![]() |
jak wyszedłem na maina i zwiedzałem venore wszedłem na gore jakiegos budynku i patrze dedniety kolo otwieram widze fioletowy plecak otwoeram zółty bag - zielony bag - bacjkpack of jungle otwieram otwieram i otwieram prawie same plecaki to biore (miałem 300cap :) ) w ostatnim backpacku - blessed ankh 20 crystal coins i jakieś inne badziewia wyłaże z tego budynku uszczęśliwiony strasznie i jakis kolo mnie dedł !!!!!!!! ;(;(;(;(;(
nie mogłem sie po tym otrząsnąć długo ;(;(;(;( |
Wecie ja znalazłem dsl, golden helmet , blessed shield, magic long sword8o8o
A tak na serio na rooku ktos wyrzucił prezent ale nie zdązyłem :/ a na mainie znalzzlem iron helmet i crystal ring w ancient temple tam gdzie są roty :) |
ja znalazłem 10k na ziemi na statku :D nie wiem czemu ale czasem wyrzuca kase na ziemie jak sie gdzies płynie , nie wiem dlaczego :/ albo kiedyś znalazłem crown legsy na ziemi ;p leżały jakby nigdy nic i to jeszcze nie daleko depo thais na drodze 8o lub loot baga z rotów na LB było tam około 3500oz. xD chyba tyle xD
|
Może nie na ziemi, ale na dachu. Znalazłem tam Dark Armor. Dalej dobrze mi służy.
|
Ja rooku znalazlem 4 katany w worku jak sie pozniej okazalo koles chcial mnie na ain zabic bo ukradlem mu ale to niewazne ::P na mainie znalazlem w bagu crystal sworda :):D koles przyszedl i chcial mnie ded :) aja no have :)
|
Ja znalazłem na Foldzie koło dziury Fire Sworda dark helmet BP plate legs BP kuszy i BP plate armor
|
Wczoraj znalazlem wand of plague pod drzewem xD. Kiedyś za czasów newbiostwa polazlem na draga a tam w dedzie vamp shield, i tak dedlem i go stracilem xD
|
muj best to w jaskini rotów na darashi ... patrze dednieta babka... loot : v shield, WOi , Bp of GFB, 1k , 20 ham, 34 meat :)
|
dsm
ja znalazlem dsm pod drzewkiem 8o
|
A ja powiem tyle ze zgubilem woja. Nie mam w dp nie mam w domku. Wydaje mi sie ze jak wsadzalem blanke do lapy ktora lezala na ziemi to wyrzocilem na ziemie i pobieglem dalej xD Dobrze ze nie wybralem dmeonki :P Wieksza strara by byla :D
|
Ja w dedzie znalazłem golden armor i kiedyś jak miałem hak że są prześwitujące drzewka to lezało 3cc pod jednym :cup:
|
ja kiedys znalazlem na rooku katane lerzala na ziemi tam gdzie jest wierza troli
a na mainie znalazlem buty krokodyla |
Mnie trafila sie w bagu kusza i dwarven shield. A tak luzem luk, scale armor. Z wyrzuconych znalazlem bp z vialami, zloty i jungle bp, spellbook. To tyle z tych cenniejszych:D
|
Ide sobie kiedyś a tu dycha na ziemi...
|
^^
Ja znalazłem w dedzie kumpla 3cc oddałem to co mówił a 3 cc zostało for me :P
|
Noo... ja ostatnio znalazłem martwego GS'a, a obok leżał trup zajrzałem z ciekawości a tam: Blue Robe, +1cc i niepełny BP UH'ów :cup:
|
A ja znalazłem (w jednym miejscu i dedzie obok tego miejsca- 2 sqm) 2 bp mf, 1 bp uh, noble armor, 2 różdżki sorca i z 1k :cup:. Oprócz tego znalazłem na lodowych wyspach kilka lootbagów 10k oz.+
|
War Hammer,Outlaw Camp - z 30 minut obserwowałem nikt nie brał to se podniosłem
Lootbag warty 12k - Fibula Same xBowy - nie czekałem tylko od razu brałem się do roboty |
Plate armor - ktos wyrzucil w depo thais
|
Ja znalazłem (albo i nie) 10k stałem w banku w Carlin czekając na kolege nagle wchodzi gracz i rozmienia kase, chyba miejsca w bp nie mial bo NPC zuciło mu 10k na ziemie wiec szybko wziolem a szczeście ze gram na no-pvp.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:48. |