![]() |
|
Cytuj:
dupy nie lize jezeli ci chodzi o bergera poprostu mi sie jego hasla podobaja... co w tym zlego? czepiasz sie byle czego po co ci to? co do idiotycznego pisania - popatrz na siebie(?) aha no i po co sie kłócić ? @ few niech bedzie zmienie lokacje ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
@kielek ta dedaczymy ale giegie mi sie zjebalo i nie moge nic napisac (?)... |
Ja tam lubie VV i jego teksty osmieszajace DD. Jego styl jest lepszy wielokrotnie od stylu Neztasa i innych. Udowadnia, ze zamiast wyzywac sie na forum, gadac o ustawkach, ktorych i tak nie bedzie i zgrywac kozaka mozna w inteligentny sposob kogos wysmiac. Mnie osobiscie *****ca bierze kiedy widze posty takich wannabe jak saimon wiec nie umiem sie zmusic do napisania czegos bez bezposredniego ale jakze fajnego "s*******aj smieciu".
|
Jesli Berger jest Gruby to jaki kufa ja jestem??!!! Zaczynam sie bać
|
Nie, berger poprostu chce byc w centrum uwagi hahaha ;D <33
I chce zebyscie mowili, ze wcalnie nie jest gruby :(:(:(:( Sad! :( |
Owszem mam problemy ze wzrokiem i chciałbym widzieć to co napisałem. W końcu mam do tego prawo. Od tego ta czcionka jest.
|
Cytuj:
też już miałem pisać, że 100% wole czytać teksty tego VV, niż te wasze 'na poziomie'. Przykro mi tylko, że tak mało osób pojmuje prawidłowy sens wypowiedzi VV. Tamto przynajmniej czytać się da i pobudza do myślenia, a te wasze do wymiotowania edit: yes yes yes! flame me! |
Cytuj:
Zielper wez dlugi rozbieg... sciana sama cie znajdzie:) |
Cytuj:
Akurat w tym problemie to nie chodzi o wielkosc brzucha... hahaha <333 |
Cytuj:
Wiecie, większość tego forum to serio jest banda kukiełek. Jak wam napiszą, tak wy odpowiadacie. Nigdy nie kibicowałem DD, jestem po stronie Arcanium. Może kilka osób załapało prawdziwy sens tego co pisał Vincento, pozdro dla tych którzy widzieli ironię i ukryte znaczenie jego postów. Reszta, jak prawdziwe kukiełki. Jak im napisałem, tak szczekały, aż żal dupę ściska. Ch*j was to za przeproszeniem obchodzi że jakiś palant wybocił sobie postać, inny ma szeroką gębę na forum, inny posuwa sobie wacka łapą bo ma kumpli w DD i zgrywa cwaniaka. Toż to k**wa forum o grze jest! VV wyzywaliście od najgorszych, a nawet nie mieliście pojęcia kim naprawdę ten koleś jest. Schizować można jak się czyta to forum, i w końcu się jakiś prawdziwy VV urodzi:( Ale pobrechtać się z was było fajnie:D Acha, żeby offtopu nie było: Oczywiście, bando naiwnych kukiełek z Arcanium, wszechwładna gildia Deadly Delight zwycięża w wojnie dzięki swej niezłomności, szacunkowi który darzy ją cały server, a także poszanowaniu zasad gry!!:cup::cup::cup:8o8oB) Precz z polaczkami z Arcanium, tfu!X(X( Flamujcie mnie plax? Zrobienie konta na forum - 2 minuty Czekanie na majla - 10 minut Pisanie postów w stylu VV - 8 minut Czytanie odpowiedzi na te posty - bezcenne Wasz, tym razem nieszczerze Shane ~ |
yooshi po co gadasz tyle głupot dobrze wiesz ze na cudzym terenie bys ustawki nie wyrgal choc nie wiem ilu bys nie wzią ludzi to i tak byscie dostali wpierdol... W ogole to zal... tez twoja fote widzialem bym Ci te twoje okulary wbil w oczodoły adresu na forum nie napisze napisalem tylko czy chcesz? Moge Ci podac na prv tylko wpadnij a nie pierdolisz... Oś Widok 27... 66-200 Świebodzin klatki i mieszkania nie podam nie chce glupich listów w skrzynce...
