![]() |
|
@Up
Maniu¶, pewnie że Cię pamietam \0/ :* @Zalfik Gretzky ;) Mi by sie na faccu nie chcialo nic robic na Twoim lvlu xD |
@Kuba
Tyle ze musial z buta do Carlin sie pofatygowac :P Bo gobliny zabijalem tylko w Venore. Wczesnie to wszystko sie dzialo, wiec i malo ludzia online ;) |
Cytuj:
|
Nice
gratz ss .....sa nice naprawde gratz
;) ;) |
Cytuj:
Taaa... niestety tacy ludzie jak ja s± niezniszczalni. |
Gz wszystkim LvLi skili i wszystkiego =D . Do zobaczenia na tibijskim szlaku =D
|
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ;)
Oby ten rok nie byl bardziej obsrany niz ostatni i juz bedzie ok :) Duzo wszystkiego malo niczego :*** @Tininho co avatar to szok:D:D:D:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A mozecie takimi kowersacjami nie zasypywac tematu ze zdjeciami?
Dziekuje ;) |
@up
Nie :\ |
[QUOTE
@Tininho co avatar to szok:D:D:D:D[/quote] Co masz do mojego avatara ?B) |
Cytuj:
|
heheheh... no nie bierzcie tak tego do siebie. Macie racje - po to jest forum, zeby podyskutowac :P Ale widze, ze obaj macie w profilach numery gg, wiec smialo tam mozna pokonwersowac :P
Dobra... troll sie najadl, ja juz nie marudze i sie zamykam ;) Dobranoc :* :* :* |
Taki se ded ;]
http://img485.imageshack.us/img485/1683/dedkq2.jpg Zrobiłbym ss ale zabrakło pr±du ;] (Energetyka Polska Ftw _/ a może ffs? nvm) Zreszt± gdybym miał możliwo¶ć zrobienia ss to pewnie bym nie padł... |
a mnie zhakowali ;<<<<<<
wiec przez jakis czas nie zobaczycie ssow odemnie ;< edit... zgadnijcie kto mnie odwiedzil xD http://img292.imageshack.us/img292/3051/hackedcs0.png |
Cytuj:
|
:)
puge to idiota ;D napisze to w pkt, latwiej zrozumiec 1. Zabija mojego kolege, ktory traci 5 bp viali 2. Puge pisze, ze jezeli kolega nie przyjdzie na Edron, to Del Arte <nie wiem z jakeigo powodu> padnie 3. Koelga przychodzi na Edron 4. Kolega otrzymuje c legi od Puge'a 5. Puge odchodzi nie mowiac nawet "bye" :) |
Cytuj:
|
siniestro
siniestro kim jestes?? nazywasz mnie swoim koleg±
A propo Puge to prawda szłem zamienic viale i na los z loteri i gdy wracałem Spotkałem Puge podszedł do mnie i powiedził ,, Give boh or die ,, A ja myslałem ze sobie jaja robi i nie będzie fragował na 35 lvl więc ominełem go i zaczełem isc dalej nagle on ,, sd ,, a ja dzida na granku I powiem wam że to był pierwszy raz kiedy nie wziełem mana fluidów ze sob± i on drugie sd i bolt to ja padłem I stoje juz w depo w Liberty Bay gdy Puge pisze ze mam przyjsc inaczej zabije Del Arte a znam go w rl i mam napisane Pro by Del Arte wtedy przyszłem i zapytał jakie mam legi myslałem ze chce mi zabrac moje Pletki :P i powiedziałem ze nie mam nic na sobie on nalegał bym wzioł trade to wziełem 51 gp a on crown legi i akcept i poszedł Więc po co mnie zabijał skoro i tak dał mi C legi a no i mnie przeprosił i rozmyslam czy sie nudził czy chciał sie pobawic ale nie zabijac tak czy siak straciłem tylko czas expienia a mam kasy na MF :D Ale i tak Puge jest głupkiem :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:30. |
|