![]() |
|
zapytanie
Moze mi ktos pomoc w decyzji gdzie warto expic oraz skilic?? Moj palek 17lvl ma skile 50/38 set plate armor, chain legs, steel helmet. Tarczy nie mam bo lukiem naparzam chyba ze z blokerem ide na draga to wtedy kusza:p Najchetniej okolice thais. I piszcie jesli jakies runki sie przydadza to skombinuje:]
|
Odp.
Pisze po raz XXX i może w końcu ktoś mi odpowie. A mianowicie:
Mam pala. Chciałbym chodzić na soldki lub cyce (choć bardziej soldki). Od jakich skilli mogę chodzić na nie żeby mało strzał szło? Eq: c helmet, b robe, p legi, l bootki, vamp shield i bow/xbow. |
@up
Distance powyżej 55 powinien wystarczyć. |
Mam prozbe, niech mi ktoś poradzi na czym mam expic soreceram na: 26 lvl, 24 mlvl???:confused:
PLZ HELP:confused: |
Na czym moge expić z 24 lvl??
mAM KNIGHTA 24LVL I SKILLE 56/53:
Pare Pytań : EQ: FS,K-ARMOR,V-SHIELD,DARK HELMET, Czy rozwale beholdera P-LEGI,ZWYKŁE BUTY Czy rozwale Dwarfa Guarda CZY ROZWALE MINO MAGA NA OTWARTEJ PRZESTRZENI I WOGULE JAKI POTWORKI JESTEM W STANIE POKONAĆ PROSZĘ O POMOC |
Cytuj:
beholder i mino tak, ale guarda nie dasz rady... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Na srednim respie samych guardow przy takich skillach nie bedzie ani szybko expic ani nie zwroci mu sie za uhy.
Lev 30- : soldki/ minosy ( zeby jak najwiecej kasy wyciagnac ) lev 30+ : bezkonkurencyjne sa elfy. |
Mam druida 19 lvl.P- set, dragon shield, warrior helmet, volcanic rod, leather boots :p .18 mlvl.
Gdzie mam expic i na jakich potworach?Czy to prawda , że moge spokojnie expic na dwarf soldierach i dwarf guardach? Proszę o pomoc. |
Mam druida 12lvl(jeszcze z 15% i 13mlvl wiec nowa ruzdzka), 14mlvl, eq: knight armor, plate legs, crown helmet, leather boots, beholder shield, snakebite rod(zaraz bedzie moonlight)
Moje pytanie: Gdzie moge expic? bez zadnych run, mam PACCa, teraz expie na darashi na mino, robie lootbagi :) |
Cytuj:
1.Nie chodźw takim eq na twoim lvl nie potrzeba i tylko cap tracisz. 2.Roty na darashi ja tam expilem do czasu jak mogłem summonować fd i poźniej na scaraby poszedłem a jak miałem monka to na tomby :> |
jak robie lootbagi to po co mi CAP?? jakie eq sugerujesz zeby mniej capa zajmowalo?
|
Cytuj:
A z kasą też robisz lootbagi?-.- Im więcej capa na kesz tym dłużej możesz robić lootbagi... a na roty stykaja brass legi+scale armor+dwarven shield+dobra broń a na mino chyba też nie potrzebujesz dobrego eq nie? Jak robisz to taką techniką jak ja myśle to nie potrzebne ci dobre eq... |
nie wiem jak ty myslisz ale ja tam ide tylko w eq i ewentualnie robaki i wedke, zostaje mi capa +-150 wiec na 1,5k kasy a ja nie expie tam 3h naraz tylko co 1h wracam domiasta
|
skills
ja mam 13lvl skills 52/51 i nie martwie sie expem !! ludzie na skillach 48/38 ~ daleko niezajdziecie poskillujcie do 60/60 i wtedy bedzie luz ;]
8o 8o |
Mam lvl 27 kolega ma 32(sorc i master sorc) to czy jak wezmiemy sobie blokera 45 lvl da rade ubic dragon lorda, ja mysle ze go rozpykamy na loozie ale oni maja watpliwosci :P
|
A ja mam taki pomysl :] :
przechadzac knightem na main wyskillujcie od kopa skille 60/60 i zacznijcie expic ;p Dobry pomysl ;p ? |
Cytuj:
no chyba ze tak, ale jakbys expil dluzej to lepiej miec wiecej capa ;) a mysle tak ze wbijasz na niewidce pod ziemie i z gfb te mino bijesz... |
Gdzie expic na 40lvlu knightem skile 70/70, bez pacca.
|
@up, up
nie mam niewidki :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38. |
|