|
Cytuj:
Skoro tak to powinieneś trochę schudnąć. Dlaczego mnie wyzywasz? Czy ja cię wyzwałem kiedykolwiek? |
Plose dajcie mi itemsy prosze was bondzie baldzo milosciwi wysylajcie ietmsy parcelem Carol Soul i thais dzienkuje za itamsy :)) PLAX ITEMNS
|
Pozwolcie ze ja sie wypowiem :)
@Zielarz aka Zielper'archer zajmij sie soba i swoich kolegami z DD i nie padaj wiecej bo przynosisz wstyd Polsce (ironia) @VV ujawinij sie w takim razie zawsze mozna bylo wyczuc w twoich postach nutke ironii, ale nawet nie wiesz jakie to wkurzajace bywalo @Heram_Elion aka Lord-Saimon Skonczy sie wojna i tak nie wyjdziesz z dp bo jak nie mainami to cie dorwiemy pk charami. Proste... @Berger "jestem twoim fanem" pamietasz?? :> @Rastafarians aka Javi Thos (jak dobrze pamietam) czemu dedles Pothiego?? @Ripper Kocham cie <3<3<3 @Kielek Gz pg :> Co do Iridii to tak: Dorwali rano [CHAR]Menphius[/CHAR]'a: Jan 11 2008, 07:54:32 CET Killed at Level 156 by Efesos and by Vanlig Ale jak DD zaczelo expic to: [CHAR]Princess Arman[/CHAR] Jan 10 2008, 17:52:53 CET Died at Level 132 by a demon i [CHAR]Vreemd iemand[/CHAR]Jan 10 2008, 17:52:55 CET Died at Level 120 by a demon Ale na erig necie najsexowniej wyglada [CHAR]Alson Menths[/CHAR] -34,962,898 expa |
Cytuj:
|
Tez mi tak to wygladalo. Mozna zaoberwowac ze 130+ czarodziej nie przetrwa anni chyba ze to noobki byly. Juz nie mowiac o anni od bongo:>
edit: Bongo nie istnieje!! aaaaaaaaa!!!!!! aaaaaaaaaa!!!111 ale nie! spac spokojnie nie bedzie moszna Anum ustawmy sie kiedys na piffko |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz, tym razem nieszczerze Shane - o tym też już wspominałem reszty nie chce mi sie czytać bo widze tam za dużo patetycznego stylu.Bezapelacyjnie o twoich postach można mówić bakłażan |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@No ŁOOOGIEŃ Z DUPY! @Fev poprostu zgodziłem się z twoim postem, a jego i tak musiałem dojebać bo to debil jest :confused: signed: Usar signed: Usar |
Name: Neztas
Sex: homo Profession: Royal Paladin Level: 184 World: Iridia Residence: Venore Character Deaths Jan 11 2008, 16:40:38 CET Died at Level 185 by fire |
Neztas za szybko na Fibule uciekal az mu sie nogi zapalily .
|
Temat rzeka- Princess Arman aka Patanou w Arc!
|
Biedny Patanoob z Azury wykopało go Wanted to szuka szczescia na Iridii ; )
|
Lil lal lul lel lól lol?
to fajnie bedzie |
Cytuj:
To jest moja robota :( wez zrezygnuj z tegio kierunku plis :( PLAX ITAMNS Carol soul, thais :confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
jaaaa takie zabawne? Nigdy kicka nie mieliscie? Idź pochwal sie mamie że neztas padł od ognia... zal.nigeria... |
21:29 Python-czopkins [147]: jak masz tego bota to mnie UHAJ !
21:29 Python-czopkins [147]: nie mam kasy juz .. neztas na open biegal jak ciul tylko exiwowal a nawet ze swoich pieknych infernal boltow nikogo nie walnal do 50min~~ filmu |
Troche prawy od rippera~;]]
Wszyscy pierd.ola ze DD to takie pa ze wy*******aja z respow i biora kase za darmo etc. Moze tak jest, ale to opinia osob supportujacych arc~. Prawda jest taka, ze arc nie ustepuje im na krok. Dzis wrocilem do domu po 20, mysle se dobije 66. Wchodze na bb island, patrze nie ma zadnego ciala, okej wolne. Expie 10 min wpada mi Night Agent i mnie bije. Mowie mu jeszcze raz a sie nim zajme, przestal, powiedzial ze jadl obiad i zaczyna mi bic bonebisty.. Pierdol.e takie cos, jebcie sie. A ja chcialem na setnym pomagac arc, woota shame ;x |
Cytuj:
jaaaa straszne.... |
Arcanium nie potrafi docenic sily ktora moze im pomoc...
Byl u mnie kiedys podstawowce koles, taki cygan, tez sie saimon nazywal... Nie pisz tu wiecej... Gz dla ciebie, wbiles fraga, mozesz wyp******ac z tego forum. Btw. poszukaj se na www.forum.tibia.swe swojego forum |
Cytuj:
|
Cytuj:
nie wiem jak u ciebie ale u mnie nie rozmawiam z rodzicami kto padl a kto nie padl, moze wy razem przy niedzielnym obiedzie omawacie co sie dzieje na tibi, dobra nie wnikam w szczegoly |
ten server naprawde schodzi na psy... to co tu sie dzieje jest nie do przyjecia ;s
|
Cytuj:
Cytuj:
dokladniej prosze :) @Heram_Elion aka Lord Shit - jest to osoba ktora spedzila 80% zycia w dp, bojac sie wyjsc , wbijajac lvl dookola tmple na pohu. Twoje przywileje koncza sie krzyczeniem na forum. "przywileje" ,nie uzylem zbyt trudnego slowa? rozumiez to... prawda? KTHX BYE |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Neztas wysłałem Ci prezent do depo na Fibuli. Sprawdź co dostałeś. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:53. |
|