Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

SmitH 16-02-2007 23:26

@Bert
Te "przydupasy" Duskiness mają swoje powody żeby walczyć przeciwko Vision...

Nirt 16-02-2007 23:38

Tylko ze wiekszość którzy nazywaja np mnie "przydupasem Dusk"
nie wiedza nawet cwiartki tego co ja...

Przeczytali pozniej w propagandowym poscie Imargama o "napinaniu sie"

no i teraz kopiuja....

@Vision

Kolejna noc nie przespana a wynikow zero :)

Pozdrawiam.

Bert 16-02-2007 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viexorinio (Post 1272293)
Widać na kilometr że podlizujesz się Vision:) Zrozumcie ludzie że nawet jeżeli Vision będzie mocno wygrywać i wyjdzie expić a Dusk~ będzie szykowało snake'ki to Vision nie ma szans. W Dusk~ jest 280 master i 190 master. Takim powerem to oni mogą we dwóch robić snake attacki. Na open battle Vision też nie wyjdzie bo nie ma po prostu szans z 280 i 190 msem. Liczę na siarczystą ripostę :evul:

Moze i to podchodzi o podlizywanie sie ale zawsze mi bylo blizej do Imargama niz do kogos innego z dusk i dlatego wierze w nich do konca a nie ze bede zmienial zdanie bo za duskami jest wiecej osob itd itp....

Veltaxio 17-02-2007 08:56

eh

@Open Battle

Chyba wszyscy ktorzy sa za dusk ogarniaja ze samym pvp nie da sie wygrac open battle. Jak wiadomo sila taifuna i czipsa moze zniszczyc naszych sorcow w 1 dobrym kombie a oni maja jeszcze yakapushiego , ymy etc. Dlatego mam nadzieje ze skonczycie juz pisac o open battlach dlatego ze do niczego to nie prowadzi. Ktos juz napisal tu ze stosujemy tak zwana wojne partyzancka i zgadzam sie z tym zdecydowanie gdyz nie widze innej mozliwosci do tepienia Duskiness i oslabania jej szeregow.
Nam sie nigdzie nie spieszy , mamy czas na rozgrywanie tej wojny wiec byc moze za 3-4 miechy doczekacie sie opena z prawdziwego zdarzenia.

@Spy

Dlaczego wy sie przyczepiacie do tych spy , wiem ze petro mial bzika o tych spy (w pewnym momencie prawie polowe gildi wywalil). Nie mozecie zaaceptowac tego ze byc moze nigdy nie bylo zadnego spy a jesli byl to moze jest dalej ? Zobaczcie ze tera nikt z Duskiness nie expi tylko na noc maja byc gotowi...

@Nirt

Nie pisz ze my gramy w nocy i zero wynikow bo mnie to nie rusza taka propaganda nie wygracie wojny a zobacz ze 2-3 noc z rzedu byl taifun.

@Do wszystkich

Wszystkim dobrze zrobi jesli porozmawiacie o innych wydarzeniach z srva a nie tylko o tej wojnie bo widze ze niedlugo to wy na rl zaczniecie sie z tasakami ganiac :)

Pozdro , dzis juz nie odpowiem chyba ze wieczorkiem 8o

Mroowa 17-02-2007 10:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirt (Post 1271979)
Ta polowe na SD a druga polowe na UE

Zal

Idz lepiej dziecko na roty

Może nie na somo sd ale z czipsem to na bank nie potrafisz myslec ? Wiem ze cie Bozia nie wyposarzyła w mozg ale cóż.

Master Vilum 17-02-2007 10:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mroowa (Post 1272859)
Bo on ma polowe na sd ty glupi bencwale wiem ze cie bozia nie wyposarzyla w mozg ale podstawowe zeczy sie wie.

Wnoskując z twojej wypowiedzi to Bozia cię też nie wyposarzyła w mózg bo nie pisze sie zeczy tylko rzeczy ale mniejsza o to xD

Mroowa 17-02-2007 10:43

@up

Jakis tam posiadam ale dysleksja i dysgrafia robia swoje :D

Kumulus 17-02-2007 11:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mroowa (Post 1272903)
@up

Jakis tam posiadam ale dysleksja i dysgrafia robia swoje :D

chyba dysmózgowie...

sallceson 17-02-2007 11:57

dysleksja jakos sie ostatnio modna robi.. kazde robienie błedów zwala sie na dysleksje.. a to po prostu brak przywiazywania wagi do tego co sie pisze
prawdziwy dyslektyk popełniałby masowo rażące błedy a nie kilka na dluzsza wypowiedz

