![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
arthas, celandia, vura = IM. |
Cytuj:
arthas = ? celandia = on |
Cytuj:
slabe masz info, synku. |
|
no to teraz kapuchy a kapuchy :p
|
Co sie stalo zobaczyliscie payemnty i szczenami rysujecie podloge? I niewiecie co pisac?
Temat umarl? |
Cytuj:
Ale nie wiem skąd wzieliscie 19kk na screenie skoro z paymentow wychodzi jakies 3,7kk. |
Cytuj:
HAHA zal pl.br.swe dodaliscie swoja kase i podniecacie sie hehe policzcie ile kasy dostaliscie z paymentow i daj ssa ; ] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
sry dawno niegralem, dziury w pamieci juz sie robia ;d zeczywiscie musi byc 50 nie 30
luknelem na tibie.com ;d no i raczej troche za duzo na tym ss jest =D ale i tak ladnie to wyglada :P |
Dobrze ktos zauwazylem tam niemusi lezec po 100 crystalek, ale tam jest 9.5kk i jest to kasa z paymentow oraz z tego co zarobilismy na Ordo/Vanum/Assesin i wszystkich pomocnikach : )
Konflikty w gildi uhmm... chyba jak w kazdej sa jakies sprzeczki, ale uwierzcie ze do rozlamu jeszcze daleko. Poza tym niewyobrazam sobie strzelac sdkami w ludzi z ktorymi walcze od poczatku serva. Zaraz ktos napisze ze podczas wojny z Phyrexian tez sobie nikt niewyobrazal, otoz nie kazdy wiedzial ze bedzie rozlam predzej czy pozniej. : ) /Hans |
rozlam jest nieunikniony... kwestia czasu..
|
Cytuj:
ale jesli gildia stworzyla naprawde dobra ekipa to raczej szybko sie nie rozpadnie co najwyzej odpadnie pare osob Ale co ja tam moge wiedziec :) czlonkowie VU wiedza najlepiej jaki klimpa w ich gildi panuje a jak bedzie zly i tak watpie zeby nam sie tym chwalili |
z tego co mi wiadomo co juz w czasie woojny sie klociliscie... (kto kogo ma huncic ) teraz to jest tylko kwestia czasu
Signed/ Lukasz aka Xelimo |
Maly Offtop :)
Za co padl Kaytek? Odpowiedzcie plx . |
Duzo ludzi z VU zna sie z rl wiec nie sadze aby byl jakis tam rozpad czy cos takiego.
|
Cytuj:
pewnie ktoś z Vu mu sie wbił na resp albo coś takiego, a on nie chciał go oddac :) |
To ja Pyro, jesli ktos nie wie. chce powiedziec tylko jedno, nigdy nie powiedzialem vurze kto jest/byl spy, owszem vura mnie wypytywal ale nigdy na nikogo nie wskazalem, jak widac po moim 2 swiadomym banie, ta gra mnie serdecznie pierdoli :D
pozdro hf&gl |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:25. |