Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Wojna Ng vs LS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129412)

Nattii 25-10-2007 02:15

oO ja myślałam że Ryba nie pije ;>

btw.

Name: Lady Szikaka
Sex: female
Profession: Master Sorcerer
Level: 97
World: Obsidia

Gawron zapłacil? :confused:

Mantel 25-10-2007 05:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~ (Post 1710596)
ja mam rec x)

Masz rec to super szkoda ze dales loga to niwiem co na tym rec jest chyba to ze uciekles i dales loga _/ suv roxando niezle rece posiadasz

Ptak~ 25-10-2007 08:21

uu aa ostre slowa, ale w dupieś byl gówno wiesz wiec stfu <3 bo zdazylem dac loga a pol minuty pozniej wpadli po kiroya ktory stal obok mnie. wiec co, mialem dac sie zabic zeby idioci, tacy jak ty, nie pisali, ze dalem loga ?

Zywi 25-10-2007 08:36

Suv teraz jak bierzesz udział w wojnie to czepiają się że ratujesz dupe z najgorszej sytuacji xD

Nattii 25-10-2007 09:44

I co z tego że Kotek wylogował? Zresztą nie on jeden. Lepsze to, niż jakby ta statystyka miała wyglądać załóżmy 20-1.... Kiroy też mógł to zrobić ale, jak to powiedział Vany Hod, on to prawdziwy gentelman hihihihihihi. Sama też bym pewnie przeżyła gdyby nie 15 min pz. Zresztą nie ma tu o czym mówić, przegraliśmy, trudno, można było to przewidzieć, chociażby dlatego że Meriana nie jest najbardziej odpowiednim miejscem na takie akcje ;)

zielaq 25-10-2007 09:50

jak jest przegrany battle to po co czekac az wpadna i po Ciebie ; o dal loga to ma szczesie , nie walczy to zle , walczy to jeszcze gorzej xd.

Dal bys reca nuubku :<

Fin'er 25-10-2007 15:05

A na smentazu byl se gchól i byl barco kól

Ludzie... piszcie posty w Wordzie, niech Wam zaznacza i poprawia błędy. I używajcie takich przycisków jak "ALT" w celu na przykład dodania haczyka do literki e - "ę". Naprawdę przyjemniej się czyta...

Lord Wlodek 25-10-2007 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fin'er (Post 1711380)

Ludzie... piszcie posty w Wordzie, niech Wam zaznacza i poprawia błędy. I używajcie takich przycisków jak "ALT" w celu na przykład dodania haczyka do literki e - "ę". Naprawdę przyjemniej się czyta...

Popieram, jednak wystarczy Mozilla ^^

Romas1 25-10-2007 19:59

Jak zrobic zeby mozila poprawiala sama bledy? xd

Kiroy 25-10-2007 20:33

Natti : niby nikt nie pije :D a u mnie 3 monopole 24/h otworzyli ostatnio :P interes sie kreci :D

Myllion 25-10-2007 21:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fin'er (Post 1711380)

z tym sie nie zgodze, mi sie gorzej czyta polski zylc typu "ę", "ą" etc.

BTW. Yson ta rozmowa - funny ............. NOOOOOOT, czepiajcie sie jego dalej, on i tak ma to w dupie, i prawidlowo =)

Nattii 25-10-2007 22:16

Kiroy, hihihih nie tylko u ciebie, obok mojego domu są 4 monopole ale ja akurat nie korzystam :p

Pershing 25-10-2007 22:34

u mnie podkresla wszystkie polskie slowa

/pyro

Kiroy 26-10-2007 00:11

Natti : a mi juz daja na kreche :D zartuje :D no czekamy na jakis ruch ze strony ltk :D mam andzieje ze nie kolejny miesiac :D pozdrawiam . btw jutro do pracy :/

