Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zdjecia RL koment. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37054)

Rybzor 07-02-2008 06:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ville (Post 1885415)
@Koronowany Rycek
Co ty piszesz w ogole? Obracam sie w srodowisku murzynow-pseudogangsta codziennie i moge ich lepiej zrozumiec niz ciebie.

To poezja, tylko nadczłowiek może to zrozumieć.

Koronowany rycek 07-02-2008 09:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ville (Post 1885415)
Ojej, cry me a river... moja kolezanka jest wyzywana przez kolegow z klasy. Wybic bialych!
Co ty myslisz ze agresja tylko u cyganow wystepuje?

@Koronowany Rycek
Co ty piszesz w ogole? Obracam sie w srodowisku murzynow-pseudogangsta codziennie i moge ich lepiej zrozumiec niz ciebie.

Niestety, IQ masz mniejsze niz instrukcja młotka.

Glamri 07-02-2008 13:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koronowany rycek (Post 1885486)
Niestety, IQ masz mniejsze niz instrukcja młotka.

To instrukcja młotka posiada jakieś IQ? : \ Coś czuję Ville, że nie mamy tu czego szukać : ( Koronowany Rycek nas nie lubi, musimy sobie pójść ; ( Ty nie znasz się na instrukcjach młotków, a ja jestem bulimikiem! Cut myself. -.-

Lasooch 07-02-2008 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glamri (Post 1885665)
To instrukcja młotka posiada jakieś IQ? : \ Coś czuję Ville, że nie mamy tu czego szukać : ( Koronowany Rycek nas nie lubi, musimy sobie pójść ; ( Ty nie znasz się na instrukcjach młotków, a ja jestem bulimikiem! Cut myself. -.-

No, Rycek was zgasił :'(

A ja jestem bulimanem : /

Koronowany rycek 07-02-2008 14:52

yaaaa, I won.

Brak argumentów, smutne, forumowi wyjadacze uhasdaugagaga

Glamri 07-02-2008 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koronowany rycek (Post 1885800)
yaaaa, I won.

Bo na taką głupotę to nie ma argumentów. Daj jeden sensowny argument na to, że choruję na bulimię cwaniaku. Huahuahuahusuhauhu! Won! -.- : D

Lasooch 07-02-2008 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koronowany rycek (Post 1885800)
yaaaa, I won.

Każdym kolejnym swoim postem utwierdzasz mnie w przekonaniu, że masz 9 lat. Szkoda, że nie widzieliśmy tWOICH argumentów...

Korektor 07-02-2008 16:50

Oł men,
I tak ssiecie w porównaniu do mnie. Buahahahaha

@Glamri,
Nie bój żaby, ja w wieku 17 lat też byłem tyczką, a potem jakoś "urosłem" wszerz : P

@Lasooch,
:*

@Rycek,
Czy Ty przypadkiem kiedyś nie grałeś ze mną w Tibię? xP Pod nickiem Sir... cośtam?

Johnny121 07-02-2008 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glamri (Post 1885915)
Bo na taką głupotę to nie ma argumentów. Daj jeden sensowny argument na to, że choruję na bulimię cwaniaku. Huahuahuahusuhauhu! Won! -.- : D

Biała rasa bracie! \m/

Lasooch 07-02-2008 18:56

; o, Ryc = zbanowany.

KTO MI TUTAJ TEMPI CZARNUHUW??//

Glamri 07-02-2008 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korektor (Post 1886007)
@Glamri,
Nie bój żaby, ja w wieku 17 lat też byłem tyczką, a potem jakoś "urosłem" wszerz : P

Ależ ja się nie przejmuję. Doskonale zdaję sobie z tego sprawę, że za X lat zacznę myśleć nad odchudzaniem się.

Cytuj:

Biała rasa bracie! \m/
Niczym Michael J.!

Cytuj:

Eksterminator 2012 do tępienia czarnuhuw model XYZ, wydanie drugie, poprawione.

Johnny121 07-02-2008 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glamri (Post 1886318)
Eksterminator 2012 do tępienia czarnuhuw model XYZ, wydanie drugie, poprawione.

Plus Windows Vista.

Ville 08-02-2008 02:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 1886269)
; o, Ryc = zbanowany.

Rasizm na forum ;\
Wszedzie bym sie tego spodziewal ale nie tu...

