszy, skuteczna gra skrzydłami, drobna kontuzja młodzika. Pełen sukces ^^ |
2:1 zwyciestwo, i skok na pozycje lidera ;]
http://img520.imageshack.us/img520/6975/hattrick.jpg 4 zólte dostal ;s duzo troche :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:28. |