![]() |
|
Payment Milivojac'a ( człowieka który 3 dni temu dołączył do NG), wynosi obecnie - 400k -.- ( wzrósł bo Mili wytknął Benkowi że ten thiefuje na noob charach).
Aha i poza wojną ET vs. NG jest także Escadrone of Deatch and Pink Shoes in Public vs. Alliance of Death :evul: :evul: :evul: |
:p
Cytuj:
witam wszystkich :) a ja jaki mam payment :) hehe Kiroy Brenno plx again XD Expect the unexpected tyle wam powiem :) |
Niezle Niezle na tym servie niedlugo bedzie online 400 osob z tego w wojnie 390 HAUAHAHAUAHAHAAHAHHA
|
Cytuj:
|
@Borgo
Totalnie sie z Toba zgadzam ;] bardzo podobala mi sie atmosfera w WW tuz po moim dolaczeniu , ktore nastapily w momencie gdy odrzuciliscie propozycje wcielenia Was do Independens ( i bardzo dobrze zrobiliscie) ale po uplywie czasu zaczela sie to psuc :/, Bylem w 3 odlamach WW xD i ten na obsidii byl naj naj naj ale niestety po pewnym czasie... :< |
Cytuj:
To tylko gildia w Tibi, nie paszport (polsatu?x). Widać z nimi mu dobrze (?;d), i jest git. btw. Xusu jest palkiem;S. Więc Mannowa jego mlv gila. ;d |
17:34 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Bozanoglu. He was killed by Benek Plaxx. ile tu juz jest? bo sie pogubilem:P |
29 : 8 : )...
|
Cytuj:
Ale o to chodzi ze Ng tepia polakow jesli wybija za duzy lvl ?? nie wiesz o tym?? bo to chyba juz oczywiste jest dla kazdych?? |
Ng sie corazbardziej rozrasta... Nobki by nie dali rady sami... ;/ Szczerze mówiąc, Szkoda mi ich.
|
pfff, to co przeczytałem przez Awolvera to mi smiać sie chce.. ja Xarabkiem grałem do 81 lvl'a dalej juz grał inny owner i to on wszystko najebal.. starałem sie pomagać ludziom, ale za brak szacunku to zabijałem, rs'a miałem od 37 lvla do 80 :D eheh xD nigdy nie uciekałem na bk.. Nigdy nie uciekałem od nikogo, poza banshee quest gdzie ng nawet mnie nie ubiło bo wyszedłem z Trapa, i ogólnie mówiac to niepadłem nigdy od ng, od yunchiego i na statku w venore moje 2 dedy od ludzi, pozatym nigdy nie płaciłem nikomu byłem zawsze z polakami, a że wy mysleliscie ze przeciwko ubijajac mnie w venore niepozostało mi nic tylko dołonczyc do ng i tam juz sie zaczeło moje 2 zycie.. a chciałem wam pomagać a w bp którym straciłem było jeszcze obiecane dla Gal'a 10 bp uh. Takze.. powiem wam małą nowinke ze gram na Obs juz troche czasu i nikt z was niewie jaki mam name :] dobije 100 lvl i pomoge wam w wojnie jak bedziecie chcieli
Signed, //Xarabek. |
Cytuj:
|
Ty to jednak jestes biedny.. zabilismy Cie na statku w venore bo naujpierw lizales dupe NyGusom ze chche dolacyzc a potem ze chhcesz byc w boom, ciagle za nami lażąc >.< , kolejne pytanko nie rozumiem słów " grałem do 81 lvl'a" i o to mi wlasnie chodzilo ... juz zapomniales jak chroniles w carlin pkurow / pk chary? :< jezeli smiales sie czytajac moj post , to masz cos z banią ... ja nie mowilem ze uciekales przed nami na bk ale ze tak powiedizlaes kiroyowi ( podcas gdy my nawet Ciebie nie szukalismy) i mysle ze kiroy jezeli to pamieta to z pewnoscia potwierdzi...
|
Chroniłem tych którzy na to zasłużyli, z Banią to Ty coś masz bo pier**** farmazony, grąłem do 81 lvl'a bo później sprzedałem chara ;]
|
Wlasnie udowadniasz jaki mejstes idiotą >.< nawet nie psialem "co sie stalo z postacia" i do "nowego ownera" nic nie mam >.< i tak go nie znalem i poznac nie mam zmiaru . . .
|
Dużo się ostatnio wydarzyło więc chciałbym to troszkę podsumować, co ja o tym myślę.
Jeśli chodzi o paymenty. Po pierwsze na pewno nie czas teraz o paymentach mówić bo to dopiero początek wojny ale jeśli już mówicie to uważam że powinny one zależeć od Kiroya i członków ET a nie od naszych upodobań, kogo lubimy a kogo nie. Wysokość powinna zależeć od lvl, udziału w wojnie i stanu majątkowego gracza. Nie wyobrażam sobie by Azared mniał mniej niż 1 kk. ( jak pisał Kiroy, Vixi miał 1kk i zapłacił ). Ktoś tak pisał coś na temat paymentu Vanego. Fakt, walczył wcześniej w SOBS ale jego opłata powinna być w miarę rozsądna. Chyba już kogoś z ET zabił. Wiadomo jak kasę mają starsi członkowie NG. Dobrze by było zająć się wszystkimi członkami NG i byłem GG by część z nich nie uciekła w czasie wojny, po kilku udanych akcjach, a ich udział odszedł w zapomnienie i i payment przeszedłby obok. I na koniec takie moje spostrzeżenie. ET nie przyjmuje low lvl-i gdyż szkoda fragów. Ale od fragów wygrana nie zależy. NG przyjmuje ostatnio wszystkich, tak są przestraszeni. A zawsze sd czy jakis uh się na battle przyda więc może warto skorzystać z pomocy tych słabszych levelowo przyjaciół. Oczywiście nie zupełnie obcych a chętnych bo wiadomo jak ze szpiegami jest. Pozdrawiam |
@Xarabek
S*******aj ssprzedawco! chroniłeś 50% Carlin za pierdoloną kase (czyt.k) i na*******ałś pół Carlin z exori kmiocie.. Tak ogólnie to wiesz mądrzejsi polacy Cię nie lubią za twoje podstępowanie. Pisałem na 96%. @Gawlarz podspisuje się pod Tobą. Wysokość paymentu powinna zależeć od uczestnictwa w wojnie itp, |
Xarabek, Neczka Paladynka, Opsidia i reszta pekerow dobrze ze juz niegracie, o kilku pekerow mniej.
Jakos nigdy nie mialem problemow z Avolverem ani z Ryba tylko zawsze z wami albo z suvem albo realami pephyego. (niedowartosciowane dzieciury zawsze z czacha, lepiej sie poczuja jak chociaz w tibi ktos od nich ucieka X( ) |
panika NG mnie po prostu rozbraja... wielcy, dumni, "nieśmiertelni" a nie nadażają pieluch zmieniać :P
ale jak znam życie to jeszcze swoje pokażą w tej wojnie ^.- hmm, może jakaś ankieta na najlepszych "morderców z et" ? :D bynajmniej nie sugerowana ilością ( tu był paskudny ortograf :D poprawiłem:D) fragów, a stylem gry :P jak dla mnie Hawk family wymiatają chyba najlepiej :) |
@up
Ryba aka Yunek - na Niego głosuje x] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:46. |
|