![]() |
|
Cytuj:
i cannidas jest twardy z FE a na solo to tchorz!:] HAHAHAHA POWN3D ROZBROILES MNIE HAHAHAHA A ty jestes p**** bo nie noszisz uh nie zapomne tego jak sie wjebales w ff i ci za 8 zabralo haha :D No silvere roz*******aja takie noobki jak ty co chodza i dra sie: twoja stara, fri itans!!!!!111oneoneone i przez to o polakach maja takie zdanie jakie maja ^.- |
ja mam nieco szersze pojęcie noobizmu widzę, czytając co poniektóre posty :)
bo dla mnie ktoś, kto zamiast normalnie pisać używa 3 4 0 itp. miast normalnych literek, tego internetowego slangu jest istotą zarażoną przypadłością noobka ^^ tylko ten efekt 1! itp. jest tego większym rozwinięciem i bardziej skrajnym przypadkiem ;) ale to chyba ja pośród nielicznych tak mam.. może jestem człowiekiem starej daty i dla mnie poprawna polszczyzna jest językiem porozumiewania się? ;) no bo po co pisać, jak się nie przeklnie, po co cały wyraz jak wstawi się gustowną cyferkę.. zresztą co inni będą takim jak ja ułatwiać życie – jak chcemy zrozumieć jakiś tekst, to trzeba po prostu wysilić te komórki bądź skorzystać ze słowniczka slangu.. oh.. życie jest takie okrutne.. a potem ludzie nie potrafią się dogadać, gdyż ich zasób słownictwa ogranicza się do pojedynczych zwrotów, bądź wstawki odmieniają cały sens wypowiedzi.. to tylko takie moje rozmyślania.. d.Taube |
11:58 You see minotaur leather.
It weighs 20.00 oz. = 50 ^^ Dzisiaj plecaczek :D Jakby ktos mial vamp shielda na harmoni chetnie kupie za meduske+casch or sama casch. |
Lol Phoenix nie pamietasz jak stalismy z michalakiem kolo depo i byl tam Oxy? Gadales do niego zeby ubil Michalaka bo sam sie bales a jak do ciebie psialismy to rozmawiales z nami po angielsku przy nim, widac jak wstydzisz sie polakow i polskiego ;]
|
Szkoda gadać ;/
|
Cytuj:
mialem cie olac ale jak widze to piszesz az mi sie cos skreca w srodku nie wstydze sie tego, ze jestem polakiem, jestem z tego dumny ale to prawda wstydze sie NIEKTORYCH polakow np takich jak ty a mowilem do was po angielsku bo jak stoje z kolegami to uzywam takiego jezyka zeby wszyscy mnie rozumieli... btw. przestan pieprzyc glupoty bo jestes twardy tylko w gebie.. |
Nie powiem juz o tobie bo po za tibia jestes zwyklym dzieciaczkiem. Wogole w tibi to ty jestes twardy bo na rl to zwykla...
|
Cytuj:
BTW ty za to jest w tibi i w rl(jesli chodzi o real to tylko domysly bo jka to pisali postac w tibi odzwierciedla postac w rl...) |
ehh.. Mendolina, jestes noobem i nic tego niezmieni. Szkoda ze nie nagralem rozmowy przed tym jak padles..
Sproboje ja nasladowac Mendolina: Ey chodz szybko zabijemy micha~ Ja: Nie mam czasu Mendolina: chodz teraz go zabijemy Ja: nie moge Mendolina: chodz on ma skulla Ja: narazie nie Mendolina: pomoge ci Poczym gdy was znalazlem bylo was 4 ;X |
Lodzianin widac ze napisales to sam, ja tak z toba nie rozmawialem, nie przekrecaj i sobie przypomnij dokladna rozmowe...dopiero napisz...:] kozak z fe buhahah- w tibi jestes znany jako noob FOREVER
|
Mendolina słonko.. jak na razie ja nie widzę nic na twoją obronę ^^
jeśli rozmowa źle napisana - to możesz napisać ją w poprawnej wersji.. poza tym, mam nadzieję że jak ja cię upomnę o używanie opcji EDYCJI miast pisania po parę razy double posty.. to przestaniesz je pisać tylko zaczniesz używać owej opcji? twoje posty są mało co wnoszące a z reguły kierujesz w nich jakieś wąty vel uwagi odnośnie innych :( przykro mi widząc tak dziecinne zachowanie d.Taube |
Ten kto widzial filmik wie kto jest noob forever ;]
|
Cytuj:
Tiaaa najsowy :D Mialbyc dzisiaj plecaczek ale.... selnolem 60 skorek z mino za 12k ^.- |
@all
przestańmy karmić tego trolla forumowego bo nam się mocno temat zaśmieci ;p A tak po za tym to serdecznie zapraszamy na Silvere! Po raz n-ty próbujemy utworzyć mocną polską gildię i mam nadzieję, że tym razem coś z tego wyjdzie. Sytuacja z brazylijczykami znacznie się poprawiła, może dlatego że po wprowadzeniu staminy już tak nie sharują ;p Po za tym niektórzy znacznie przesadzają, gdy mówią, że wszyscy br to @%$# i @$#%#@$%. Mój najlepszy przyjaciel tibijski jest brazylijczykiem a z kilkunastoma mam bardzo dobre relacje. Ogólnie, po za kilkoma indywiduami, polacy trzymają się razem się wspierają. Tak więc jeszcze raz serdecznie zapraszam :] ps: Gildia apocalypse slayers prowadzi rekrutację. W zasadzie level nie jest ważny(mimo to im wyższy tym lepiej ;]), tylko zachowanie danej osoby. Nie chcemy w naszych szeregach osobników z zbyt małą szarych komórek. edit: trochę już późno i wkradło sie kilka paskudnych błędów mam nadzieje, że wszystkie poprawione |
Phoenix sam zaczales, nazywajac mnie i michalaka noobami. Nie wiem czemu, bo wczesniej normalnie ze soba rozmawialismy. No ale jak widac...z kim mialem doczynienia...;]
|
Cytuj:
Bo mial racje :X :baby: |
Lego co ja zrobilem tobie i phoenixwoi zeby mnie tak nazywac przeciez w tibi gadalismy normalnie...bylo ok, wchodze na forum patrze a phoenix mowi o dwoch noobach ktorym sie nalezalo dednac-hmm...dziwne ;/
|
Cytuj:
|
O jaa cofnij sie o pare stron wczesniej i zobacz kto pierwszy napisal noob -.-
|
ok sprawa jest prosta...teraz to juz mi sie kompletnie nie chce grac w tibie...pl jest teraz tak malo a odchodzi kolejny z best friendow...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:39. |
|