![]() |
|
Jest na świecie zwykły debil,
który zawsze chciał być Mądry. Miał tysiące charow w tibii, ale mu W tym nie pomogly. Glupie zawsze będzie Glupie, Bako tego już nie zmienisz. Nie pomogą ci pieniądze, żaden cud cię nie odmieni. Bako, Bako Bako dziki, Wyp....aj do Afryki. Bako Bako Bako kolorowy Ch.. ci w dupę do połowy. Wiersz o baku :D |
@Up
Owned xD haha |
<haha>
http://www.milanos.pl/video.php?cat=1&id=4363 fajny film. Jak link nie podziała to na milanos.pl wpiszcie : Palący Tibijczyk, kaskader i Yamakasi w jednym hasbeusb |
No ja 20/20 ale mam nadzieje ze z otwartych rownie dobrze xD
|
Fakt ze Bako smieszny bywa w tym co pisze/mówi i wysmiewacie sie z niego chociaz nigdy nie mieliscie wyzszego lvlu od niego ^^ troche żal
|
@up
Lvl się nie liczy, chara zawsze można wybocic, ale jak on gra to jest żal ;p |
Cytuj:
|
@up
e tam bez reki... bez monitora:D |
16:24 Bako [100]: spox
16:24 Bako [100]: poczekma ejszcze troche apc bedzie 16:24 Bako [100]: i zoabczy jaki jestes kurw dobry :) 16:25 Bako [100]: a jak cos to chco sie psotakmy w rl \o/ |
Ma ktos screeny z tego jak 63 lvla ujebalismy? ;]
@Down Ja chce byc w jego fan clubie ;( |
|
Cytuj:
|
ej aj kce tesz bcy afjny
|
@Taxo
SS jest w moim thread :p |
jak wam poszły testy z matematyczno-przyrodniczego? Mi do bani:(
Głupie pytania były tu są wyniki- http://bi.gazeta.pl/im/5/5147/m5147615.pdf |
Nie byly az takie trudne.. ale ofc musialem zwalic ;s w najgorszym przyapdku bede mial 38 :C Ciekawe czy mi pkt odejma bo tam w jednym zadaniu nie napisalem przyblizenia ~1,5 tylko ~1,53 :( bylo do czesci dziesietnych a ja napisalem do setnych :< no ale jak odejma do 5/6 bedzie.. tam zwalilem jeszcze to zadanie z 'mitoza' no i w ostatnim zaczalem liczyc z cosinusa 30* ;c wiec tak mam nadzieje miec z niego 3/5 ale pewnie dostane 2/5 :<
|
@Up
Dobrze bedzie jak 15 bede mial... -.-" |
FTP znowu w cipke xD
|
|
teraz 119 lev no ale mysle ze po maturach podbije znow :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31. |
|