Mateomens 17-02-2007 12:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 1272787)

@Do wszystkich

Wszystkim dobrze zrobi jesli porozmawiacie o innych wydarzeniach z srva a nie tylko o tej wojnie bo widze ze niedlugo to wy na rl zaczniecie sie z tasakami ganiac :)

Pozdro , dzis juz nie odpowiem chyba ze wieczorkiem 8o

hehhe spoko no coz wypowiem sie tu pierwszy raz i ostatni, ale czy czasem to nie Vision (ta super hiper mocna gildia ) nie grożą duska~ ze ich zbija na rl? no coz taka jest sprawa ze tylko Vision biega za Duskami z tasakami, a nie inni z nimi biegaja lol

Yours
Mate~

Hail Dusk~ (o0)

BTW nie pisac ze sie podlizuje duska~ jak ja wypowiedzialem moje skromne zdanie na temat tego debila Imagrama.

Śmigiel 17-02-2007 12:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 1272787)

@Do wszystkich

O czym? jak nie ma zycia na serwie przez ta wojne :confused:

Master Vilum 17-02-2007 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mroowa (Post 1273316)
Sry ziom ale to on sie do mnie 1 doje**ł

Bądź mądry i go olej...a widze że zniżasz sie do jego poziomu...

Nirt 17-02-2007 14:52

@Imargam

Przeciez kazde dziecko wie ze mieliscie spy w szeregach Dusk~ i ladnie to wykorzystywaliscie...

tu wziac kociolek tam wyjsc z mostku a mwall juz w tym miejscu stoi...

Takie rzeczy rzucaja sie w oczy wiec kogo Ty probujesz oklamac?Chyba samego siebie

@Mroowa

Nie bede komentowal Twoich postów bo:
1.Widac ze sie nie znasz
2.Nic nie wiesz o tej wojnie
3.Twoj poziom inteligencji jest porazajacy.

Teraz jeszcze pewnie zaczniesz wyzywac mnie badz moich rodzicow....
i wlasnie o tym mowilem.

Mroowa 17-02-2007 15:00

@up

To samo sadze o Tobie :)

Cyrillus 17-02-2007 15:08

@mroowa i kumu~

co to kurde chat?? na pm sie wyzywac

@Nirt
jak tak wszystko wiesz to kto byl/jest spy?

@mateo
wracaj na valorie a nie tu burzdzisz
"Loyal"to ciroc muhehe

sallceson 17-02-2007 15:45

@Kapucha
Zmien nazwe tematu bo tutaj jednym tematem jest wojna wiec nazwa tematu "Vision vs Duskiness" (jak temat z wojny na aldorze) pasowalaby o wiele bardziej.

Nirt 17-02-2007 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1273403)
@Nirt
jak tak wszystko wiesz to kto byl/jest spy?

Hmm

[CHAR]Moczykij[/CHAR] był spy.

Usatysfakcjonowany?

Capality 17-02-2007 18:41

Wiem ze chuja was to obchodzi ale juz nie gram na Furorze bo to znoobowany serv(za duzo pl)

P.S.
W koncu to wydarzenia z Furory!! xD

Bert 17-02-2007 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirt (Post 1273704)
Hmm

[CHAR]Moczykij[/CHAR] był spy.

Usatysfakcjonowany?

No to ciekawe bo troche postow wczesniej jak byla wklejona rozmowa Haska z Zullem (fake czy nie fake,niewazne) to bylo tam napisane ze Moczykij spokojnie odszedl z wojny bo jest taifa rl'em i nic mu za to nie grozi... a teraz sie ty piszesz ze on byl spy... nie wiem moze Moczek grozil taifowi ze jak cos mu zwali z charem to on po niego przyjedzie dlatego czego nie robi Moczykij to nic mu nie grozi <Rotfl>

proevo6 17-02-2007 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Capality (Post 1273855)
Wiem ze chuja was to obchodzi ale juz nie gram na Furorze bo to znoobowany serv(za duzo pl)

P.S.
W koncu to wydarzenia z Furory!! xD

to wypierd4L4j

Capality 17-02-2007 21:45

UP:
Takim postem przedstawiasz swoją kulturę i jak cię wychowano

Kapucha 17-02-2007 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bert (Post 1274174)
nie wiem moze Moczek grozil taifowi ze jak cos mu zwali z charem to on po niego przyjedzie dlatego czego nie robi Moczykij to nic mu nie grozi <Rotfl>

