![]() |
Cytuj:
Nie jarajcie sie tak ludzie.To nie koniec war mozecie byc tego pewni. |
Cytuj:
|
@Up
Ktoś na tym forum myśli, ale na pewno nie jest to osoba ukrywająca się pod nickiem "Wiecznyodpoczynek'. |
Cytuj:
|
Makvereen to ten z soul stone i d clawem.Lipa z banem heheh.Btw w koncu ogladamy wojne ;P
|
Cytuj:
@ Master-Mada Doskonale zrozumiałem, co Lavio miał na myśli. Mój post był sarkastyczny/ironiczny. @ Valyrr Wyjdź już z talerza, bo cię frytki napier***ą |
@up
Zrób coś dla życia opuść to sarkastyczne forum i idź na ''ironiczny wieczny odpoczynek'' @war kiedy jakieś ob? Nudno trochuuu:p |
Cytuj:
@amoniak ten z clawem i soul stonem to jesli sie nie myle spide. |
Spide 3kk prze**bał, bo wyrzucił baga z boss itemami i ktoś zabrał czy coś takiego.
|
Cytuj:
|
Mam takie pytanie... dlaczego dajecie się wybic AB teamowi? Załozyli własnie gildie "Aboszki" sama nazwa wskazuje na to ze ta gildia jest nastawiona na PA dacie się im wybic i dołącza do kopengasów lub sami zaczna was zabjac ? nie uwazacie? Patrze na owa gildia i stwierdzam ze miesiac temu byly tam same lvle 45 a teraz juz bede kolo 70 ? 10+ magów plus tez moze cos zrobic o ile sa ogarnieci:P lecz ab jest banda dzieciaków o duzym ego :)
|
Cytuj:
|
@up
ignorujcie go, nie chce ze mną w fife grać... (boi sie?) |
Cytuj:
Z tobą zawsze zagram tylko B***y ;/, I odpowiada mi 00:00 jbc. :D. |
ale wiesz, że twoje boty, tak BOTY!, mnie gówno obchodzą?:p boisz się i tyle xd
|
Cytuj:
//kurde z kad w ogole pomysl ze abki chca dolaczyc do wojny... pgujemy nasza sprawa do wojny nie dolaczamy... tylko czasem idziemy po danine jak chcemy troche hajsu dodatkowego. /neutral |
Nie gryziemy reki, ktora nas karmi.
a przez karmienie nie rozumiemy dawania bohow, tylko cos wymagajacego wiecej wkladu - szanowania nas. Wiesz jakie byly pierwsze powody tego, ze zaczelismy naprawde kombinowac? pomysl nad odpowiedziami, jesli bedziesz gotowy, to: Ukryty tekst:
jesli ktos zdobyl nasz szacunek (i go nie stracil) to nie ma powodu, ze bedziemy go bic |
Cytuj:
" Zaraz bedzie ciemno! -zamknij sie" -Rrrrrrrrrrrrrrr xD |
Meigro Musze poprawić twą wypowiedź o 20 levkach ostatnimi czasy powstały nowe i nie znane tu obecnym 32 :p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:26. |