Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Nao123 11-11-2007 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ruts (Post 1740529)
a Charonsi jaki kozak ;p, i nawet walczy

NONONO!!!
Jak Duskiness nie brało udziału w wojnie to Charonsi był na każdej bitwie, żeby się przyglądać a jak zaczeło się bić to był tylko 2x:
Raz na statku w pz a drugi teraz xDDDDDD

Gulka 11-11-2007 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1740482)
zastanawia mnie 1: gdzie był spaaw i taifun ?

Spaaw spal bo on za oceanem siedzi, a orzech byl na innej postaci

druiDxD 11-11-2007 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gulka (Post 1740707)
Spaaw spal bo on za oceanem siedzi, a orzech byl na innej postaci

orzecha nie bylo w ogole na tej akcji, a spaaw spal bo mial 5 rano

Gulka 11-11-2007 18:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez druiDxD (Post 1740731)
orzecha nie bylo w ogole na tej akcji, a spaaw spal bo mial 5 rano

sorry moj blad ; )

Wigget 11-11-2007 18:53

btw.
Name: Sindubia

Level: 104

Nov 11 2007, 14:38:25 CET Killed at Level 107 by Sauronuss
and by Varexal

Milten 11-11-2007 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1740406)
Użytkowników czytających ten temat: 33 (zarejestrowanych: 13, gości: 20)

Vision r.i.p[*]

Nara psy !

a czy Ty niedawno nie byłeś neutralnym w tej wojnie i nie wolałeś nikogo? ...hmmm...

QuanChi 11-11-2007 19:39

Ogólnie rzecz biorąc to Vision dostało 3 raz z rzędu solidne lanie. Tym razem padli wszyscy ważniejsi, łącznie z Imargamem. Parę osób poleciało od nich z venta i z gildii. Ciekawe, kiedy im się znudzi...
Ale tym lepiej dla nas, bo nam się dzięki temu nie nudzi Xd

druiDxD 11-11-2007 20:13

Nie rozumiem tlumaczenia - ich bylo 11, a Was 30? Sorry, ale my sie nei zbieralismy jakos specjalnie na to.. Wyszla akcja to pobieglismy pomoc kumplowi, nie zdarzylismy.. trudno. Udalo sie nadrobic.

Przeciez nikt nie zabrania Visionom miec wiecej ludzi?;>

blantoholixxx 11-11-2007 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez druiDxD (Post 1741017)
Nie rozumiem tlumaczenia - ich bylo 11, a Was 30? Sorry, ale my sie nei zbieralismy jakos specjalnie na to.. Wyszla akcja to pobieglismy pomoc kumplowi, nie zdarzylismy.. trudno. Udalo sie nadrobic.

Przeciez nikt nie zabrania Visionom miec wiecej ludzi?;>

moze ja tego nie powinienem mowic ale pusccie sobie kawalek "tak sie nie robi" molesty i wtedy sie zastanowcie czemu ich jest tak malo

Psycho-Tata 11-11-2007 20:48

@up
Koles k*rwa bez jaj nie porownuj piosenke o rl life do tibii... Zreszta ekipa z Gdanska sobie na to zasluzyla

Slovik 11-11-2007 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milten (Post 1740927)
a czy Ty niedawno nie byłeś neutralnym w tej wojnie i nie wolałeś nikogo? ...hmmm...

Do niedawna ;) Teraz mnie interesuje żeby Duski wygrały wojne bo chce grać na Furorze a dopóki te łepki z Vision grają to nie gram.

ŻE akurat oni muszą w Gda~ mieszkać;/

@down

Właśnie takich debili nie lubie

Nie liże dupy, jak Vision wygrywało, to był moment kiedy nie miałem z nimi problemów i mogli robić co tam sobie robili byleby nie lali mnie i moich kumpli. Ima nawet pomógł mi raz jak 56 ek pod depo port hope mnie próbował ujebać ( Msg i zaraz chętny do zabicia Imargam się zjawia ;p ) później te wszystkie " Imargamy " (czyt. Khazul Rodri spoxster etc.) zaczęły mnie na*******ać i do teraz nie wiem za co. A jak napisałem imargamowi to dostałem odpowiedz - You are ignorid Pall-Bone ;) Później akcja z Pastuchem etc etc i od tego nie dawna kibicuje duskom. Tylko zawsze znajdzie się taki debil z Vision, który robi pk, a wie że gówno tym zdziała mówi, że liże dupe duskom. Visiony wygrywały? Wygrywały. Lizałem dupe ? Nie więc zamknij łaskawie ryj i idź zbierać swój noob team

Bez odbioru.

