![]() |
pytanie do osob ktore cos o tej grze wiedza...
dlaczego 3 moim zawodnikom spadlo strasznie TSI? Kiedys zapisalem ile mieli stad wiem... od czego to zalezy? intensywnosc treningu? wystawianie w meczach? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
4-0, przeje****m na wyjeździe...
Sparing, więc ok, ale to pierwsza tak dotkliwa porażka, no i w defensywnym ustawieniu, co prawda pierwszy raz to ćwiczyłem, ale i tak boli : /. No, przynajmniej obyło się bez kontuzji... |
Przed (4 miliony na koncie).
http://images49.fotosik.pl/74/fdbc1ce00db42e92med.jpg Po (0zł na koncie). http://images39.fotosik.pl/70/3f2a65886aaa1f10med.jpg |
@ up
Nie graj 442, to najgorsza taktyka ... no chyba że grasz kontrę na dwóch skrzydłowych z WbOff :) Oh ah trening defa - 5 slotów treningowych (fanty i olchy) i 5 slotów na ST. Oj, będzie kasa <3 |
@2up: Gwiazdki nie grają :P Forma ma wpływ na gwiazdki (mam zawodnikw grajacych na 3* i forma moze obnizyc o 1 lub podwyzszyc o 1 :P)
@up: 4-4-2 nie jest taka zła, bo jak trenujesz defensywe to pomoc najmniej przy tym traci , tylko 1 slot zmarnowany :P |
@up Ale tamci grali jakbym im nie płacił. Tylko 1 wygrana z botem a reszta wtopa. A że miałem dużo kasy to kupiłem jakiś młodych i odrazu remis z czołową drużyną.
@ A i jeszcze jedno. Jak 442 taka słaba to jaką radzicie grać? |
jestem dumny ze swoich zawodnikow ;) 2:2 u siebie z VI ligowa druzyna gdy ja jestem w IX lidze ;)
|
jeżeli to bł mecz sparingowy to twój rywal prawdopodbnie zagrał rezerwami xD
|
Cytuj:
A ja wlasnie dostalem team, mam juz licencje :D Flamar Warszawa |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wkońcu coś ugrałem. Wygrana z botem 4:0. Nie za wiele ale ważne, że trzy punkty u mnie :D
|
Znudził mi się Managerzone i niedawno postanowiłem zrobić drużynę w Hattricku. Kiedy otrzymałem mój "dream team" sprzedałem słabszych graczy i kupiłem kilku nowych. Teraz zastanawiam się czy lepiej kupić 2 młodych bramkarzy na poziomie zadowalającym i sprzedać ich po skoku czy inwestować w trening innej formacji np. napastników?
btw. Dzisiaj bezbramkowy remis, ale to dopiero moje początki w tej grze i pewnie w kolejnych spotkaniach będzie lepiej:) |
5-1 z liderem tabeli, jeden jedyny punkt straty do niego, za tydzień praktycznie rozstrzygnie się mistrzostwo, rewanż, ale na Jego stadionie :D.
No i hattrick pomocnika, 2x free kick, raz jakieś sieknięcie z dystansu ^^. To się podoba. Nie moge się doczekać następnej niedzieli. Tylko kontuzja najlepszego skrzydłowego martwi ... : / |
Ja zacząłem wczoraj przygodę z hattrickiem. Na samym początku kupiłem bramkarza oraz dwóch pomocników i dwóch napastników, bo tych których dostałem byli bardzo słabi. Na szczęście zostałem obdarowany solidną obroną ;). Czekam teraz na najbliższy mecz, aby sprawdzić co drzemie w tej drużynie.
Jak na razie zajmuje ostatnie miejsce w tabeli, ale do lidera tracę tylko 9pkt. Do końca sezonu 7 kolejek więc wszystko może się wydarzyć. |
Ostatnie 2 mecze przegrane, niestety kontuzje robia swoje ;/
Teraz 2 najwazniejsze kontuzje mijaja i moze w niedziele cos ugram. Ogolnie bramkarz mi sie starzeje...32 lata, 26 kwietnia 33 :/ Moze nie jest najlepszy -st fragmeny solidne, bramkarz znakomity (9 liga), ale przyzwyczaiłem sie do niego xd |
Ja mam kłopoty ze znalezieniem bramkarza, mój aktualny:
Bramkarz: zadowalający... St. fragmenty słabe... Obrona jak wyżej.. Dzień w dzień szukam jakiegośnastępcy, ale kiepsko... |
Kup jakiegoś młodego 17 latka i trenuj ! :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:25. |