![]() |
Mi na 16 lvl wypadło 2k, serpent sword i horseman helmet i Fibula Key :p. Ale odrobiłem to wszystko i się nie martwię xD
|
Steel Helmet+ pare mf+ hunting speary+ 200 gp
|
hehe mi najcenniejszego wypadlo 2x AOL podczas deda przez freezy
na 3 arenie pozdro ;p |
Mi najceniejsza rzecza jaka wypadła bylo Knight Armor i Knight Legs wtedy przestalam grac w tibie ale po 4 dniach znow zaczełam..:]
|
Mi spadł MMS, c set, dragon lance, demon shield, bohy oraz warrior helmet.... na redzie na cyclopolis ;/
Freez 4 minutowy ;/ |
ja padłem na lagu na FD straciłem ok. 1k kasy bp uhow, k-legi, mamth fur cape ale [CHAR]Ridoora[/CHAR] mi wszytsko oddał ;*
|
700gp i 7UH'ów ;]
|
Dragon Scale Mail, ale miałem takie szczęście, że nikt nie otworzył mojego ciała, bo padłem na hero. :P I wyglądało jak martwe ciało hero.
Więc zdobyłem je ponownie. A najcenniejsza rzecz z takich, których nie odzyskałem, to chyba Knight Legs. |
Vampire shield i crown legs.Ded na dragon lair bo wywaliło mi internet.X(
|
mi zazwyczaj wypada PLECAK ;(;(;(;(X(X(X( a i wypadł mi nie raz wand :( pamientam jak mi kiedys wypadl tez serpent sword na knighcie ( 14 lvl ) moja jedyna broń wtedy :P chociaz pamientam jak z venore do ab szedłem i mi na moscie dwarfów wywaliło neta :[ miałem bp uchow ze sobą ( 24 lvl drut )
|
Moja strata to mystic blade, 2k w kasie, c legi, 5bp uh i to wszystko przez jebanego laga X(
Moja strata to mystic blade, 2k w kasie, c legi, 5bp uh i to wszystko przez jebanego laga X( ,ale na filmiku widzialem jak kolesia ubili i spadlo z niego MPA i MMS (co za idiota nienosi aola z takim eq i to jeszcze byl 100+ lvl) |
... :[ ...
... Fire Axe, kiedy byłem jeszcze noob'kiem, na moim 1 charze 15lv Najt... Znalazłem go w deadzie :)
|
Cytuj:
To było na Infernie, a to jest świat E-PVP i tam nie można kupić AOL'a. |
Minie wypadło nigdy nic specjalnego... Tylko Bp'aki z kasą najczęśćiej około 500 gp :)
@edit No to ostatnio poszlo sie jebac 14k... |
Najlepsze to chyba Bohy i Crus Helmet naraz.
|
zawsze sam sie wszystkiego dorabialem i tylko jedyny raz wylecial mi z trupa czlowieka crown armor, z wyverny uciekal chlopak ;d zaraz po update gdzie wyverny wprowadzono
|
Na starym sorcq pamietam ze mi raz b robe i WOI zlecialo ale odzyskalem :P
Teraz na moim obecnym charze nie padam bo jestem bardziej doswiadczony wiec nic mi nie spadlo :D |
Mi zawsze wypada tylko
http://wiki.hunted.pl/images/Amulet_of_Loss.gif |
Hmmmm ;) Najcenniejsza rzecz dla mnie która wypadła mi podczas śmierci to Knight legs ;) Ale od czego ma się kolegów :P Poźniej Pan Pker oddał wszystko z nawiązką :P Czyli Knight legi + 10 k :)
|
Ja jak padłem na Dragonie wypadł mi Golden Armor i Vampire Shield, ale na szczęście zdąrzyłem wrócić na to miejsce i odzyskać swoje eq :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:50. |