_schneider_ 26-10-2007 00:27

hoho dawno tutaj niepisalem, wiec troche umieszcze moich wypocin i powiem co zauwazylem :)

w sprawie archina (dawniejszego xivoza) nie wiem po co wogle dyskutujecie, chlopak ma pieniadze to sobie kupil postac. Wychodzi z was tylko zwykla zazdrosc, bo on ma a wy nie. Tak tak bedziecie teraz komentowac ze tylko nooby kupuja postacie itp. ale nooby nie wbijaja tyle expa co on wbil od kupna postaci. Wogle co was powinno interesowac, nabyl prawa do archina to moze glosic wszem i wobec ze to jest on a nie kazdy ma jakeis zale i ze nie ma prawa przypisac sobie tej postaci. Powodzenia w dalszym expie !!B)

smiejcie sie ze z niego to rolnik czy cos, po ile wy macie lat ? Jestem przekonany ze jego dom wyglada o niebo lepiej od waszego ktory sie znajduje w "miescie" dajcie spokoj. Smiejecie sie z jego postow ? Dla mnie bardziej sa zalosne posty kiroya ktory pisze ze jest skacowany czy cos, Kiroy ile Ty masz lat zeby tym sie chwalic na forum ? Nie wiem jak innych ale naprawde mnie nigdy nie interesowaly czy Ty jestes skacowany czy zmeczony po melanzu tylko interesuje temat obsidi, wojny panujace na tym swiecie itp. Tak samo kiroy piszesz ze Ty jestes taki dobry dla polakow ;) Tu moge zaprzeczyc masz troche na sumieniu w tibi za wyludzanie itemow ... tego dla mnie nie mozesz zaprzeczyc. Oczywiscie nie wjezdrzam tutaj na Ciebie czy cos tylko mowie jak to u mnie wyglada, a chyab tutaj moge wyrazic swoje zdanie :)

co do suva ... Wogle jestes dobry chlopak :) Pamietam jak kazdy mial do Ciebie zale ze nie bierzesz udzialu w wojnie itp. teraz sie czepia ze wylogoawles ... to jest poprostu chore. Hmmm chociarz zapomnialem, tutaj polwoa forum jest super pro graczami ktorzy jak by znalezli sie w Twojej sytacji zniszczyli by wszystkich solo ... Miales rozum i spryt i wylogowales. Wiecej chyba tutaj nie trzeba tlumaczyc. Wogle zmienilem o Tobie zdanie, musisz naprawde byc spoko gosciem :cup:

Fin'er wiem e nie wstawailem ogonkow ale jest pozno, nie mam offica ani mozilli tylko opere, jest pozno to moglem troche bledow zrobic i nigdzie ogonkow nie powstawialem ale wybacz :) Jutro zalatwie offica i bede pisal same dobre posty :):dance:

Milej i spokojnej nocy :)

Kiroy 26-10-2007 06:57

Schnider : no spoko loozik , nazywam sie michal mam 22 lata jestem studenetem 3 roku, pracuje w firmie jako elektro-automatyk :0 tematy z piciem to nasza zwala ze znajomymi czasaami na tym forum , i masz racje mlody wyludzil w pizde itemow :) i paccow itd :) jak masz do niego zal to wracaj sie do nicku Kiroy wind :D mna forum ofc :D pozdro i mam nadzieje ze juz wszystko zrozumiales pozdrawiam :)

Kiroy 26-10-2007 06:57

zwracaj sie do nicku kiroy wind na forum * ahhh ten kac :D

Allirav 26-10-2007 14:09

Name: Waptor
Sex: male
Profession: None
Level: 0
World: Obsidia
Residence: Rookgaard
House: Central Circle 1 (Edron) is paid until Nov 22 2007
Guild membership: Leet of the Boxer
Last login: Oct 26 2007, 11:26:00 CEST
Comment: Pinguïns will eventually take over the world.
Account Status: Premium Account

oby tak kur*a zostalo!!!:evul:

_schneider_ 26-10-2007 16:46

a no widzisz :) Jednak bylem w bledzie :) Nie chodzi mi sie o czepianie czy cos :) Nic do Ciebie nie mam tylko poprostu napisalem co myslalem i ciach. Z mojej strony wszystko wyjasnione. BB

Darotaa 26-10-2007 18:52

Suv bedziesz tak mily i wrzucisz filma na forum bo juz nie gram w Tibie a zobaczylbym sobie dla relaxu z gory dzieki

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:02.