![]() |
Cytuj:
A tak btw to właśnie ukam biologie, mam tak wyjebane na szkołe że to kosmos :| |
Hyh Freshasty pogina w twoim eq Thoris :):) moze zrobie se screenka :D
ps. a moze poszli do lasu?? ps2. a moze budyn?? |
Ja chce budyń!!
|
Cytuj:
Cześć Olo <3 |
nie no moj avatar mnie rozwala xDDDDDDDD
|
Cześć Tostu ;) Będe Cie wspierał moimi postami. <3
Btw właśnie z Bazyla wróciłem Infinity wypadlo świetnie :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
@=attention to po pierwsze Po drugie kończysz gre, bo znudziło Ci się botowanie ? A po trzecie, odnośnie Bezoka to trzymaj ryj krótko; bo nigdy SAM nie wbiłeś 50 lvl isnt it funny;o Zresztą kiedyś zachce Ci się wrócić, a ktoś może sobie wspomnieć o tym że byłeś cwaniak 'bo konczyles' kurwa, nie pije wiecej -_- over'n'out Sound of the white revolution~xD |
a nie chce nikt dojść do mojej nowej super kozackiej gildii Druzyna Actimela? :p back :D
ale tym razem piszcie do Royal Nethar x)) btw. wie ktoś czy po zrookowaniu addony zostaja? |
Nie zostają... Zaczynasz jakby nową postacią...
|
Feb 24 2007, 14:10:00 CET Died at Level 58 by a carniphila
parapapapa im lovin it<3 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a wie ktoś co się stało? expie sobie swoim kozakiem 8 lvl na darashii a tu nagle mnie lagło i po chwili kick, kumpel tez tak mial i nie moze sie lognac ;s
|
Mass kick? Może będzie cofka serva...?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 57 World: Iridia Residence: Darashia Guild membership: Snake of the Atmosphere eal name: Filip~ Location: Sweden, Västmanland <<--- twoje braterswo krwi ze szwedami i chyba poczucie wstydu ze jestes Polakiem (czemu dales wyraz niejednokrotnie tutaj) jest poprostu zadziwiające... ty chyba sie urodziles w zlej epoce i zlym miejscu... (takie 3 grosze odemnie :) ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Takei teksty jak ten mnie nie ruszaja, bo ja wiem czy jest jakis powod by sie za mnei wstydzic czy nie, a ze ty masz jakies kompleksy tak samo jak twoj kolega wyzej to jest wasz problem. Najlepiej jedzcie do Szwecji i juz nie wracajcie, powodzenia!!! Possiesz komu trzeba tam w rl tak jak to robiles w tibii i bedzie git, napewno sie ulozy!!! |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:01. |