![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A ja jestem bulimanem : / |
yaaaa, I won.
Brak argumentów, smutne, forumowi wyjadacze uhasdaugagaga |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oł men,
I tak ssiecie w porównaniu do mnie. Buahahahaha @Glamri, Nie bój żaby, ja w wieku 17 lat też byłem tyczką, a potem jakoś "urosłem" wszerz : P @Lasooch, :* @Rycek, Czy Ty przypadkiem kiedyś nie grałeś ze mną w Tibię? xP Pod nickiem Sir... cośtam? |
Cytuj:
|
; o, Ryc = zbanowany.
KTO MI TUTAJ TEMPI CZARNUHUW??// |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wszedzie bym sie tego spodziewal ale nie tu... |
Ej.Czy wy nie zauważyliście że te kurwa forumowe kłótnie podparte tekstami typu: "Nie masz Argumentów!Nie zrozumiałeś Ironii!Nie zrozumiałeś Aluzji!Co to za argument? Nie będę zniżać się do twojego poziomu! To największy "smutek" żeby ominąć to słowo jaki tylko może być? Zamiast wyluzować i mieć co niektóre rzeczy gdzieś łapiecie się wszystkiego żeby tylko pokazać jaki to kto Mądry! I ile to ma argumentów! Ohh! Bez kitu jak wchodzę tutaj po 3-ch latach i widzę to samo co 3 lata temu to jedyne co mnie nachodzi to myśl czy wy nie macie nic innego do roboty?... Sam się dziwie,że napisałem na ten temat tak długiego posta.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po prostu stoimy ewolucyjnie w miejscu. Ha. |
@Walekifa
a moze ty po prostu poszedles do przodu... NOT |
Cytuj:
|
@Dr. Unkown : ta fota z 37 str. to [RL] cs :D?
|
Cytuj:
\m/ Górą czarna brać! Czy biała ? Nie pamiętam :confused: |
Cytuj:
|
Nie wyglądasz wcale gejowską na zdjęciu,Heidarze xD......tylko tak dziwnie :3
|
emoboy =PP
|
Ville, jaki przystojniak ;*
|
Och, Ach!
|
@Vivi:
Mój kumpel też ma taką fryzurę tylko nie kolorową ;) Śliczna! :* |
Wiecie co, Wy macie prawie tak pokrzywione ryje jak ja xDDDD
Jak dam radę to jutro siebie wklepię ;] |
Cytuj:
|
No dobra, nikt nie ma tak pokrzwionej mordy jak ja 111
|
Cytuj:
Ale to przez to, że aparat krzywo trzymałem :p |
A, i jeszcze jedno, Slash: EMO jakbym Cię spotkał an ulicy to są dwie opcje:
a) mam dobry humor - wyśmianie b) mam zły humor - w ryj:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
17 lat, a taki pozerski kinderfrustrat. Boże, widzisz i nie grzmisz. |
Cytuj:
Dresy na osiedlu mnie nie tępią bo ja jestem paskudnym wieśniakiem i co Ty na to? I jeszcze jedno, jeśli kiedyś widziałeś EMO który się bije a nie dostaje baty to gratulacje. Przecież on tylko stoi i płacze, ewentualnie wyjmuje żyletkę z kieszeni i zaczyna się ciąć lol... i jeszcze jedno, pisz normalnie bo mi Ciebie szkoda |
Cytuj:
|
Cytuj:
I nie, nie jestem emo. Nie boję się również, że cIEBIE spotkam, bo raz, nie spotkam, dwa, prawdopodobnie nie ma czego się bać. 17 lat pewnie też nie masz. Cytuj:
edit: na marginesie, dwie sprawy: trudno mi sobie wyobrazić, jak na ulicy napadasz na idącego sobie emo i go glanujesz, a jeśli naprawdę byś tak zrobił - żal mi cIEBIE podwójnie, raz, że to robisz, dwa, że myślisz, że to fajne. Druga sprawa - żarty z emo są już nudne. |
Cytuj:
Stereotypy są prawdziwe? Wspomniałeś o glanach, ergo je masz. Czyli jesteś brudasem, ostatnio myłeś się w czerwcu, śmierdzisz, masz tłuste, długie, zaniedbane czarne włosy, słuchasz darcia mordy, ubierasz sie na czarno, jesteś aspołeczny, nikt normalny cIĘ nie lubi i czcisz Szatana tudzież jakiegoś skandynawskiego/słowiańskiego boga/ów. Pewnie 3/4 z powyższego się do cIEBIE nie odnosi, podobnie jak cięcie się do większości ludzi uznających się za/chcących być emo. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:37. |