![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zauybielbiam jesc banany wymiatasz -.- Po grzyba piszecie ze macie 17/18 8 lv wyszedlem z rooka na rooku sie nie skiluje mowcie jak cos wytrenicie -.- |
Ja wciągu 3 dni zrobiłem na 8 lvl skile 55/55 i 3 mlvl. Skilowałem na summonach swojej 2 postaci. Jak widać cierpliwość popłaca. B)
|
moze mi nie uwierzycie ale jak se zrobielm chara knighta to skililem do 45 w 1 dzien fakt ze w nocy jeszcze skililem ale przesatlem na 55/55 i poexpilem niepodobalo mi sie ze czasem braknie mi 4ptk zeby miec na hita rota i skile dalej do 60/60 no i poprostu lzy w oczkach ja zobaczylem hita w slima za 124(obecnie wynosi 138):cup: i to mnie jeszcze podjaralo obecznie mam skile 64/64 i wlasnie w tej chwili sobie skile (dodam ze mam 23 lvl) skili nie robi sie z nodow jak mowicie ale dla efektow!!!(sry za jakiekolwiek bledy taka klawiatora...)
|
Cytuj:
kazdy obiera swoja taktyke zamiast siedziec przed kompem i wyzywac innych pobaw sie pilka z kolezankami :] |
Cytuj:
Ehm troche zeszlem z tematu ;) Moze zrobimy vote z pytaniem "Czy 20 lvlowy gracz ze skillami nieprzekraczajacymi 50.50 niejest noobkiem?" co? Swoim 29[ teraz 31 i retired] knighcikiem 71/70 bez problemu dawalem rade 35+msom, ba nawet 43 druida zajebalem jak mi lootbaga podkosil..[jakby ktos pytal czemu mi niezwial bo toczyl lootbaga i uciekal a ja bilem dotad poki nieoddal :D ] A Ty biedaczku swoim knightem kogo ubijesz?[chyba ze grasz na non-pvp bo sie pkerow boisz:D ] A wczesniej ktos tam napisal ze woli expic i czerpac przyjemnosc z gry niz skillowac,ale jesli sobie chara wyskilujesz przyjemnosc bedzie 2x wieksza B) |
lol
A ja na 18lvl mam skile 70/70 bo trenuje ciagle ale teraz zaczne epxić :P
|
Cytuj:
I co jest roznica miedzy "knightem Kucika" a "knightem" Tomeksza? |
Cytuj:
zal mi cie gdybys tak mnie nazwal biedaczkiem noobkiem dostalbys w morde na zywo no ale coz ze taki madry orzez internet jestes koniec dyskusji nara |
a ja mam pytanie które chyba najbardziej pasuje do tego topicku:
niedługo wbijan 60/59 i ide expic ale niewiem czy mam expic do 25lvla,wbic 65/64,expic do 30lvla i wbic 70/69 czy wbic odrazu 30lvl i dopiero skillowac do tych 70/69?? |
Cytuj:
Expisz do 30 [ja zaczalem skillic juz na 28 ale Twoj wybor]wbijasz 71/70. Z takimi skillsami mozna na luzie do 50 jechac.Pozniej 81/80 i mozesz nietrenic do konca swoim dni w Tibii :P. Jesli chcesz mozesz rowniez awanse z 70 na 80 troche rozlozyc wtedy gra niebedzie ci sie nudzila.Np 40 lvl 75,50 80 etc. @Kucik moze solowka w RL :D |
ja tam powiem krotko:na 8 lvl mam 50/50 a na 16 mozna dobic 70/70.na 20 80/80 i koniec skillowania,czysta gra....
|
tak a polowa gdy tak doskilluje do tych 80/80 w te 50 dni to gra im sie juz znudzi...
|
Cytuj:
|
moj knajcik!
ja mam 18 knighta na furorze i skille 51/50 slabo co nie? a teraz skiluje do 60/60:) :) :)
|
Cytuj:
potem 40 llvl to 65/65 a 50 70/70-75/75 no i 80 to 80/80 (wedlug mnie na tych srednich jest cool a na tych duzysz to trudno ale ja z zahariusa niemoge ciekawe niewidzialem czlowieka kto jest taki cierpliwy lol :D |
a ja mam knighta na 13 lvlu i mam skile 50/50 to dobre?
|
;) Ja mam 9 lvl i skille 35/33 na razie slabe ale potem mam nadzieje je zwiekszyc male pytanko?gdzie moge chodzi skilowac zeby sie oplacalo iczy chodzic z knifem czy z combat knifem:D :D :D
|
Cytuj:
|
Heh, mnostwo pytan, ja mam 38lvl 76/76 i skiluje do 80/80 w miedzy czasie wbije ten 40lvl bo z czegos trzeba uhy od mojego makera odkupowac, bo gostek zbankrutuje :P....
I od 40lvl na skilach 80/80 gram i zapominam o moim sickle :P i o zabijaniu potworkow przez 12lvlowe nooby |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:53. |