Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126668)

ThomasM 08-07-2007 15:47

@up
Z tego, co wiem, to właśnie to ^^ Ja bym sobie dał spokój z Frixarem, nie karmić trolla.

Cytuj:

Co do Ninjow to ktos mi moze powiedziec dlaczego widze Raks Ninja w Inmates?
Cytuj:

Real name: Raks
Sprzedany?

@Navroth
Nie wiem, co masz do "Rawa Teamu", prawie sami porządni ludzie ^^ Jestem jego dumnym członkiem i uważam się za w miarę ogarniętego. Masz jakiś konkretny zarzut, czy chodzi o to, że nie chcieliśmy zasilić Przeklętych? Jak coś, to PW ;)

Got'ic 08-07-2007 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez duuKi (Post 1537443)
Tzn dalo :]
Chwilowy koniec spamu:]

Twoja wypowiedz to spam ;)
Jak bym chcial to bym od razu konto zrobil i dalej bym spammowal;)

@Doneq
To jest dysgrafia xP
Dyzgrafia ..no coz... nikt raczej nie wie co to jest

Frixar 08-07-2007 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Got'ic (Post 1537606)
Twoja wypowiedz to spam ;)
Jak bym chcial to bym od razu konto zrobil i dalej bym spammowal;)

@Doneq
To jest dysgrafia xP
Dyzgrafia ..no coz... nikt raczej nie wie co to jest

huhu.. Ja wiem co to jest dysgrafia. To jest ktos ktory robi blędy, nie z tego powidu ze jest głupi tylko ma problemy.

Zaver 08-07-2007 16:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ThomasM (Post 1537604)
@up
Z tego, co wiem, to właśnie to ^^ Ja bym sobie dał spokój z Frixarem, nie karmić trolla.

Sprzedany?

@Navroth
Nie wiem, co masz do "Rawa Teamu", prawie sami porządni ludzie ^^ Jestem jego dumnym członkiem i uważam się za w miarę ogarniętego. Masz jakiś konkretny zarzut, czy chodzi o to, że nie chcieliśmy zasilić Przeklętych? Jak coś, to PW ;)

A mieliscie szanse zasilic Przekletych? XD Bo z tego co wiem i pamietam, paru z was chcialo [;

Got'ic 08-07-2007 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frixar (Post 1537676)
huhu.. Ja wiem co to jest dysgrafia. To jest ktos ktory robi blędy, nie z tego powidu ze jest głupi tylko ma problemy.

Jezeli masz jakies problemy ze soba ..to mozemy Ci pomoc...
Na tym forum sa sami swoi... Wysluchamy sie tu, czuj sie jak wsrod braci. Kazdy Ci pomoze jak masz problem, nikt Cie nie pojdzie jak psa, nie musisz sie martwic, prawda (to all)?

Doneq 08-07-2007 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frixar (Post 1537676)

http://pl.wikipedia.org/wiki/Dysgrafia

Dysgrafia (agrafia) – częściowa lub całkowita utrata umiejętności pisania, spowodowana mikrouszkodzeniami ośrodkowego układu nerwowego lub zaburzeniami ośrodkowych funkcji wzrokowych i słuchowych. Występuje w przypadkach uszkodzenia tylnych części drugiego lub trzeciego zakrętu czołowego półkuli lewej lub zakrętu nadbrzeżnego.

Pismo dysgrafika jest nieestetyczne i nieczytelne.

/Nigdzie tutaj nie jest napisane o bledach.

kidler 08-07-2007 16:56

Nie wspominając o tym, że na komputerze nie ma nieczytelnych liter. ;)

Hanys777 08-07-2007 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Got'ic (Post 1537694)
Jezeli masz jakies problemy ze soba ..to mozemy Ci pomoc...
Na tym forum sa sami swoi... Wysluchamy sie tu, czuj sie jak wsrod braci. Kazdy Ci pomoze jak masz problem, nikt Cie nie pojdzie jak psa, nie musisz sie martwic, prawda (to all)?

No jasne ja z goticiem Ci pomozemy.
Bedziesz pisal,czytal jak dziewczynka.
Profesorze gotic od czego zaczynamy-terapia wstrzasowa??

Mc'giver 08-07-2007 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doneq (Post 1537721)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dysgrafia

Dysgrafia (agrafia) – częściowa lub całkowita utrata umiejętności pisania, spowodowana mikrouszkodzeniami ośrodkowego układu nerwowego lub zaburzeniami ośrodkowych funkcji wzrokowych i słuchowych. Występuje w przypadkach uszkodzenia tylnych części drugiego lub trzeciego zakrętu czołowego półkuli lewej lub zakrętu nadbrzeżnego.

