![]() |
Cytuj:
stad wiem i tyle ;p. Nadal bedziesz naciagal ludzi na kase czy juz dasz sobie spokuj? NIe, nie jestem marth szelerem @down Nie udawaj ze niewiesz bo i tak kazdy wie. |
Cytuj:
Jakie naciaganie ludzi na kase o co chodzi?.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
HmM...powiem to tak: 3 2 1... AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA AHHAHA Kauczuk na stos i kij mu w nos... pozdro idz exp tylko nie na waspy bo "masz lagi" a oprucz tego waste jak h*j dla takiego kogos jak ty... POZDRO DLA TYCH co:... Nie lubia kauczuka :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
A podobno z tych 50k i 2 bp sd co jez placil to 20k i bp sd poszlo na cele dobroczynne. |
Cytuj:
|
Nie wiem co się z wami dzieje to TYLKO gra. Corso liżesz dupe na forum bo już Cię nie lubią szwedzi?! Besztasz Kauczuka bo powiedział Aradnie ze zabijasz rl friendów i Cię z gildi wyjebali?! Zrób sobie przerwe z tą grą. Ja nie gram już dość długo i bardzo dobrze sie czuje :D :D :D
|
Cytuj:
|
Yoo Boczek
Apr 14 2007, 20:16:47 CEST Killed at Level 46 by Pirello Czupurek Apr 14 2007, 20:25:41 CEST Killed at Level 33 by Saint Aruuna and by Kaatee |
Cytuj:
|
18:10 You advanced from Level 99 to Level 100.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Rev'ico Najs, gratulacje |
GZ Rev'ico :cup: :cup:
|
Revico 98 lvl ;D
|
Seismo
Apr 14 2007, 23:20:42 CEST Killed at Level 99 by Diza Xira and by Elder Marlenka kolejna akcja noob charow :) kolega przylapany w tar tombie |
Nyxe 100 lvl , jego char . Swoja droga musi niezle maniaczyc jak nie sharuje :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:00. |