A nie bylo by tak? xDD

@up
ale masz podpis idiotyczny ;o chyba logiczne ze jezeli nikt nie znal tego okreslenia to go nie urzywal.... a takie zjawisko (trollostwo) istnialo tylko mowilo sie "nob" etc. pozatym poki co z 2 razy widzialem wpostach okreslenie "troll" wiec totalnie bez sensu ten podpis......... xD

Mazurxx 17-02-2007 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha (Post 1274469)
A nie bylo by tak? xDD

@up
ale masz podpis idiotyczny ;o chyba logiczne ze jezeli nikt nie znal tego okreslenia to go nie urzywal.... a takie zjawisko (trollostwo) istnialo tylko mowilo sie "nob" etc. pozatym poki co z 2 razy widzialem wpostach okreslenie "troll" wiec totalnie bez sensu ten podpis......... xD

Co ty chcesz od 13 latka affff xdd , srry za offtopa =*

iNx 18-02-2007 03:45

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1547104

czyzby w piatek POI on furka ? B)

Yakaaz 18-02-2007 09:09

ojjj bedzie POI ciekawe co Vision wymysli ale musza cos zrobic bo dusk~ sie znow zbogaca...;(

NarroweQ 18-02-2007 11:57

Jezeli dojda do pomieszczenia z nagrodami to się wzbogaca. A czy dojdą? :>

Szefik 18-02-2007 12:15

@ NarroweQ

a widzisz jakies przeszkody zeby nie mogli wejsc? jesli zabija all to nie widze problemu... ;>

Viexorinio 18-02-2007 13:03

Moim zdaniem ten PoI Quest to podpucha :> Dusk~ najwyraźniej chcą wyciągnąć Vision z pz i sprowokować ich do ataku ;>

sallceson 18-02-2007 13:06

a raczej zarobic.. 100k od knightow i 50k od reszty ;)
a pewnie nie zrobia questu bo albo Vision przeszkodzi albo cos tam innego nie wyjdzie :)

wrogonastawiony 18-02-2007 13:54

Watpie zeby Visiony coś probowaly, za duze ryzyko chyba bo Duski na 100% coś dla nich tam przyszykuja :)

Gl w quescie ; ]

NarroweQ 18-02-2007 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szefik (Post 1275158)
a widzisz jakies przeszkody zeby nie mogli wejsc? jesli zabija all to nie widze problemu... ;>

Pits of Inferno to wystarczająca przeszkoda :> Nie miałem na myśli przeszkadzania Vision.

iNx 18-02-2007 14:41

wmv plx z final roomu :]

Veltaxio 18-02-2007 14:44

yoyo

No no widze ze PoI sie szykuje :)) , pamietacie ostatnie podejscie gdy to ludzie dali taifunowi 2kk za questa ktorego nie zrobili , co by sie nie dzialo w piatek szykuje sie niezla zabawa :))

Master Vilum 18-02-2007 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 1275474)
No no widze ze PoI sie szykuje :)) , pamietacie ostatnie podejscie gdy to ludzie dali taifunowi 2kk za questa ktorego nie zrobili , co by sie nie dzialo w piatek szykuje sie niezla zabawa :))

Ale co wzial 2kk i nie oddal?

Veltaxio 18-02-2007 15:01

To byl ten dzien gdy taifun padl , wkurzyl sie niezle i tak (nie oddal) :)

Viexorinio 18-02-2007 15:56

@up
A jak Zwidek czyścił Green Djinna i zostawił wszystkich na OF'ie w efekcie czego połowa ludzi popadała ( wziął za to po 3k od łebka i kasy nie oddał -.- ) to było wszystko w porządku ?

Cyrillus 18-02-2007 16:02

z tego co wiem niektorzy odzyskali kase...

Viexorinio 18-02-2007 16:29

@up
To źle wiesz :D

sallceson 18-02-2007 16:36

hehe z pewnoscia w Piatek bedzie niezla zabawa...
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ymy
And if you think that we're going there in the night cuz we don't wanna to meet with Vision, then you're completly wrong. They have been invited

bedzie miło na tym spotkaniu towarzyszkim...

Cyrillus 18-02-2007 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viexorinio (Post 1275758)
@up
To źle wiesz :D

beka... jakos mojemu kumplowi oddal i paru osobom wiec nie pier...nicz ze wogle nie oddal ;p :D cos nudno na tej furorce ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:46.