![]() |
Cytuj:
|
co było a nie jest nie pisze się w rejestr
|
Jestem naprawdę rozczarowany tym co tu można przeczytać. Przecież to forum "wydarzenia ze światow" > Morgana. Niestety od dłuższego czasu tylko sobie ubliżacie. Naprawdę chciałbym dowiedzieć się tu co się na tym serwie dzieje, a nie "Ty taki , a Ty owaki". Proszę odpuśćcie sobie, bo gdyby to zależało odemnie połowę z tych postów skasowałbym.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ani Ty, jaki ja posiadam. |
Cytuj:
|
Do Raditza:
http://rapidshare.com/files/20926386/pk1534.rec.html Zobacz to! Co prawda film bardzo długi bo to cała noc na Furrorze aczkolwiek warto spojrzeć ponieważ: 1. Padaj m.in. 46 sorc, 35 ed, 39knight, 39 knight, i dużo dużo jeszcze 30 i 20+ 2. Piękne trapy w Kazoo które możecie zastosować (polegają one na tym że piszesz np. na trade że sell dsm ktoś idzie kupić jak jest np. w ab to mówisz mu do thais i w kanionie robisz młucke jeden daje loga tam gdzie są trzy kratki do góry a reszta na dole, i koleś pada), aha i piękny masslog na d bridge którego nie widać ale jak będziesz chciał to ci załatwie film jak widać! 3. Loot: bohy(na tym masslogu), vampirka, medusa shield, i many many runes... 4. A tak na koniec możecie brać z nas przykład tylko tyle że nas 6 ale jbc to kilka osob z morgany! A tak w ogóle to widziałem wasze WMV, GRATEZ może my też zrobimy bo mamy dużo tego materiału... Obejrz to :) |
@UP
Jesli to naprawde jest film (w co watpie po twojej dacie dolaczenia i podejzanym linku) to po twojej wypowiedzi nawet nie bede sie bawil w skanowanie bo juz znam mniej wiecej tresc "filmu"...:baby: |
Cytuj:
Podejrzany link? Twoja twarz jest podejrzana "my cyganie co pędzimy razem z wiatrem...", zrozumiałeś aluzje? |
1.Huh, jesli przez forum widzisz moja twarz to gz moze mnie nauczysz.
2.Nie unos sie tak bo napewno ktos w koncu to sciagnie.CYganie... 3.Jesli jestes normalnym uzytkownikiem forum to pochwal sie z kad jestes, jaka masz postac a nie pozostawiasz pustke w info o sobie. 4.Dorobilem sie juz plate seta.... Ogolnie zal |
Lester_back co do tych osob z morgany to i moze wiem nawet kto :p no ale kto to pozostawie dla siebie :P
|
Cytuj:
Ale nie liczy sie level, liczy się osoba która danym charem grac :D Tak mi powiedziała bardzo ważna osoba dla mnie:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lester, proszę Cię, stfu :)
|
Cytuj:
|
@lester
Szkoda ze nie da sie wprowadzic nowego testu przy zakładaniu konta :/ Jeśli zdasz to możesz pisać, a jak nie to nie możesz |
Żal wam "Haj" levele dupe ściska bo nigdy nie byliście na pk a jak byliście to swoim main charem po hacku i zabiliście 9 lvla na swampach?
W każdym razie znawcy film, który dałem to na pewno kelog, brońcie tego leszcza idioci który nawet nie skanował pliku. No ale ok Gz rodzicom za mądre dzieci! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:58. |