![]() |
Cytuj:
|
Co wybrać na 45 lvl dla knighta w axe? Mam do wyboru angelic axe (2h, 44 atk 24 def) albo Butcher's axe (1h, 41 atk def 24 i niestety bonus w postaci -2 do shielda).
|
Cześć,
Cytuj:
|
Witam!
Mam 17 knighta prawie 18. EQ: Dark helmet Plate legs Plate armor Knight axe Norse shield Leather Boots Co kupić? Mam tylko 5k :/ Myślałem o dragonce, dobry pomysł? |
Cześć,
Cytuj:
/Daw |
Witam , mam 25 druida i ok. 30 k do wydania ,moje aktualne eq to:
Hat of the mad Scarf Spirit Cloak Dragon Shield Blue Legs Necro Rod Leather Boots Gram na Asterze |
Poziom:10lvl Knight
Skille/Mlv:40/40 Posiadany Eq:C helmet//K set// Tower Shields Il. dostępnej kasy:30k |
Cytuj:
Cytuj:
Pozdrawiam |
[quote=jerrry;2534822]na 10 lvl nie opłaca się kupować nic dobrego. Skilluj, skilluj ;)
to na jakim lvl cos kupic i co.? |
Lvl 50 elder druid, mam trochę kaski. Eq: HOTM, spellbook of enlightenment, BOH, blue legs, spirit cloak, wszystkie najlepsze różdżki dla druida, platinum amulet, coś zmienić?
|
Cytuj:
/Daw |
No więc zrobilem sobie sorca ,i mi się spodobał więc wziąłem sobie kaske z palka :D Mam 116k
28lvl 24 (z eq 26) m lvl Hotm Focus Cape Blue legs P ammy Buty Dragon shield Woce / decay Mam też w dp zakupione juz Spelbooka of enlightenment i warding Coś dokupic czy zbierac na softy? |
Lepiej zbieraj na softy.
|
A w jakiej cenie na Inferna korzystnie kupie blue robe bo nieorientuje się w cenie na tym serwerze a niechce aby mnie wykiwali???
|
Sorc 33lvl
Ragnir Helmet, Mammoth fur cape, Blue Legs, Guardian Shield, WoI/WoCE CO zmienić w swoim eq?? xd |
/\ Kup sobie spellbook of enlightenment(czy jakoś tak), spirit cloak zamiast mommoth fur capa, Hat of the Mad zamiast tego hełmu :)
|
wez nie zartuj.. on i tak wali z rozdzki to po co mu eq dodajace mlvl?
|
Cytuj:
To co ma zakupić da mu dmg i + do leczenia, arm mu sie nie przyda ponieważ leje tylko z dystansu praktycznie. 53 RP Royal helmet, Paladin armor, blue legs, boh'y, vampire shield, rs'y, platinum amulet Co by zmienić w tym eq? Cena nie gra roli ponieważ moge kupić to na co mnie stać a na reszte dorobić. |
Raczej nic ale jak chcesz to możesz vampirke na demonke zamiennić.
|
@kropik
Jakim rózczkowym noobem? Dla mnie nooby expia z hmmow i na 33 lvl :D Opalaca sie only rozga + jakies visy jak masz pacc i manafluidami sie ladowac! A co do eq to palkowi nie oplaca sie zmieniac.. sam mialem 120 rp i zbieraj kase potem na lepsza kusze (pozniej bedziesz expil z pb zapewne) i yalahar lrgs.. boc jezeli bedziesz chcial expic z jeszcze szybciej to odkladaj kasy na ass stary! Potem bedziesz mial duze zapotrzebowanie na pieniadze wiec nie warto caly czas inwestowac w eq! A jezeli nie masz ambicji na wiekszy lvl to kupuje eq ! :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:39. |