Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

Kasztaniaczek 09-08-2006 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina
Kasztaniczek po co sie udzielasz? Po prostu my polacy nie umiemy sie razem trzymac i tyle. Bezsensowne granie na Silvera, nie ma juz tam to co robic. =] i cannidas jest twardy z FE a na solo to tchorz!:]

A co zabronisz mi sie udzielac?

i cannidas jest twardy z FE a na solo to tchorz!:]
HAHAHAHA POWN3D ROZBROILES MNIE HAHAHAHA

A ty jestes p**** bo nie noszisz uh nie zapomne tego jak sie wjebales w ff i ci za 8 zabralo haha :D
No silvere roz*******aja takie noobki jak ty co chodza i dra sie: twoja stara, fri itans!!!!!111oneoneone i przez to o polakach maja takie zdanie jakie maja ^.-

Taube 09-08-2006 12:16

ja mam nieco szersze pojęcie noobizmu widzę, czytając co poniektóre posty :)

bo dla mnie ktoś, kto zamiast normalnie pisać używa 3 4 0 itp. miast normalnych literek, tego internetowego slangu jest istotą zarażoną przypadłością noobka ^^
tylko ten efekt 1! itp. jest tego większym rozwinięciem i bardziej skrajnym przypadkiem ;)

ale to chyba ja pośród nielicznych tak mam.. może jestem człowiekiem starej daty i dla mnie poprawna polszczyzna jest językiem porozumiewania się? ;)
no bo po co pisać, jak się nie przeklnie, po co cały wyraz jak wstawi się gustowną cyferkę..
zresztą co inni będą takim jak ja ułatwiać życie – jak chcemy zrozumieć jakiś tekst, to trzeba po prostu wysilić te komórki bądź skorzystać ze słowniczka slangu..
oh.. życie jest takie okrutne..
a potem ludzie nie potrafią się dogadać, gdyż ich zasób słownictwa ogranicza się do pojedynczych zwrotów, bądź wstawki odmieniają cały sens wypowiedzi..

to tylko takie moje rozmyślania..

d.Taube

Kasztaniaczek 09-08-2006 12:33

11:58 You see minotaur leather.
It weighs 20.00 oz. = 50 ^^
Dzisiaj plecaczek :D

Jakby ktos mial vamp shielda na harmoni chetnie kupie za meduske+casch or sama casch.

Mendolina 09-08-2006 13:33

Lol Phoenix nie pamietasz jak stalismy z michalakiem kolo depo i byl tam Oxy? Gadales do niego zeby ubil Michalaka bo sam sie bales a jak do ciebie psialismy to rozmawiales z nami po angielsku przy nim, widac jak wstydzisz sie polakow i polskiego ;]

Mendolina 09-08-2006 13:35

Szkoda gadać ;/

Phoenix Sapphire 09-08-2006 23:54

Cytuj:

Lol Phoenix nie pamietasz jak stalismy z michalakiem kolo depo i byl tam Oxy? Gadales do niego zeby ubil Michalaka bo sam sie bales a jak do ciebie psialismy to rozmawiales z nami po angielsku przy nim, widac jak wstydzisz sie polakow i polskiego ;]

mialem cie olac ale jak widze to piszesz az mi sie cos skreca w srodku
nie wstydze sie tego, ze jestem polakiem, jestem z tego dumny
ale to prawda wstydze sie NIEKTORYCH polakow np takich jak ty
a mowilem do was po angielsku bo jak stoje z kolegami to uzywam takiego jezyka zeby wszyscy mnie rozumieli...

btw. przestan pieprzyc glupoty bo jestes twardy tylko w gebie..

Mendolina 10-08-2006 17:55

Nie powiem juz o tobie bo po za tibia jestes zwyklym dzieciaczkiem. Wogole w tibi to ty jestes twardy bo na rl to zwykla...

Kasztaniaczek 10-08-2006 19:28

Cytuj:

Nie powiem juz o tobie bo po za tibia jestes zwyklym dzieciaczkiem. Wogole w tibi to ty jestes twardy bo na rl to zwykla...

A co znasz go z rl ?:>

BTW ty za to jest w tibi i w rl(jesli chodzi o real to tylko domysly bo jka to pisali postac w tibi odzwierciedla postac w rl...)

Łodzianin 10-08-2006 20:31

ehh.. Mendolina, jestes noobem i nic tego niezmieni. Szkoda ze nie nagralem rozmowy przed tym jak padles..

