![]() |
|
@up
2 lata ale mam 70 ek 70 ed i 37 palka i nie robie jakiegos pg bo to tylko gra -.- gram for fun i juz mi troche szkoda czasu na to :) @down aha :) |
Ja gram może ponad rok ale moja gra w tibie polega na tym ze gram miesiąc harem znudzi mi sie nie gram 2 miech, następnie robie nowego hara i tak w kółko
;/ _______________________________________ Dlatego też nie mam zbyt dużych osiągnięć w tej grze - 41 pal - 40 druid - 27 druid - 19 pal - 13 pal - 10 pal - 9 knight Tyle postaci większość na pvp więc wolałem robić pk niż expić ;] |
@up geyloger
|
@2up
mala rada -.- jak chcesz zrobic se loota z 10 lvli to zrob strone i na google -.- a nie OWNTIBE dajesz update nei bylo stary kazdy antyvir to wykrywa. po 2 jak chcesz hakac to nie z formatem SCR plx. zbinduj se do ssa i dopiero dawaj a nie smietnik robisz, i myslisz ze jestes dobry...? @2up do tego keya po 2 naucz sie na generatorze owntibi zwiekszac i zmniejszac wielkosc pliku a nie pare kb dajesz kazde normalny czlowiek wie ze to nie ss ... |
DZIS MILION EXPA DONE \ O /
72 lvl po raz pierwszy :D http://i256.photobucket.com/albums/h...mek_123/pg.jpg |
Gratuluje tego upragnionego 72 lvl
Tylko z softami bez aol'a? xD |
Gratuluje wszystkim. Macie teraz wbijać po 350 lvle!
|
|
no bo liczbix owni
|
Cytuj:
|
@Mlody of pirat
Mam pytanie bo ciekawe jestem, kto usunoł Ci hara Royal Roo? I dlaczego? NO gz all, mlody~ 72 ladne piskele _/ |
@Karmisteriusz:
Cipsoft, za 3 bany |
@Ruler
Drzwi po lewej. Wychodząc nie musisz zamykać. @Roo No w końcu. Ale czemu bez utamy jesteś? :D |
@Ruler:
Było tak fajnie i przyszedłeś. Niestety. |
Ruler jesteś najbardziej zjebany na całym tym forum więc s*******aj ...
|
Ruler wychodzi tylko na to ze jestes noobem, ktory lize dupe szwedom, bo widac ze ich lubisz(spam flagi szwedzkiej)
Nieznam przypadku roo ale to jego sprawa czy zbanowal go noob gm, ktory robi to co mu mowia h lvl na harmoni, czy z jego winy... wiec ruler niemusisz go wysmiewac =)) |
|
Cytuj:
a kto może usówać postacie? :d CipSoft/GM/CM...;p był skłócony z gildią, która ma układy z GM'ami ;P Ruler: zdjęcie to nie dowód, więc nie mieli prawa go zbanować (: Roo: co tak mało fps'ów? :d nie masz lagów? Mondey:\/ ja na 13 miałem 60 dista, szłem expić, a od 25~ skillowałem do 72 :P |
Witam.
Mam pytanie otoz : mam 11 lvl na swiecie harmonia (palladyn) skille 50/38 jak uwazacie czy moge juz isc expic? Jak wy robiliscie (tylko chodzi o pallkow) |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:13. |
|