Misiocyt 11-11-2007 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1741147)
Do niedawna ;) Teraz mnie interesuje żeby Duski wygrały wojne bo chce grać na Furorze a dopóki te łepki z Vision grają to nie gram.

ŻE akurat oni muszą w Gda~ mieszkać;/

No, do niedawna, bo jak Duskiness wygrywa to trzeba im lizać dupkę, no nie? ;)

Vintermage 11-11-2007 21:50

@Up.

Chłopak jest dwulicowy i tyle ,ale przez tyle czasu co gra w tibie nauczył się ,że aby pograć nie płacąc trzeba trochę polizać.

A co do dzisiejszej akcji czemu mówicie ,że 30 vs 11.
Z tego co wiem to Vision zabiło Benka ,a wiedzieli ,że Triada tak tego nie zostawi.A ponadto Triada zmotywowana tym ,że to do nich należało słowo na ostatniej ,że tak powiem "opence" chociaż to wyjątkowo nie trafne określenie.

neutral.forum.fighter 11-11-2007 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Psycho-Tata (Post 1741087)
@up
Koles k*rwa bez jaj nie porownuj piosenke o rl life do tibii... Zreszta ekipa z Gdanska sobie na to zasluzyla

o co 5 ??
nie czaje twojego rozumowania koles w*******s jakby Ci matke obrazil :p

@
to ze Tibia jest tylko gra nie oznacza ze mozemy byc falszywi wzgledem innych w koncu ziom to ziom co nie dlatego przestancie marudzic ze ich bylo 11, a nas 30, "sw. trojca" sama sobie na to zasluzyla

jak w Bad Boys
"we ride together we die together"

pozdro dla ekipy :D

blantoholixxx 11-11-2007 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Psycho-Tata (Post 1741087)
@up

moze i o rl life ale slowa pasuja do calej tej sytuacji wiec J@P@

Reloop 11-11-2007 22:49

Każdy z was liże dupe na swoj sposób i tyle.

Slovik 11-11-2007 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez V0lcan0 (Post 1741352)
jest tu pare osób na forum które ciągle liza dupe jak vision wygralo to hail vision kazdy, a teraz kiedy duski wygrywaja hail duskiness gz pacany :cup::baby:

Kto ? Ty ?

@jakiś pajac z nebuli

Dostałem payment. Byłem ofiara Deerhuntu ze strony Khazula ^.^. Oczywiście ja byłem temu przeciwny, ale że mam rla który jest bardzo naiwny i miał pasy do mojego chara dał się zabić. I tak mnie bili ;)

Jak nie masz pojęcia to się nie odzywaj

@down

Liżę dupe ? Gdzie frajerze ? I jeszcze jedno powiem Ci s*****elu ciekawostke, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem

Objaśnić sukinsynu ? Dobrze

Gośc napisał, że jeżeli ktoś nie płaci to musi dupe polizać , i był z nebuli więc ?

Dzieci Neo rlz _/

druiDxD 11-11-2007 23:32

A ja Wam powiem ciekawostke.. Wszyscy jestescie pro szpece od wojny i sytuacji na serverze.. Czasem mysle, czy by sie nie poradzic ;o

Antica vampire 11-11-2007 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez V0lcan0 (Post 1741502)
jak cos to msg :D

nie mam chaara na nebuli ^^

Antica vampire 11-11-2007 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1740482)
zastanawia mnie 1: gdzie był spaaw i taifun ?

spaaw jak pewno wiesz mieszka w kanadzie i u niego bylo 5~rano a orzech to nie wiem zreszta wyjebane dobrze ze go nie bylo bo cyklop jeszcze by go zajebal.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:41.