Sproboje ja nasladowac

Mendolina: Ey chodz szybko zabijemy micha~
Ja: Nie mam czasu
Mendolina: chodz teraz go zabijemy
Ja: nie moge
Mendolina: chodz on ma skulla
Ja: narazie nie
Mendolina: pomoge ci

Poczym gdy was znalazlem bylo was 4 ;X

Mendolina 10-08-2006 20:35

Lodzianin widac ze napisales to sam, ja tak z toba nie rozmawialem, nie przekrecaj i sobie przypomnij dokladna rozmowe...dopiero napisz...:] kozak z fe buhahah- w tibi jestes znany jako noob FOREVER

Taube 10-08-2006 21:56

Mendolina słonko.. jak na razie ja nie widzę nic na twoją obronę ^^

jeśli rozmowa źle napisana - to możesz napisać ją w poprawnej wersji..

poza tym, mam nadzieję że jak ja cię upomnę o używanie opcji EDYCJI miast pisania po parę razy double posty.. to przestaniesz je pisać tylko zaczniesz używać owej opcji?

twoje posty są mało co wnoszące a z reguły kierujesz w nich jakieś wąty vel uwagi odnośnie innych
:( przykro mi widząc tak dziecinne zachowanie

d.Taube

Łodzianin 10-08-2006 21:57

Ten kto widzial filmik wie kto jest noob forever ;]

Kasztaniaczek 10-08-2006 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Łodzianin
Ten kto widzial filmik wie kto jest noob forever ;]

Tiaaa najsowy :D

Mialbyc dzisiaj plecaczek ale....
selnolem 60 skorek z mino za 12k ^.-

Phoenix Sapphire 11-08-2006 01:58

@all
przestańmy karmić tego trolla forumowego bo nam się mocno temat zaśmieci ;p

A tak po za tym to serdecznie zapraszamy na Silvere! Po raz n-ty próbujemy utworzyć mocną polską gildię i mam nadzieję, że tym razem coś z tego wyjdzie.
Sytuacja z brazylijczykami znacznie się poprawiła, może dlatego że po wprowadzeniu staminy już tak nie sharują ;p
Po za tym niektórzy znacznie przesadzają, gdy mówią, że wszyscy br to @%$# i @$#%#@$%. Mój najlepszy przyjaciel tibijski jest brazylijczykiem a z kilkunastoma mam bardzo dobre relacje.
Ogólnie, po za kilkoma indywiduami, polacy trzymają się razem się wspierają.
Tak więc jeszcze raz serdecznie zapraszam :]

ps: Gildia apocalypse slayers prowadzi rekrutację. W zasadzie level nie jest ważny(mimo to im wyższy tym lepiej ;]), tylko zachowanie danej osoby. Nie chcemy w naszych szeregach osobników z zbyt małą szarych komórek.

edit: trochę już późno i wkradło sie kilka paskudnych błędów
mam nadzieje, że wszystkie poprawione

Mendolina 11-08-2006 08:06

Phoenix sam zaczales, nazywajac mnie i michalaka noobami. Nie wiem czemu, bo wczesniej normalnie ze soba rozmawialismy. No ale jak widac...z kim mialem doczynienia...;]

Kasztaniaczek 11-08-2006 08:25

Cytuj:

Phoenix sam zaczales, nazywajac mnie i michalaka noobami. Nie wiem czemu, bo wczesniej normalnie ze soba rozmawialismy. No ale jak widac...z kim mialem doczynienia...;]

Bo mial racje :X :baby:

Mendolina 11-08-2006 09:13

Lego co ja zrobilem tobie i phoenixwoi zeby mnie tak nazywac przeciez w tibi gadalismy normalnie...bylo ok, wchodze na forum patrze a phoenix mowi o dwoch noobach ktorym sie nalezalo dednac-hmm...dziwne ;/

Kasztaniaczek 11-08-2006 09:45

Cytuj:

Lego co ja zrobilem tobie i phoenixwoi zeby mnie tak nazywac przeciez w tibi gadalismy normalnie...bylo ok, wchodze na forum patrze a phoenix mowi o dwoch noobach ktorym sie nalezalo dednac-hmm...dziwne ;/

Bo sam wyskoczyles na Phoeni ze noob :x

Mendolina 11-08-2006 09:55

O jaa cofnij sie o pare stron wczesniej i zobacz kto pierwszy napisal noob -.-

Rekin Master 11-08-2006 11:15

ok sprawa jest prosta...teraz to juz mi sie kompletnie nie chce grac w tibie...pl jest teraz tak malo a odchodzi kolejny z best friendow...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:39.