![]() |
|
Kulikos, włosy się myje i czesze.
|
Cytuj:
Bastash zobaczymy jak będziesz wyglądał po wypadku i czy warto się z tobą umawiać nubaju : ) |
@Bastash,
Ostatnio widziałem kolesia uczęsczającego do sadomasochistycznego baru dla tranzwestytów, "Błękitna Ostryga", który wyglądał podobnie do Ciebie, a właściwie był w podobnym stanie. Jego pech, że do stolika dosiadł mu się 2m, podpakowany murzyn o ksywie "Złotko". Pamiętaj, żeby nie wiem co; lateks to podstawa! @down, Raz w tygodniu, ale w towarzystwie pewnego bardzo sympatycznego pana na O. ;) A jak wszyscy widzą pana O. to nawet Złotko nie dosiądzie się. |
@Korektor:
Jak często tam bywasz, że udało ci się go spotkać?:> |
Boże, jakie z Was wszystkich brzydale.
|
Cytuj:
|
hoomik ależ ty słotki ! <|: ^ *)
|
@ Muminek
Moj Czlowiek. Ale fotki ja mialam pierwsza dostac ; < ZDRADAAAAAAAAAAAA hehehe ale i tak seksi ; < |
Cytuj:
|
Wszyscy walą foty wódce i innym procentom, a nikt jeszcze nie pokazał swojej kolekcji 2KC; nuby!
Dzisiaj pojawi się fotka mojego Red Labela, bodajże 5 litrowego, na złociutkim stojaczku. Dostałem za to, że mnie przyjęli na studia, ale butli w życiu nie wywalę! PS. Label pusty ofkorz ;) |
@Gewof
Nie obraź się, ale jak mój kumpel zobaczył twoje zdjęcia powiedział że jesteś gejem. :o :confused: |
Cytuj:
To, Fisz, ze Ty obciales wlosy i teraz pewnie wygladasz jak emo to juz nie moja wina, ale nie mow tak brzydko na ludzi. ;< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Otóż, drogi Fiszbinie, właśnie były umyte, a czesania zaniechałem bo to strata włosów, grzebienia i czasu. Teraz czeszę tylko przy okazji ;p
|
Kuli, Kuli blondi mumin.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja nosiłem kitkę od 15-19 roku życia i zawsze miałem ją umytą ;p
PS. Jak się podoba wyrko? ^^ @down, Jak się uda skołować lampę ultrafioletową to mogę fotkę strzelić :> Jest tam parę białych plamek gości Blue Calm oraz jednego pana na O. ;p |
Cytuj:
|
Fiszbin nie wiem co to ma na celu, ale zaskocze cię i się nie powiesze. Najwyżej wyżale się na bravo.pl i epulsie.
@Down Masz dar przekonywania bejbi... Ojjj nie kuś mnie :< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38. |
|