![]() |
|
Joozek przestan !!!!
bo mozesz miec serio klopoty Na chuj sie maja bic polacy z polakami ?? BDG SQN SQAD |
Hmm, ja wiem tyle moja black lista :
Knight Adamsonn [ ] Weufer [ ] Mastath Oskart [ ] No.1 Bacana [x] :] |
Cytuj:
Powiem tylko tyle wytresuj swojego bloodbro z przedszkola , I kup sobie slownik ortograficzny , a dla wyladowania stresu Pomaluj sobie na paincie cos i wyslykaj do kenda , nie na forum CZy tam do sushinka Signed@ |
Bardzo nice foty :) Sam mieszkam w Wałbrzychu(Śródmieście), życze powodzenia i lvli :P
|
Prawie 100 :)
Nie spamowac , mam nadzieje ze uda mi sie pacca aktywowac w czas na ten 100 ty |
ty k***a nie bede pisal ę,ą,c itp i przecnkow i nie bede pisal jak ty chcesz ;] panie serius plajer narka jesli chcesz wojny to prosz bardzo ;]
|
Cheap tibia gold and item ,tibia money,dofus kamas,runescape gold
Cheap tibia gold and item ,tibia money,
dofus kamas ,runescape gold ,offered every day by our site. Candia(+ 5% free Gold Piece)Our 24/7 technical support means that if you ever run into a problem with your perchase, a trained professional is on call to help you. No matter how small you bought in our site, we will do our best to meet your needs . To learn more about our serice, just click in please! |
Cenzura.
A tak pozatym...przestancie sie wyzywac i straszyc, Kendo wstawil rysunki z painta bo to forum multimedialne a wy nie wstawiacie zadnych fotek od x stron. Moze czas zaczac? Nie matwcie sie ja tez zaczne wstawiac niedlugo z gry oczywiscie. Chyba ze ktos zapragnie zobaczyc moj krzywy ryj.:D Final Four w Łodzi. [img=http://img384.imageshack.us/img384/2937/dscn2005ec9.th.jpg] |
oks:D
si ju in tibja |
Juzek Juz Zblokuj Odbytnice Bo zaczniesz 100 str od kłutni a tego nikt nie chce!!
|
No to powiedz ci Kochany Joozku ze Lubisz chyba witac temple...a ty straszysz Kenda z tymi twoimi skillami to ty mu mozesz...A i Powodzenia jak to powiedziales...Cya in Tibia....;] Mysl nad tym gdzie bedzie lvl odrabiac bo ci nikt nie pomoze...;] Ja moge pasc...a ty nie wiem ale widzac po twoich rozmowach jestes dzieckiem...;] WIEC POWODZENIA...MILEGO CZASU SPEDZONEGO W TEMPLE:)
|
Nie chccesz 100 , a spamujesz 8o
Boje sie :( Od dzisaj , zaczynam was ignorowac , jedna osoba powiedziala ze nie warto was bic i ze lepiej sie tluc z brazolami . IDe na trening klanu w csa :* Blas bij setke :> |
WIecie co wam powiem? Kto sie odezwie hunted by me! Zaczynamy :]
Nie kłamie :p |
HAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA oki czekam ;]
|
Dobra Bracia NIe Spamujemy Juz ! :)
|
Oskar , Kendo jestescie Hunted, komputer was wylosowal... :p
|
|
KURDE SZYCHAAAA :< byles pierwszy szacun ! xDDDDD
=* |
A zresztą pojebać to.Kto ma wiedzieć ten wie gdzie mnie znaleźć.
Kain wybacz,jeśli cie obraziłem-nie miałem tego w zamarach. Kendo-nie wiem po co sie wjebałeś do tego,ale w/e. |
@up masz deda nubie =/
dobra sory pszepraszam miszczu 11 rispekt fkoncó ty od okona to nie ocywam sie bo jerzcze mnie tfoje kolegi dednom:/ osobiscie mnie to w*****a. ;| dobra dobra tez was koham ;* Byl wybor , teraz bedzie BOL! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:36. |
|