Walekifa 08-02-2008 04:47

Ej.Czy wy nie zauważyliście że te kurwa forumowe kłótnie podparte tekstami typu: "Nie masz Argumentów!Nie zrozumiałeś Ironii!Nie zrozumiałeś Aluzji!Co to za argument? Nie będę zniżać się do twojego poziomu! To największy "smutek" żeby ominąć to słowo jaki tylko może być? Zamiast wyluzować i mieć co niektóre rzeczy gdzieś łapiecie się wszystkiego żeby tylko pokazać jaki to kto Mądry! I ile to ma argumentów! Ohh! Bez kitu jak wchodzę tutaj po 3-ch latach i widzę to samo co 3 lata temu to jedyne co mnie nachodzi to myśl czy wy nie macie nic innego do roboty?... Sam się dziwie,że napisałem na ten temat tak długiego posta.

Johnny121 08-02-2008 08:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa (Post 1887057)
Ej.Czy wy nie zauważyliście że te kurwa forumowe kłótnie podparte tekstami typu: "Nie masz Argumentów!Nie zrozumiałeś Ironii!Nie zrozumiałeś Aluzji!Co to za argument? Nie będę zniżać się do twojego poziomu! To największy "smutek" żeby ominąć to słowo jaki tylko może być? Zamiast wyluzować i mieć co niektóre rzeczy gdzieś łapiecie się wszystkiego żeby tylko pokazać jaki to kto Mądry! I ile to ma argumentów! Ohh! Bez kitu jak wchodzę tutaj po 3-ch latach i widzę to samo co 3 lata temu to jedyne co mnie nachodzi to myśl czy wy nie macie nic innego do roboty?... Sam się dziwie,że napisałem na ten temat tak długiego posta.

Nie zrozumiałeś ironii!

Lasooch 08-02-2008 15:23

Cytuj:

Bez kitu jak wchodzę tutaj po 3-ch latach i widzę to samo co 3 lata temu to jedyne co mnie nachodzi to myśl czy wy nie macie nic innego do roboty?

Co to za argument loloolol?

Po prostu stoimy ewolucyjnie w miejscu. Ha.

Ville 09-02-2008 05:55

@Walekifa
a moze ty po prostu poszedles do przodu... NOT

Marsseel 09-02-2008 11:34

Cytuj:

A myślisz, że na innych forach z podobną średnią wieku i ilością użytkowników jest inaczej? Popatrz na taki tibia.org.pl, oni są dobre 5 lat za nami ;p

Hodal 09-02-2008 15:54

@Dr. Unkown : ta fota z 37 str. to [RL] cs :D?

Mapa_Europy 12-02-2008 11:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 1886269)
; o, Ryc = zbanowany.

Rasiści, jang bro :p
\m/ Górą czarna brać! Czy biała ? Nie pamiętam :confused:

Lasooch 12-02-2008 12:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mapa_Europy (Post 1894977)
Rasiści, jang bro :p
\m/ Górą czarna brać! Czy biała ? Nie pamiętam :confused:

A może k*rwa mać?

Rayza 16-02-2008 02:49

Nie wyglądasz wcale gejowską na zdjęciu,Heidarze xD......tylko tak dziwnie :3

Exodus 16-02-2008 12:40

emoboy =PP

Lasooch 19-02-2008 09:54

Ville, jaki przystojniak ;*

Korektor 19-02-2008 10:03

Och, Ach!

Glamri 19-02-2008 12:53

@Vivi:
Mój kumpel też ma taką fryzurę tylko nie kolorową ;) Śliczna! :*

Cloudres 29-02-2008 00:09

Wiecie co, Wy macie prawie tak pokrzywione ryje jak ja xDDDD
Jak dam radę to jutro siebie wklepię ;]

Rybzor 29-02-2008 08:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cloudres (Post 1929646)
Wiecie co, Wy macie prawie tak pokrzywione ryje jak ja xDDDD
Jak dam radę to jutro siebie wklepię ;]

Nie no, bez przesady.

Cloudres 29-02-2008 16:20

No dobra, nikt nie ma tak pokrzwionej mordy jak ja 111

Krukson 29-02-2008 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cloudres (Post 1930234)
No dobra, nikt nie ma tak pokrzwionej mordy jak ja 111

Ja mam krzywą.
Ale to przez to, że aparat krzywo trzymałem :p

Cloudres 08-03-2008 20:06

A, i jeszcze jedno, Slash: EMO jakbym Cię spotkał an ulicy to są dwie opcje:
a) mam dobry humor - wyśmianie
b) mam zły humor - w ryj:D

Gogar 08-03-2008 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cloudres (Post 1941863)

Mogę Cię dotknąć?

Marsseel 08-03-2008 20:50

Cytuj:

b) mam zły humor - w ryj
Mhm. Pewnie byś mu nawet złego słowa nie powiedział w rozmowie w cztery oczy.

Lasooch 08-03-2008 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cloudres (Post 1941863)

Jej, jaki tY jesteś elo.

Cloudres 08-03-2008 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marsseel (Post 1941996)
Mhm. Pewnie byś mu nawet złego słowa nie powiedział w rozmowie w cztery oczy.