Pismo dysgrafika jest nieestetyczne i nieczytelne.

/Nigdzie tutaj nie jest napisane o bledach.

jeśli chodzi wam o popełnianie błędów ortograficznych i interpunkcyjnych to jest to dysortografia a nie dysgrafia

up@
hanys wrzuć na luz i nie spamuj

Got'ic 08-07-2007 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mc'giver (Post 1537747)
jeśli chodzi wam o popełnianie błędów ortograficznych i interpunkcyjnych to jest to dysortografia a nie dysgrafia

up@
hanys wrzuć na luz i nie spamuj

Ok sorryy, ja Ciebie etz bardzo przepraszam za moj spam, zwazajac na to ze Twoj post duzo dal do dyskusji i zajebiscie odwzorowuje temat forum "Wojna".

@ Hanys
Moze pozniej, Miśku, chory jestem i nie mam weny :(

Mc'giver 08-07-2007 17:26

Wybacz mi "doktorze" gotic ale to jest tylko forum!!! Może i nie jest to wypowiedz na temat tytułu forum ale został pociągnięty sensowny temat w ramach przerwy w wydarzeniach z wojny wiec można sie wypowiedzieć sensownie a nie spamować tak jak ty czy hanys!!!

BTW
Inmates oficjalnie wypowiedziało wojnę SS

Mc'giver 08-07-2007 17:56

hehe a Teraz odnośnie wojny:
najbardziej stratny na nowej wojnie będzie Paszczak(nicco of aurea)!
3 ban = delete a fag (srry SS czyt. Rutek bo to on posiada listy na nicco~) nie odpuści rooka Thor Artev'y a listy są gotowe do zareportowania wiec raczej możemy pożegnać nicco~!!!

kidler 08-07-2007 18:45

17:36 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Sir Matharos. She was killed by Morixar.

Tomorro(Sarloon madex) 08-07-2007 18:53

Jareckii

Jul 08 2007, 17:22:15 CEST Killed at Level 102 by Rikser
and by Shre

Got'ic 08-07-2007 19:50

@UP, 2UP
Random?:D

Xtremello 08-07-2007 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frixar (Post 1537417)
Chlopie. Ja na Aurerze gram pewnie dłuzej niz ty w tibie. Nie mow mi ze ja niewiem nic o Aurzerze, wiem wiecej niz ty myslisz... Widzialem prawie kazda wojne. Wiem prawe wrzystko co sie na Aurerze dzieje. Nie jestem moze stary nie mam 18 lat mam 16, ale mam dyzgrafie jak wiesz co to jest.

PO 1 Aurei* *
Po 2 walki to Ty za przeproszeniem "k*rwa" na filmach widziales? Btw wiesz co to tibi cam? : D
Sry ale zdeka pijany jestem !

Sesef 08-07-2007 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mc'giver (Post 1537852)
hehe a Teraz odnośnie wojny:
najbardziej stratny na nowej wojnie będzie Paszczak(nicco of aurea)!
3 ban = delete a fag (srry SS czyt. Rutek bo to on posiada listy na nicco~) nie odpuści rooka Thor Artev'y a listy są gotowe do zareportowania wiec raczej możemy pożegnać nicco~!!!

Jak pierwszy ban jest za sharing to dostaje się delete warna więc wystarczą 2 bany

Mc'giver 08-07-2007 21:04

Aha Dzięki za info. o tym nie wiedziałem!!! Ale wiem o tym że nicco miał już wcześniej bana na tydzień za "expensive player killing"

Zaver 08-07-2007 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mc'giver (Post 1538301)
Aha Dzięki za info. o tym nie wiedziałem!!! Ale wiem o tym że nicco miał już wcześniej bana na tydzień za "expensive player killing"

:DDDDD Jestes pewny, ze za "expensive player killing" ?

Mc'giver 08-07-2007 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zaver (Post 1538314)
:DDDDD Jestes pewny, ze za "expensive player killing" ?

tak jestem pewien tylko nie wiem jak długo trzeba czekać aż zejdzie ten Criminal Record bo wiem Że w grudniu wyłapał bana na tydzień:D kilka noobow całkiem przypadkowo napatoczyło sie na jego test UE o ile pamiętam było nas 7 8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:40.