![]() |
A ja na 20 lvlu jebnałem rata ale uh poszlo sie jebac ;/
|
Na 20 lvl, drag solo (druid). Poszło 7 SD. Tak, wiem BARDZO nieopłacalne, ale chodziło o zakład z kumplem. Ni poszło żadnych manasów, żadnych exur, Roh'ów, life ringów, ani nic podobnego.
|
Najlepszym potworem jakiego sam zabiajam jest Demon.
i chyba juz tak zawsze zostanie :( |
Dragon , Beho , i pare innych shitow
|
solo?
a to gsik |
Ja solo wzi±lem na 33 lvl z WoI bez Exury Vity GS i 1 Tarantule ;/
PS: Postać moja jest zrobiona w ponad 2 tygodnie :O |
Solo zabiłem draga z best hitem z sd 231 :D
|
Obecnie solo z takich mocniejszych potworków to chyba chydra a tak to drag,wyverna,beho,ds
|
Cytuj:
@topic Dragon Lord, Behemoth solo Demon z 60 ED |
Cytuj:
|
Demon solo na 50 lvlu :)
|
wyerna na 26 levelu sorciem kolo venore i kolo carlin maks ida na nia 1-2 uhy i 2 hmm +wand of cosmic energy . wyerna to ciota xD
|
:)
Dragon Lord z Exori Vis :baby:
|
Drag
Dzisiaj dokonalem tego cuda i zabilem solo draga na 19 lvl i 18 mlvl z hmm... loot nie wielki ale wyczyn piekny jak dla mnie i na dodatek awans na 20 lvl zdobylem :P
|
Na to:
1.Potwór: -beholder na 12 levelu druid; patrz niżej 2.Ludzie -dwaj knajtowie na 20 i 19 levelu... A ja miałem dopiero 12 xD jak to było? Tak: Byłem nie daleko beholdera, zabijałem orki, chciałem wracać a tu? Nie mam liny ;( zszedłem w dół(tam był FD, ale zabity) i patrzę a tu 2 pk patrzę na levele 19 i 20... Goni± mnie, patrzę a tam kole¶ uciekał przed beholderem... Ja zawróciłem w bok, on zaliczył dead'a, a beholder na jednego z knajtów... Patrzę a oni stoj± w miejscu xD Podchodzę do trupa(może lina?) a tam bp HMM. Zabiłem najpierw beholdera a potem ich, bo jaki sens by miało to że zabiję ich, a beholder mnie? Tylko co im się stało że mnie nie atakowali?! |
12 lvl beholder, skile 38 czy 39
17 lvl dragon skile 51 szkoda tylko ze z dragow taki maly loot ubilem juz 4 B) paladyn oczywiscie. obecnie mam 18 lvl 52 skill ach jeszcze wyverna. wyverna i dragi z utamo vita i z mf |
8lv sorc dsy bez zadnych runek.
11 druid 19mlv drag z sd (po 80+;p) 26 sorc expilem na dragach z dsem wand+vis. 38 ms huncilem hero oczywiscie bez blokera.(to chyba moje najlepsze osiogniecie) |
melloni
ja swoim sorcem na 13 lvl pokonalam beholdera solo kolo kazoo ;)
|
na 14lvl "dwarf quard" - 0 hp straty xD
|
Ja pokonowalem w teamie Jurgenout (nie jestem pewien co do poprawnej nazwy) solo demon.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:04. |