No przecież napisałem że bym nie powiedział, od razu glany i pieszczoch idą w ruch i nie ma emowca

Lasooch 08-03-2008 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cloudres (Post 1942028)
No przecież napisałem że bym nie powiedział, od razu glany i pieszczoch idą w ruch i nie ma emowca

Pewnie cIĘ dresy na osiedlu tępią, więc na forum pokazujesz, jakiś fajny, a w RL to by cI byle emo natłukł ;<

17 lat, a taki pozerski kinderfrustrat. Boże, widzisz i nie grzmisz.

Cloudres 08-03-2008 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 1942041)
Pewnie cIĘ dresy na osiedlu tępią, więc na forum pokazujesz, jakiś fajny, a w RL to by cI byle emo natłukł ;<

17 lat, a taki pozerski kinderfrustrat. Boże, widzisz i nie grzmisz.

Hahahahahaha.... Stary, jesteś boski. Z tego co po Tobie widać sam jesteś EMO bo jak inaczej nazwać umieszczanie w avie czaszki na tle serca? Pewnie się sam boisz że cię kiedyś spotkam ;]
Dresy na osiedlu mnie nie tępią bo ja jestem paskudnym wieśniakiem i co Ty na to? I jeszcze jedno, jeśli kiedyś widziałeś EMO który się bije a nie dostaje baty to gratulacje. Przecież on tylko stoi i płacze, ewentualnie wyjmuje żyletkę z kieszeni i zaczyna się ciąć lol...

i jeszcze jedno, pisz normalnie bo mi Ciebie szkoda

Marsseel 08-03-2008 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cloudres (Post 1942074)
Hahahahahaha.... Stary, jesteś boski. Z tego co po Tobie widać sam jesteś EMO bo jak inaczej nazwać umieszczanie w avie czaszki na tle serca? Pewnie się sam boisz że cię kiedyś spotkam ;]
Dresy na osiedlu mnie nie tępią bo ja jestem paskudnym wieśniakiem i co Ty na to? I jeszcze jedno, jeśli kiedyś widziałeś EMO który się bije a nie dostaje baty to gratulacje. Przecież on tylko stoi i płacze, ewentualnie wyjmuje żyletkę z kieszeni i zaczyna się ciąć lol...

i jeszcze jedno, pisz normalnie bo mi Ciebie szkoda

www.internetowikozacy.pl

Lasooch 08-03-2008 21:14

Cytuj:

Heheh, "ironia" i "żart" (odnośnie mego ava) pewnie cIĘ przerastają. Szkoda.

I nie, nie jestem emo. Nie boję się również, że cIEBIE spotkam, bo raz, nie spotkam, dwa, prawdopodobnie nie ma czego się bać. 17 lat pewnie też nie masz.

Cytuj:

DI jeszcze jedno, jeśli kiedyś widziałeś EMO który się bije a nie dostaje baty to gratulacje. Przecież on tylko stoi i płacze, ewentualnie wyjmuje żyletkę z kieszeni i zaczyna się ciąć lol...

I tak działają stereotypy =)

edit: na marginesie, dwie sprawy: trudno mi sobie wyobrazić, jak na ulicy napadasz na idącego sobie emo i go glanujesz, a jeśli naprawdę byś tak zrobił - żal mi cIEBIE podwójnie, raz, że to robisz, dwa, że myślisz, że to fajne.

Druga sprawa - żarty z emo są już nudne.

Lasooch 08-03-2008 21:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cloudres (Post 1942102)
Najwidoczniej jestem za głupi żeby doszukać się tam szczypty ironii, stereotypy co by o nich nie mówić są prawdziwe i tutaj nie ma żadnej dyskusji... Jak widać nie masz żadnych argumentów, przedstawiasz tylko nic nie warte słowa które mają na celu znieważeni mnie i zdenerwowanie, jednak na mnie to nie działa... A z tym że pewnie nie mam 17 lat masz racje, wpisałem to tak dla lansu żeby wszyscy myśleli że jestem taki zajebisty etc.

Argumenty mówisz? Okaj, sam mi je dajesz.

Stereotypy są prawdziwe?

Wspomniałeś o glanach, ergo je masz. Czyli jesteś brudasem, ostatnio myłeś się w czerwcu, śmierdzisz, masz tłuste, długie, zaniedbane czarne włosy, słuchasz darcia mordy, ubierasz sie na czarno, jesteś aspołeczny, nikt normalny cIĘ nie lubi i czcisz Szatana tudzież jakiegoś skandynawskiego/słowiańskiego boga/ów.

Pewnie 3/4 z powyższego się do cIEBIE nie odnosi, podobnie jak cięcie się do większości ludzi uznających się za/chcących być emo.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:37.